Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

2 saat :)
dediğim gibi sen biraz bekle, hemen telaş yapma.

canım ben yerleşme kanaması nasıl oluyor bilmem ki bilmiyorumkismile

aynen böyle olur regli tarihine yakın hafif bir lekelenmee
ayy inşallah süper olur Allahım inşallah bebiştendir şu an annesinin şefkatli yuvasına yerleşiyordur :Saruboceq:

tuğbacım nekadar sevindiğimi anlatamam hatta mutluluktan ağlayacak durumdayım o kadar sevindimki,ama ben zaten biliyordum böyle olacağını ikisininde açılacağını biliyordum söylemiştim sana.
Çok şükür dualarımızı kabul etti yüce rabbimiz..Gözümüz aydın olsun şükürler olsun.
iyileşme süreci nedir peki?ne kadar zaman sonra çalışmalara başlayacaksın?

ayyy kuzummm o zaman gitmeden önceki son yazışmamızmıı bu :a015:

evet ama ben gider gitmez yazacağım size :) fotoğraflar da göndereceğim o zaman

kasım bebeği geliyor olabilir belki o zama :) yerleşme kanaması herkeste olmaz ama olursa tam da bu zamanlarda olur, çünkü eğer olduysa bundan 1 hafta önce döllenme olmuş olmalı. embriyo tüplerden 1 haftada geçerek rahme yerleşmeye başlar. yerleşme kanaması bikaç gün lekelenme şeklinde olur

aynen böyle olur regli tarihine yakın hafif bir lekelenmee
ayy inşallah süper olur Allahım inşallah bebiştendir şu an annesinin şefkatli yuvasına yerleşiyordur :Saruboceq:

canım ilk hamileliğimde böyle birşey olmamıstı acaba ikincisinde olabilir mi ki bilmiyorumkismile

resimlerini bekliyoruzzz tatlımm..

şimdi iyice kafam karıştı en iyisi beklemek sanırım??dimi kuşum??

evet ama ben gider gitmez yazacağım size :) fotoğraflar da göndereceğim o zaman
kuzum benimmm kocişine kavuşuyorsun çok şükür,çok heyecanlı gerçekten..Bende eşim iş için gittiğinde onu 1-2 ay görmeyip kavuşacağım an çok heyecanlı oluyorum.Ne güzel bir duygu..Allah ayırmasın hiç..
Neyseki odada internet olduğu için içim rahat fazla hasret çekmeyeceğiz..sen gezmekten fırsat buldukça yazarsın :))
ama gider gitmez haber ver mutlaka vardım diye merak etmeyelim seni..

canım ilk hamileliğimde böyle birşey olmamıstı acaba ikincisinde olabilir mi ki bilmiyorumkismile

olabilir tabi niye olmasın,biraz bekleyelim bakalım regli tarihine kadar sen fazla yormamaya çalış kendini bu aralar,dikkat et psikopatlığa ara ver bir süre..
ayy umut doldu içime inşallah hamilesindir,hayırlısı olsun inşallah,tuğbayada çok sevindim kendimi unuttum şu an vallahi süper olduuu hihoyyyt hihoyyyt

amin canım, hiçbirimizi ayırmasın sevdiceklerimizden olumunekankayizsmile
haber veririm size hemen, hiç merak etmeyin.

tamam psikopatlığa 1 hafta ara verdim şimdilikk kaydirigubbakcemile3
şuan birşey yok bakalım 5 damla kadar geldi durdu bilmiyorumkismile
hayırlısı olsun canımm yaa inş güzel haberlerle karşılaşırız en kısa zamandaa..

geldim kuzum geldim 2 saattir kriz geçirdim pc başında
int gitti durduk yerde ..bağlantı var int.yok..delikafaduldendelikafadulden
tam parçalarken bilg.açıldı google:))

ayy allahtan açılmış yoksa uzun süre ayrı kalabilirdik pc yi parçalasaydınn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende merak ettim nerde bu kız dedimm
ay internetimiz hiç kopmasın yaa sinir oluyorum

Amin canım inşallah hayırlısı olsun
heyecanla bekleyelim bakalım

hoşgeldin o zaman :)

ay inşallah :Saruboceq:

Amin canım inşallah hayırlısı olsun
heyecanla bekleyelim bakalım

evet canım bekleyelimm..
ben nedense ekim ve en çok kasımdan ümitliyim gecen sene kasımda hamile kalmıştım yaa sanki uğurlu gelecek gibi geliyor banaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…