Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evt bunu duydum şöle gidip gelcen mi hep ordamı kalcan :uhm: ya ben çok meraklıyım ve geri kalmışım bu konuda :roflol:

evet canım, hep orda eşimle kalacağım. biz hiç ayrı kalamayız zaten, evlendiğimizden beri o nereye, ben oraya Şeniz kaydirigubbakcemile
yıllık izinlerde de türkiyeye geleceğiz işte, bizim iş hayatımız hep böyle,ikimiz de mühendis olunca, zor ama işte naparsın sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
kistle ne ilgilesi var kızzz??

bende de kist vardıya cnm bilmem duydun mu her ay arken kanama gelirdi yerleşme zannederdim ama sen bunu düşünme herkez farklı olabilir cnm bozma sen morelini inşallah yerleşmedir yada erken adet bir dahaki ay bebiş senin ilk hamileleiğin böleydi dimi :roflol: vereliniortak:teytey: :teytey: :lepi: alkisalkisalkis

belki de yerleşme kanamasıdır. ben kistle ilgili olup olmadığını bilmiyorum :uhm:
iyi düşün iyi olsun kuzum

benim anlamadıgım ben adet olmadan bir kaç gün önce agrım sızım başlar..ben hiç anlamadım gittim odama eşortmanımı giyiyim dedim baktım ki leke gelmiş şaşırdım..acaba 7 gün erken mi olcam ki??

selam handancım hoşgeldin :)
ben iyi, heyecanlı ve hazırım
sen nasılsın>?

hoşbuldum canımm
bir yandan yemek yiyorum bir yandan geçmişi okuyorum bir yandan güncel takip yapıyorum bir yandan tv seyrdiyorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hazırmısın süpeeerr,peki yarın kaçta gidiyorsun??

evet ilk hamileliğimdeki son adetim 10 gün erken gelmişti görümcem rahim bebek istiyor dedi o ay hamile kalmıştımm..
ama ben bu hamilelik dışında hiç bu kadar erken olmamıştım kafamçokkarıştı

benim rahim filmi çektirmeden evvel lekelenmem bile olmazdı, ani ve kısa bi ağrı gelirdi, tuvalete giderdim ve o zaman başlardı. ama rahim filminden sonra değişti, 2 dönemdir gün öncesinden lekelenmem oluyor.
bi de hiç ağrım olmuyor öncesinde. yani olup olmayacağımı anlamıyorum bile çok zaman.

hoşbuldum canımm
bir yandan yemek yiyorum bir yandan geçmişi okuyorum bir yandan güncel takip yapıyorum bir yandan tv seyrdiyorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hazırmısın süpeeerr,peki yarın kaçta gidiyorsun??

yarın saat 1 de uçağım, eşimin annesi bırakacak havaalanına, 10da evden alacak beni.
çok heyecanlıyım :)

dün gece rüyamda regl olmuşum gördüm, deli oldum rüyamda bile olsa, diyorum ki olamaz, daha dün beyaz akıntım geldi. hem 11 gün sonra nasıl yeniden regl olurum, mümkün değil diye ağlıyordum kaydirigubbakcemile3

edacım sen biraz daha bekle, bakalım devam edecek mi, ederse erken regl oluyorsun demektir. etmezse beklersin normal gününün gelmesini. eğer normal zamanda olmazsan hamilesindir zaten
yok regl olursan da doktoruna gidersin, kistler ultrasonda görünür çünkü zaten, sonra da soğan kürü falan yaparsın.
ama ben hiç kist olduğunu düşünmüyorum. hiç duymadım kistin adet öncesi lekelenme yaptığını.

canım ben adet oldugum ilk zamanlardan beri 2-3 gün öncesinden kasık karın bel agrım başlar ben adet olacagımı anlarımm..
ve bende ilk leke gelmez direk kanamam başlar..
ve ben hiç anlamadım leke geldiğini üstümü değiştirirken gördüm..

bu arada kaç saat yolculuk yapacaksın??

ayyy canımm rüyan tersine çıkar inş :Saruboceq:

canım ben en son gecen sene bu ay yine erken adet olmustum 10 gün zaten kasımdada hamile kalmıştım..
aynı ay yine aynı şeyi yaşıyorum ne kadar komikk kaydirigubbakcemile3
canım ben de kist oldugunu sanmıyorum neden dersen abimin eşinde 2 tane kist var ama hiç erken adet olmazz ondan biliyorum tatlımm..
ayy çok kafam karıştı şimdi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…