Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

edaa neredeydin sen yaa karabatak gibisin bugün

sorma kuş yaa bugün yemek yaptım sonra eşimin canım başka bir şey istiyormus 2. yemeği pişirdimm..
o yüzden bugün ömrüm mutfakta gecti..
kocişe yemek hazırladım, bulaşıgımı yıkadım, ocagımı sildim geldim canımm..
şimdi de çok yorulduk kociş bize çay demliyor kaydirigubbakcemile3

ayrıca handan cım alem ve eski arkadaşlarım çk uzakta burda sadece eşim var en yakınım yeni arkadaşlar var ama ailen gibi olmuyo hele de sıkkın olduğun zamanlar aksine herşey sıkıyo...

yerim seni gül :)
alıntı yapamıyorum, çünkü geçmişten cevaplayacağım toplu alıntılarım var, o yüzden böyle ayrı yazıyorum :)
ben libyaya gidince görün siz beni, o boşlukta nasıl da çenem düşecek :D

Küçükken babamın sigara içişine özendiğim gibi özendim,
Yeşilçam flimlerindeki aşk sahnelerine..
Büyüdükçe, ne kadar zararlı olduğunun farkına vardım;
sigaranın ve aşk'ın..
..."Biri ciğerlerimi parçaladı diğeri yüreğimi..."

alıntı yapamıyorum, çünkü geçmişten cevaplayacağım toplu alıntılarım var, o yüzden böyle ayrı yazıyorum :)

ye beni ye bari sen ye çiğdemcim zaten eşim yok alsanaalsanasmile
hadi hakkında hayırlısı cnm sen eşine kavuş ta biz razıyız beklemeye :asigim::asigim:

yok cnm takılsın onunda ihtiyacı var kafasını dağıtmaya asla karışmam ama şu anda sıkıntıdan kriz geçiriyoruz artık varya elim ayağım titriyo inanın şaka yapmaya sakinleşmeye çalışıyorum ama yk nerdeeeealsanaalsanasmile

tatlım biraz rahatlayabileceğin birşeyler yap stres yapma böyle kuşummm...

sigaranın ve aşk'ın..

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sağol edacım :)

sultan seni de yirim gül'den sonra :D

yaa bu arada beyaz akıntım var benim. hani yumurta akı gibi olan.
bugün 11. günüm, yumurtluyor olamam ki :S benim ovulasyonum 17. gün, acaba belki de yumurta oluşmaya başlayınca mı başlıyor ki bu akıntı?

tamam kuşum süslen sen bayanssulusmile

iyi akşamlar canım öptük bizdee opuyorumnanaktan

izleme üzüleceksen kuzum ya başka dizilere bak :1hug:

aa bak kendi derdimle uğraşmaktan unuttum bugün yataktan hiiç çıkmadım gideyimde onu seyredeym bari cnm sende fazla ağlama benm gibi pek duygusalsn opuyorumnanaktan

bi müddet sonra sıkıntıdan artık evden bile çıkmak istemiyorsun ki kaç gündür vakit geçiremedik şu anda sadece eşime ihtiyacım var ama yarın akşam da gelir yorgun lur ve nöbete gidicek diye erken yatar öbür gün de nöbette akannehirakannehirakannehirakannehir
bak bak bana kızıyosun ama sende benden betersin,hamilesin diye haklı göreceğimimi sandın yanıldın küçük hanım..niye böyle bıraktınki kendini tabiki eşine ihtiyacın var ama şartlar neyse katlanmak zorundayız..böyle sıkma kendini lütfen
ya sorma handancım ya, bi bavul hazırladım, 12 kg oldu. diğerine de en fazla o kadar koyabilirim :/ daha kılık kıyafet hiçbişey seçmedim, kocişin istedikleriyle biri 12 kg oldu zaten :(
neyse ki kokoş değilim de ordan yırtıyoruz :D spor ayakkabımla uzunca bi zaman yaşayabilirim yani :))
fırsat buldukça döneceğim ben aranıza. buralardayım.

:)) kokoşşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tamam canım sen işine bak a.s.

sigaranın ve aşk'ın..

yıkıyorsun ortalığı kuşşşş alkisalkisalkis

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh alkisalkisalkis

Back
X