Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evt haklısın heralde gerçekten ne yapayım diye şaşırdım bu sefer seni dinlicem alkisalkisalkis ama annem diyoki kan aldırmak çok zararlıymış beklim mi acaba adet olurmuyum ki :çok üzgünüm:

kan aldırmak niye zararlı olsun yaaa ilahi annene yanii ne alaka kubracım neye dayanarak söyledi bunu??? insanlar düzenli olarak kan bagısı yapıyolar bir sey olmaz iki lokma kan vermekle..insanlar tüplerce kan veriyo gönüllü olarak sen bi tahlil için verilen kandan mı korkuyosun tatlım inanma öyle seylere boşver a.s

ama kuşum senn adet tarihin ne zamandı kii

olur bi daha yapmam söz ya adet olursam :2: ya ne olur dua olursamda yola devam dimi gamyoncuiremsu :roflol:

sen daha miniciksin su genclik günlerini heba etme güzelim bunları kafana takarak...evliliğinin tadını cıkar hakkında hayırlısı olsunn..sonuc ne olursa olsun pozitif düşünmeye devamma.s

uzman tv var bir ara dinlemiştik annemle baya oldu o kalmış aklında kandaki bişeyi alıyomuş eğer hamileysen bende duydum ama neyse yarın test çift çıkarsa doğru hastaneye gamyoncuiremsu

kızlar ben geldimmmmmmmmmm bayanssulusmile
geçmişi okuyup geliyorum hemenn opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan
uzman tv var bir ara dinlemiştik annemle baya oldu o kalmış aklında kandaki bişeyi alıyomuş eğer hamileysen bende duydum ama neyse yarın test çift çıkarsa doğru hastaneye gamyoncuiremsu
yok canım öyle bir şey kan tahlili sürekli yapılan bir şey kan degerlerin cok düşük olmadıgı sürece kan vermekle bir şey olmaz merak etmea.s
benide heyecanlandırıyo zaman zaman ama şu an sakinim :))
dengesizim yani bu aralar :))

az kaldı azzzzzzzz bebiş geliyo inşallaahhhh :Saruboceq:hihoyyyt

sen daha miniciksin su genclik günlerini heba etme güzelim bunları kafana takarak...evliliğinin tadını cıkar hakkında hayırlısı olsunn..sonuc ne olursa olsun pozitif düşünmeye devamma.s

evt haklısın şuan tam zamanı bence 20 yaşımdan gün alıcam kasım 7 bence bebiş karnımdayken 20 olucam büyümüşüm resmen :roflol: evlilik güzel bişey ama sanki evliliğimizde bişey eksikmiş gibi cnm sıkılmaya başladı hep aynı şeyler gez dolaş ama farkı bişey olsun istiyorum evliliğimize renk katsın tatlısı olsun bereketi gelsin istiyorum bilmiyorumkismile yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama rabbime bırakdım kendimi o ne zamn verirse o zamn sevinicem işte hihoyyyt

akrabalar diyo yoksa senin günün mü geçiyo gözlerin neden bu kadar parlıyo elin yüzün geçmiş diyo hayırdır inşallahh kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrr yardımınıza ihtiyacım var...prinç pilavıyla ilgili büyük sıkıntılarım var :kedi: evlenmeden önce herkes bayılırdı yaptıgım pilava annemden bile güzel yapardım ama şimdi olmuyo..pirinç markasıyla alakalı bi durum sanırım...bizim marka pirinç aldım en son ama ölçü tutturamıyorum uzun ince priinçlerden değil de kısa tombul olanlardan...bu marka kullanan var mı nasıl yapıyosunuz pilavı???

Bir erkeğin yumruğundan daha serttir bir kadının son sözü: Çünkü biri dişlerini döker, diğeri düşlerini..

kızlar 4 günden beri belim bi ağrıyo ki üfffff bu arada gögüsümün acısı geçdi :çok üzgünüm:

ben reis baldo kullanıyorum canım,reisten başka markada almam
pirinçleri yarım saat 1 çay kaşığı tuz birkaç damla limon damlattığım sıcak suda bekletiyorum.(su elini sokabileceğin sıcaklıkta olacak kaynar değil)

sonra tavada şehriyeleri kavuruyorum yağ koymadan..şehriyeler kavrulunca yağını ekliyorum
sonra pirinçleri ekliyorum şeffaflaşıcaya kadar kavuruyorum.
tuz ve yarım kesme şeker atıyorum..suyunu koyup kapağını kapatıyorum.
kaynayınca altnı kısıyorum...

tane tane bembeyaz müthiş bir pilav oluyor hiç şaşmıyor..

canım pilavda benim ölçüm 1 e 2 dir ama o uzun olmayan pirinçlere 1e 1,5 su koyuyorum o zaman iyi oluyor kıvamı

cnm ben hep osmancık pirinç alırım güzel oluyo bide hürrem tavuk suyu bide püf nokta önceden ıslatılmış pirinç bide çok kavuruyorum 2 damla limon damlatıyorum beyaz oluyo pilavım garnitirlüde yapıyorum güzel oluyo bu kadar :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…