sultanda bugünlerde çok susuyorrrlmaz:
hayırdır inşallah canım inş..iyiye işarettir..
vayyy teşhise bak patt diye yapıştırdı :))
bende diyodum sultan nerde kaldı ne zaman laf çöarpcak diye bekliyodum iyi insan lafın üzerine gelirmişsengözlerimebaksanab
ayyy alınma sakınn ...ben takılıyom işde ama
kızıyosan yapmam bi daha kaydirigubbakcemile3
amin hepimize hayırlısıyla
kuşuum hayırlısıyla şu testi yapaydın 9 doğurcam valla
evet bende kaydirigubbakcemile2 az kaldı son 2,5 gün :))
ayy benide heyecanlandırıyosunuz siz yaaa eyvahedigeldismileyuppiii 2.5 gün kaldıııııııııııııııııı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır. :
kızlar bende msj yazma kısmınn üstünde böyle bi yazı var sizde de varmı?????
aşağıda da yazıyo
çiğdoşum sen lavanta sabunu alacaktın saçın için,aldınmı kullandınmı hiç?
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır. :
kızlar bende msj yazma kısmınn üstünde böyle bi yazı var sizde de varmı?????
aşağıda da yazıyo
aldım canım, uzun zamandır kullanıyorum.
saçlarım yumuşaklık ve parlaklık kazandı, ayrıca dökülmesi de azaldı.
tavsiye ederim
aldım canım, uzun zamandır kullanıyorum.
saçlarım yumuşaklık ve parlaklık kazandı, ayrıca dökülmesi de azaldı.
tavsiye ederim
gerçektenmiiiiiiii niye demiyosun yahuu o zaman bende alıcam çoook dökülüyo ne yapsam olmuyor
peki rahat taranıyormu sonra hani böyle kuru kuru olur ya düğümlenir öyle yapmıyormu
ayrıca krem kullanıyormusun?
ali rıza bey ne yazdırdı leylaya
kaçırdım
çiğdemciiim ...
hayırlısıyla gece eşine kavuşuyon...
kazasız belasız kavuşmayı nasip etsin allahım ...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?