Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

zaten domatesi mevsimi geçti canım
ben almıyorum hiç
her sebze ve meyveyi mevsiminde tüketin çok önemli

evt canım zaten domatesinde salatalığında tadı olmuyo zaten..
ben de eşim yokken almıyorum .....
eşimde sanki pazarda alınması zorunlu gibi görüyo es geçemiyo:))

sende mi stok yapmıstın.?? domatesssiz de olmuyo ki canım her yemekte olmazsa olmaz nerdeyse:1no2:

yok canım stok yapmadım ben anlamıyorum hiç o işlerden özel olarak bişeyler yapmak gerekiyormuş,uğraşamam hiç :))

ben salça kullanıyorum
illede domates lazımsa da konserve hazır doğranmış domates alıyorum..

ayy kızlar özür dilerim benim net açık gibi duruyo ama bitürlü ulaşamadım size

dün hiç evde değildim mağzaya bir girdim şımarttım kendimi kaydirigubbakcemile3 500 milyonluk alışveriş yaptım ohhhhh hafifledim :roflol:

dün hiç evde değildim mağzaya bir girdim şımarttım kendimi kaydirigubbakcemile3 500 milyonluk alışveriş yaptım ohhhhh hafifledim :roflol:

biz senin burda sonucunun derdiyle uğraşak çileden çıkak sen git alışveriş yap hanfendi geliyor sana klava: klava: klava:

biz senin burda sonucunun derdiyle uğraşak çileden çıkak sen git alışveriş yap hanfendi geliyor sana klava: klava: klava:

gerçekten özür dilerim bende bekliyorum idrar testi aldım yarın sabah yapıcam inşallah yada akşammı yapayım bekliyorum işte ne yapcağımı bilmiyorum :çok üzgünüm:

canım blenderdan gecirip kaynatıyolarmıs sonra kavanozlara koyup ters ceviriyolarmıs böylece vakumlanmış oluyormus kapağı sonra da ısık almayan dolaplarda saklıyolarmısa.s benim eşim salça tadından nefret eder yemeklere koydugum salcayı görsen tatlı kasıgı kadar bile değilkaydirigubbakcemile3
ya efenin boyu 1,70 olurda bizim kızınki bu formule uygun 2 mt olursa vah vah
çaktırma senyerimseniben alcam dedi hepimiz şahidiz sözünden dönemezkaydirigubbakcemile3
ayy kızlar özür dilerim benim net açık gibi duruyo ama bitürlü ulaşamadım size
klava:

gerçekten özür dilerim bende bekliyorum idrar testi aldım yarın sabah yapıcam inşallah yada akşammı yapayım bekliyorum işte ne yapcağımı bilmiyorum :çok üzgünüm:

tamam sabah ilk idrarınla yapıyosun sonra hemen bize haber veriyosun yine ikinci çizgi gözükürse bu seferde hemen gidip kan testi yaptırıyosun tamammı yoksa gerçekten oraya gelip döverim seni

tmm dövüm ama ya bebeğim varsa nasıl kıycaksınız bana tamm bi daha olmaz :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tamam sabah ilk idrarınla yapıyosun sonra hemen bize haber veriyosun yine ikinci çizgi gözükürse bu seferde hemen gidip kan testi yaptırıyosun tamammı yoksa gerçekten oraya gelip döverim seni

evt haklısın heralde gerçekten ne yapayım diye şaşırdım bu sefer seni dinlicem alkisalkisalkis ama annem diyoki kan aldırmak çok zararlıymış beklim mi acaba adet olurmuyum ki :çok üzgünüm:

kızlar ben geldimmmmmmmmmm bayanssulusmile
geçmişi okuyup geliyorum hemenn opuyorumnanaktan

ayyy şu 4 gün beni çok heyecanlandırıyorrrrrrr eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
olacak ama biliyorumm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…