hmmm anladım tatlım
demek netin yktu
bende bu kız nerelerde
diyordum konuşmadan ve bensi yapamaz :roflol::roflol::1hug:
günaydın tatlım naber??
carsıya ıncem işim var oyuzden bır bakım kk ya dedım senınde uyuyosundur dıye aramadım senı...yarın ınşlh konusuruzz hazırlanım ben ben kacar öpopuyorumnanaktan
iyidir canım yine geldik çalışıyoruz bakalım senden naber?
nasılsınız kızlarr??
günaydın kızlar..............
ben de aynı canım dosyalarla bogusuyorum işte :bbo: emekli olsak artık yaaakaydirigubbakcemile3
günaydın sevgicim hoşgeldinnnnnnn:1hug:
ben de aynı canım dosyalarla bogusuyorum işte :bbo: emekli olsak artık yaaakaydirigubbakcemile3
emekli mi :roflol::roflol:
dur kıs daha ilk çocuğu hele bi doğur sonra bi kaç tane daha daha sonrada torunların olunca emekli olursun :roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk gülcüm bugün nasılsınız bakalım küçük prensesle sen?
aman napiiim bi ton salakla ugrasmak zorunda kalmaktan sıkıldım artık...çalıştıgım sürece de hep muhatap olacagım böyle beyinsizlerle maalesef:1no2:
iyiyiz teyzesi kahvaltı yaparken azıcık kıvrandı ama tekrar uyudu galiba daha uyanmadı .
eşim bu kız sana çekmiş diyo gece uyumuyo sabah uyanmıyoo :roflol::roflol::roflol:
günaydın kalk kızım bana kahvaltı hazırla diyo ama tık yok oh uyu sen uyu anan gibi diyo :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu erkekler hep böyle demekki bizimkide beni kızına şikayet ediyor hep anan gibi uykucu olacan uyan kız diyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gelemediler yine bizim gece kuşlarıkaydirigubbakcemile3
gelemediler yine bizim gece kuşlarıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?