Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi yapmıssın canımm...eşin yok mu??bende iyiyim canım uyandım erkenden yanınıza gelmek için :)))
kahvaltı hazırlıyorum kendime bir yandan cokacimcoook
günaydın kızlar......
sevgi de geldiii günaydın canım hoşgeldinn nasılsın??
günaydın tatlımmm...
kızlar sizin isimlerinizin altında katılıyorum katılmıyorum yazıyor bende yok o neyki acaba dünkü bakımdan sonra gelmiş galiba
sabah sevgi ve banuu söylencekk
gece yazışıyolar sabah da uyuyolar die :)))
:))) sabah saati kurup kalkıcam,9 da burdayımm...
korkuyorum sonra grev yapıyorlar :))
yok canım işe gittiiyi yapmıssın canımm...eşin yok mu??
bende iyiyim cicim karın ağrım başladı göğüslerim çok acıyor,hayırlısı diye dua ederek beklemedeyim bu aralar..hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın
kızlar sizin isimlerinizin altında katılıyorum katılmıyorum yazıyor bende yok o neyki acaba dünkü bakımdan sonra gelmiş galiba
banu bak gecede adımız geçiyor grev işe yaramış korkmuşlar bizden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
banu bak gecede adımız geçiyor grev işe yaramış korkmuşlar bizden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim cicim karın ağrım başladı göğüslerim çok acıyor,hayırlısı diye dua ederek beklemedeyim bu aralar..
ayyy süperrrr elinde sopayla bekleyen öğretmenler gibi olduk deseneama sultan hanım pek de korkmusa benzemiyor baksanıza hala gelmediii
klava:
![]()
bana biraz saçma geldiii:bbo:evet yeni denemeler yapıyorlar
dün akşamda onların yerine teşekkür et diye bir buton vardı..
mesaja teşekkür ediyordun
bugünde böyle yapmışlar..
denemeymiş galiba ana sayfada yazıyor yeniliklerde
ohhh ohhh gelsin belirtilerrrrrhihoyyyt son iki günnnhihoyyytyok canım işe gitti
bende iyiyim cicim karın ağrım başladı göğüslerim çok acıyor,hayırlısı diye dua ederek beklemedeyim bu aralar..
aa evet bugunduuu..hadi hayırlısı bakalımmmhemde nasıl kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sultanda tahlile gitti sabah gelir yarım saate kadar..
ben de ben deeeeehihoyyythihoyyytayyy 2 gün kaldı değilmi canım gününede heyecanlandım valla şimdi
tahlile gitti bugün ondan gelmedi daha dönünce girecek.ayyy süperrrr elinde sopayla bekleyen öğretmenler gibi olduk deseneama sultan hanım pek de korkmusa benzemiyor baksanıza hala gelmediii
klava:
![]()
evet canım ama bir yanımda diyorki yaptırma kan tahlili bekle regli gününü..ayyy 2 gün kaldı değilmi canım gününede heyecanlandım valla şimdi
kız o tahlile gitmiş doktora gelecekmiş yoksa korkmuş korkmuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tahlile gitti bugün ondan gelmedi daha dönünce girecek.
evet canım ama bir yanımda diyorki yaptırma kan tahlili bekle regli gününü..