Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır. :

kızlar bende msj yazma kısmınn üstünde böyle bi yazı var sizde de varmı?????

aşağıda da yazıyo

Son düzenleme:
yuppiii 2.5 gün kaldıııııııııııııııııı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ayy benide heyecanlandırıyosunuz siz yaaa eyvahedigeldismile

evet kuşum bende de var yeni uygulama herhalde
birde teşekkür et diye bir buton eklenmiş

bende de yazıyor şekerr..

aldım canım, uzun zamandır kullanıyorum.
saçlarım yumuşaklık ve parlaklık kazandı, ayrıca dökülmesi de azaldı.
tavsiye ederim

gerçektenmiiiiiiii niye demiyosun yahuu o zaman bende alıcam çoook dökülüyo ne yapsam olmuyor
peki rahat taranıyormu sonra hani böyle kuru kuru olur ya düğümlenir öyle yapmıyormu
ayrıca krem kullanıyormusun?

ilk zamanlar oluyordu ama sonra şampuanla yıkanmış gibi normal olmaya başladı, sanırım bi alışma evresi geçirdi saçım :)))
ayrıca krem kullanmıyorum, bi de saçlarımda boya yok.
krem eskiden kullanıyordum çünkü benim saçlarımçok kıvırcık, taranmıyordu başka türlü. sonra onu da bıraktım, saçları inceltiyor krem. benim zaten ince olan saçlarım kremle beraber kırılıp dökülmeye başlamıştı işte.
ama lavanta sabunundan çok memnunum, tavsiye ederim şeker :)
valla sen hatırlatmasan benim aklıma gelmezdi, unutmuşum kusura bakma :)

anaaaam benm yarın kan tahlilim varmış yaa
ben cuma sanıyodum ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…