- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
aayy canım yaa resmen benim hayatı yazdın sen yaaa:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bu tayin işlerini yaşayanlar hep böyle kuzum yaaa senağlama senağlama senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aayy canım yaa resmen benim hayatı yazdın sen yaaa:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
sultancım zaten gün boyu nette olduğumuzdan belli değilmi yapıcak ne bişeyimiz gidicek ne ailemiz var sizide üzdüm senağlamasenağlama
Allah kahretsin ki bunun yıllarca bi çözümü yok kötükedihüsokötükedihüso
sana diyorum ama ben senden aşağı değilimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet insan çok rahatlıyor..
oo maşallah cnm nazar değmesin dikkat et kendine ii akşamlar tekrardan
oo maşallah cnm nazar değmesin dikkat et kendine ii akşamlar tekrardan
handan il defa ayrıldım ben ailemden bu kadar uzağa ve bu kadar uzun birde geldim eşimden başka kimsem yok alışamıyorum kuşum ya zaman geçtikçe hele de hamilelikte sürekli annem babam aklıma geliyo ağlıyorum olmuyo alışamıyorum napiim .
en çokta hamileliğin ilk aylarında çook zor geçiyordu evde günlerce aç açına yaşıyordum yataktan kalkamıyordum ama bana bakacak zilime basıcak kimsem yoktu akşama eşim gelicek bişeyler hazırlıycak öle bişeyler yiyrdum ama memlekete gittim kalabalık annem kayınvalidem öle bi ilgileniyolar ki işte o zaman ailemin eksikliğini çok büyük hissettim babam bile şunu ye bunu ye ne yapim sana nereye gidelim öle bi üzerime titredi ki tekrar eve dönüp yanlız kalınca günlerce ağladım eşimin nöbetleri de çoktu diğer görev yerinde sürekli günlerce tek başımaydım aman neyse çenem düştü siz bana bakmayın ..........senağlamasenağlamasenağlama
yaa beniiiiiii mafoldumben
erkenmi yumurtluyorsun acaba bu ay,ille her ay 17.gün olacak diye bir kural yokki
bazen erken yada geç olabilir..ovulasyon testin varmı baksan bi..
slm cnm hoşgeldin ...
olumunekankayizsmile seni deeee
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
benim en çok üzüldüğüm gençliğimiz böyle gidecekk..
daha emekliliğe 20 sene var 20 sene sonrada bakalım hayatta bizi ne bekliyorr..
rafiye iyi akşamlar rekoru kırdın kızz
gidemiyon işde dur konuşalım :))
20 sene sonra ailemizi ne halde bulucaz ayrıca en çok ihtiyacımızın olduğu yıllar böle geçicek yazık babamlarla nette görüşürken nasıl gözleri doluyo ağlıyo hamilelikte günlerce ağladım diye eşim dayanamadı 2 kez gittim her gittiğimde zaten 1 ay kaldım yoksa kafayı yiycektim evde senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
:teselli: :teselli:
haklısın canım arkadaşlarının ailenin yanında olmaması zor bir durum.Bende yapamam gibime geliyor
zaten sırf o yüzden gidemiyorum burdan yoksa be küçük bir sahil kasabasında yaşamak istiyorum egede yada güneyde
ama naparım yalnız oralarda,gidemem..
O yüzden seni anlıyorum neyseki yakında bebişin geliyor oyalanacak birşeyin olacak..o zaman ailende gelir yanına
biraz dişini sık canım,bizimle idare et :)))
:roflol: :roflol:
ovulasyon testim yok, yarın baksam çıkar mı acep?
yaaa olmasın ama şimdi yaa, 2 gün daha beklesin akannehir
slm hoşbulduk şeker anne nasılsınopuyorumnanaktan
ahhh gülcüm biz ne yapalım, arap memleketlerinde geçiyor ömrümüz ekmek parası peşinde, tüm sevdiklerimizden uzakta(
canım ben 16 aydır ayrıyım 4 kere gittim 1 kerede onlar geldii..
ama çok zorlanıyoruz..babam hala benimle telde yada nette görüşemiyor..
aslında tam bize ihtiyacları var biz onlardan uzagızz..
sen ist dasın babanlar hangi şehirdeler??
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
adanada cnm .