Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

katılıyorum mesajımın karşısına 1 yazdılar ne kadar çok katılıyroum katımıyorum olursa sayısı ona göre artacak demekki

23 ekimde sonucu kesin belli olur muymus geç döllenme falan olur mu acaba??
kesin olurmuş canım yok sanmıyorum geç döllenme olacağını
handancım adet günün ne zaman peki hani bekliyim demişsinya
25 ekim hayatım pazartesi günü yani

ama şimdi bünyem bir işlem gördü sonuçta doğal olmayan ilaçlar kullandı çatlasın diye hormon iğnesi oldu,dengesizlik olablilir gibime geliyor.
aşılama sonrası erken adet olan çok var,o yüzden dün gittim apar topar ağdaya..
bilemiyorumki işte kafam karışıyor her an farklı şeyler düşünüyorum..
bacaklarımı göğsüme çekip oturduğumda karnımda bir sancı hissediyorum,sıkışıyor acıyor.
acaba bebektenmi,kistmi oluştu yoksa zaten hep oluyormuydu bilemiyorum..

Sizde olmuşmuydu hiç hatırlıyomusunuz?

ahan da senin mesajına katıldım handancımmm...noldu ki şimdiii:1:

bende sana katıldım banucum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy sevgicik de bana katılmışşşş:1:

oyun çıktı bize kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar 10dkya dönerim hemen bi işim çıktıda diğer odaya gitmem gerek
tamam canım

kesin olurmuş canım yok sanmıyorum geç döllenme olacağını

25 ekim hayatım pazartesi günü yani

ama şimdi bünyem bir işlem gördü sonuçta doğal olmayan ilaçlar kullandı çatlasın diye hormon iğnesi oldu,dengesizlik olablilir gibime geliyor.
aşılama sonrası erken adet olan çok var,o yüzden dün gittim apar topar ağdaya..
bilemiyorumki işte kafam karışıyor her an farklı şeyler düşünüyorum..
bacaklarımı göğsüme çekip oturduğumda karnımda bir sancı hissediyorum,sıkışıyor acıyor.
acaba bebektenmi,kistmi oluştu yoksa zaten hep oluyormuydu bilemiyorum..

Sizde olmuşmuydu hiç hatırlıyomusunuz?

canım o sancılar normal sanırım, bende de bi hafta öncesinde bel agrısı ve ara ara da sancılar olmuştu. ama kesin bir şey söylemek de zor canım bekleyip görecegiz hayırlısıyla bebişimizz geliyo inşallahhh:Saruboceq:

canım o sancılar normal sanırım, bende de bi hafta öncesinde bel agrısı ve ara ara da sancılar olmuştu. ama kesin bir şey söylemek de zor canım bekleyip görecegiz hayırlısıyla bebişimizz geliyo inşallahhh:Saruboceq:

evet canım belirtiler regli ile aynı,ayrıca herkeste de farklı farklı belirtiler oluyor.
Beklemekten başka çare yok :)))
Hayırlısı olsun inşallah,..

çiğdem 10 da gidecekti gitmeden uğrarım demişti ama gelmedi henüz..telaştan fırsat bulamadımı acaba..

çiğdem 10 da gidecekti gitmeden uğrarım demişti ama gelmedi henüz..telaştan fırsat bulamadımı acaba..
herhalde koşturmadan fırsat bulamadı..ayy ne heyacanlıdır şimdi o ne güzel eşine kavusuyoo...hihoyyyt
son zamanlarda izleyici olarak katılan pekçok misafirimiz oluyor.. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Back
X