olur bi daha yapmam söz ya adet olursam :2: ya ne olur dua olursamda yola devam dimi gamyoncuiremsu :roflol:
kızlar ben geldimmmmmmmmmm bayanssulusmile
geçmişi okuyup geliyorum hemenn opuyorumnanaktan
evt haklısın heralde gerçekten ne yapayım diye şaşırdım bu sefer seni dinlicem alkisalkisalkis ama annem diyoki kan aldırmak çok zararlıymış beklim mi acaba adet olurmuyum ki :çok üzgünüm:
bende iyiyim canım teşekkür ederim..cumartesi günü,4 gün kaldı eyvahedigeldismile
pek bir belirtim yok ama göğüslerim hassaslaşmaya başladı yeni yeni o da zaten hem regl hem hamilelik belirtisi kaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldimmmmmmmmmm bayanssulusmile
sağol canım,evet hasta ve yaşlı olunca ne yazık ki böyle oluyor...
olur bi daha yapmam söz ya adet olursam :2: ya ne olur dua olursamda yola devam dimi gamyoncuiremsu :roflol:
kan aldırmak niye zararlı olsun yaaa ilahi annene yanii ne alaka kubracım neye dayanarak söyledi bunu??? insanlar düzenli olarak kan bagısı yapıyolar bir sey olmaz iki lokma kan vermekle..insanlar tüplerce kan veriyo gönüllü olarak sen bi tahlil için verilen kandan mı korkuyosun tatlım inanma öyle seylere boşver a.s
ayyy şu 4 gün beni çok heyecanlandırıyorrrrrrr eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
olacak ama biliyorumm :lepi:
hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktankızlar ben geldimmmmmmmmmm bayanssulusmile
yok canım öyle bir şey kan tahlili sürekli yapılan bir şey kan degerlerin cok düşük olmadıgı sürece kan vermekle bir şey olmaz merak etmea.suzman tv var bir ara dinlemiştik annemle baya oldu o kalmış aklında kandaki bişeyi alıyomuş eğer hamileysen bende duydum ama neyse yarın test çift çıkarsa doğru hastaneye gamyoncuiremsu
benide heyecanlandırıyo zaman zaman ama şu an sakinim :))
dengesizim yani bu aralar :))
kuşum aşılamanın 14.günü test yapıyorsun işte reglimin 27.gününe denk geliyorama kuşum senn adet tarihin ne zamandı kii
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun handancımm..
sen daha miniciksin su genclik günlerini heba etme güzelim bunları kafana takarak...evliliğinin tadını cıkar hakkında hayırlısı olsunn..sonuc ne olursa olsun pozitif düşünmeye devamma.s
eeeeeeee herkes nerde yaaaaaaaaa:gitme:
bu arada edacım çok sağol tarifini deniyorum bu gün akşama yedikten sonra sonucu söylerim kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrr yardımınıza ihtiyacım var...prinç pilavıyla ilgili büyük sıkıntılarım var :kedi: evlenmeden önce herkes bayılırdı yaptıgım pilava annemden bile güzel yapardım ama şimdi olmuyo..pirinç markasıyla alakalı bi durum sanırım...bizim marka pirinç aldım en son ama ölçü tutturamıyorum uzun ince priinçlerden değil de kısa tombul olanlardan...bu marka kullanan var mı nasıl yapıyosunuz pilavı???
kızlarrrrr yardımınıza ihtiyacım var...prinç pilavıyla ilgili büyük sıkıntılarım var :kedi: evlenmeden önce herkes bayılırdı yaptıgım pilava annemden bile güzel yapardım ama şimdi olmuyo..pirinç markasıyla alakalı bi durum sanırım...bizim marka pirinç aldım en son ama ölçü tutturamıyorum uzun ince priinçlerden değil de kısa tombul olanlardan...bu marka kullanan var mı nasıl yapıyosunuz pilavı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?