bence kist :roflol: :roflol: :roflol:
evt bunu duydum şöle gidip gelcen mi hep ordamı kalcan :uhm: ya ben çok meraklıyım ve geri kalmışım bu konuda :roflol:
çok mu gelmiş :/ allah allah, dur bekle bakalım. kötü bişey değildir inşallah :uhm:
şaka bir tarafa inşallah kötü bişey değildir amhihoyyyt hihoyyyt a meraklanma belkide yerleşme olabilir mi hihoyyyt
5 damla kadar canımm??
kistle ne ilgilesi var kızzz??
selam kızlar ben geldim nasılsınız?
belki de yerleşme kanamasıdır. ben kistle ilgili olup olmadığını bilmiyorum :uhm:
iyi düşün iyi olsun kuzum
selam handancım hoşgeldin :)
ben iyi, heyecanlı ve hazırım
sen nasılsın>?
bende de kist vardıya cnm bilmem duydun mu her ay arken kanama gelirdi yerleşme zannederdim ama sen bunu düşünme herkez farklı olabilir cnm bozma sen morelini inşallah yerleşmedir yada erken adet bir dahaki ay bebiş senin ilk hamileleiğin böleydi dimi :roflol: vereliniortak:teytey: :teytey: :lepi: alkisalkisalkis
selam kızlar ben geldim nasılsınız?
hoşgeldin handancımm??
benim anlamadıgım ben adet olmadan bir kaç gün önce agrım sızım başlar..ben hiç anlamadım gittim odama eşortmanımı giyiyim dedim baktım ki leke gelmiş şaşırdım..acaba 7 gün erken mi olcam ki??
hoşbuldum canımm
bir yandan yemek yiyorum bir yandan geçmişi okuyorum bir yandan güncel takip yapıyorum bir yandan tv seyrdiyorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hazırmısın süpeeerr,peki yarın kaçta gidiyorsun??
hoşbuldum canımm,hayırdır ne oldu?gerçi okuyorum geçmişi dur bitirim konuşuruz..
benim rahim filmi çektirmeden evvel lekelenmem bile olmazdı, ani ve kısa bi ağrı gelirdi, tuvalete giderdim ve o zaman başlardı. ama rahim filminden sonra değişti, 2 dönemdir gün öncesinden lekelenmem oluyor.
bi de hiç ağrım olmuyor öncesinde. yani olup olmayacağımı anlamıyorum bile çok zaman.
yarın saat 1 de uçağım, eşimin annesi bırakacak havaalanına, 10da evden alacak beni.
çok heyecanlıyım :)
ayyy kuzummm o zaman gitmeden önceki son yazışmamızmıı bu :a015:yarın saat 1 de uçağım, eşimin annesi bırakacak havaalanına, 10da evden alacak beni.
çok heyecanlıyım :)
canım daha adetime 7 gün var benden leke gelmiş az önce...
dün gece rüyamda regl olmuşum gördüm, deli oldum rüyamda bile olsa, diyorum ki olamaz, daha dün beyaz akıntım geldi. hem 11 gün sonra nasıl yeniden regl olurum, mümkün değil diye ağlıyordum kaydirigubbakcemile3
edacım sen biraz daha bekle, bakalım devam edecek mi, ederse erken regl oluyorsun demektir. etmezse beklersin normal gününün gelmesini. eğer normal zamanda olmazsan hamilesindir zaten
yok regl olursan da doktoruna gidersin, kistler ultrasonda görünür çünkü zaten, sonra da soğan kürü falan yaparsın.
ama ben hiç kist olduğunu düşünmüyorum. hiç duymadım kistin adet öncesi lekelenme yaptığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?