sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis bravo evet araştır canım,vallahi iyiside var kötüsüde bu işler birazda şans meselesi,denemeden bilemiyorsun ama sor komşularına falan elbet birileri gidiyodur herkes senin gibimi :))
hoşgeldiin canm ::))
hoşbulduk handan .................
iyi teyzesi çok akıllı bir kızım var annesini hiç üzmüyor saolsun senin kuzucukta çok yakında kucağında olacak inşallah
maşş cnm maşş annesini çok seviyo üzmüyo akıllı kuzum inşş hep böyle rahat devam eder cnm :Saruboceq:
evet artık az kaldı sevgicim kuzum kollarımda olucak hayırlısıyla bi gelsin kollarımıza babası artık sabırsızlanıyo bi an önce doğsun diyo ......
gerçi 3 aylık ken bile babası doğsun ben yavrumu avuçlarımda kavanozda büyütürüm diyodu da:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben bi yemek yiyeyimde geleyim kızlar
afiyet olsun canımben bi yemek yiyeyimde geleyim kızlar
AskMelegi, angelseyda, aysenik, babu, darkangellove58+, hperi, karats+, KUBI+, Nimett07
offffffffff hadi kızlar ya konuşun bak küsücem :umursamaz:
ben çıkıyorum kızlar..yemek yiyeyim..görüşürüzopuyorumnanaktan
kız dünür naptın?:roflol:aaaaaaaaaa düzelmiş site ne bitmez bakımdı bu ya
melabaa.nasılsınız? eda gene ne tarifi verdin gı:1ninca:
canım kaç defa geldimde site bakımdaydıeeeeeeee herkes nerde yaaaaaaaaa:gitme:
bu arada edacım çok sağol tarifini deniyorum bu gün akşama yedikten sonra sonucu söylerim kaydirigubbakcemile3
melabaa.nasılsınız? eda gene ne tarifi verdin gı:1ninca:
aaaaaaaaaa düzelmiş site ne bitmez bakımdı bu ya
kız dünür naptın?:roflol:
nasıl bişey tatlı mıkaydirigubbakcemile3 benim canım şu sıra sürekli tatlı çekiyo da:roflol:hoşgeldin deniz ve efe:1hug:
saray sarması tarifi cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?