Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Günaydın BABUuuu
günaydın tatlım naber?? nasıl gidiyo hamilelik??
ayyy evet değil mii,eskiden bende gözlerdim hep bu tatil günlerini,şimdi hergün tatil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şaka maka 1 ay oldu işten ayrılalı..

günaydın hoşgeldin canımm
evet yaa ne kadar cabuk geciyo zamann:bbo:
15 gün canım yıllık iznim

hepsini kullanmayı düşünüyo musun canım? ben istiyorum aslında ama cesaret de edemiyorum :bbo:

güzel83 doktor kontrolün nasıl gecti canım? yazmıs mıydın unuttum ben?? ters bi durum yoktu di mi? kese görüldü mü?

güzel83 doktor kontrolün nasıl gecti canım? yazmıs mıydın unuttum ben?? ters bi durum yoktu di mi? kese görüldü mü?

Canım doktor kontrolüm iyi geçti.Ama yaptırlımasını istediğim testler gebelikte yapılmıyormuş.(pıhtılaşma gibi).BEbeğim 6 haftalıkmış ve haftasıyla uyumluymuş.ZAten alttan ulturasonla baktı.Bebeğin kalp atışını gördük.(henüz duyulmaz dedi))BEslenme programı verdi.Kesinlikle brokoli yasak dedi.Bu gibi şeyler saydı.2 hafta sonra tekrar gideceğiz.Senin bebiş nasıl?İşle birlikte gebelik çok zormuş midem bulanmaya başladı.HAlszilik oluyor.Sende bulantı ne zaman başladı?

canım ya han gi besinler yasak brokoliden başka?

slm kızlar epedir gelemedim iş güç koşturmaca ..
Az önce doktordaydım sorunum rahim tabakasının ince olması kullandığım 1 kutu hormona rağmen ne yapacağımı şaşırdım çok kötü hissediyorum kendimi.Doktor bebiş olsa bile bu rahimde tutunamaz dedi rahim bir türlü toparlanamıyo kızlar, 2 aydır adette görmedim bugün duphaston yazdı onu içip adet getiricez dedi sonra serephoneye başlıcam ama aklıma takılan rahim bu durumdayken serephone içmke mantıksız değilmi oldu ki bebiş oldu nerde tutunacak ki anlamadım.Doktordayken gelmedi bunlar aklıma soramadım hiçbişey offffffffffff kafayı yicem benn

tatlım ya bide çok uykum oluyo hep uyuyorum hiç halim olmuyo eşimlede hoğru düzgün ilgilenemiyorum bu yüzden sizdede olmuşmuydu başlarda:uhm:

olmazmı canım işyerimde bile nerdeyse uyuyacak hale geliyordum ama mrk etme hepsi geçiyor ilk 3 ayın sonunda bütün dertlerin sıkıntıların bitiyyor

her sitede bol bol brokoli yiyin yazıyor bende bolca tüketiyorum senin doktor neden yeme dediki canım

hoşgeldin canım seni çok mrk ettik gelmeyince bu arada geçmiş olsun inşallah düzelir rahmin biran önce

canım ya han gi besinler yasak brokoliden başka?

çay, meyve suyu asitli yiecekler.Yeşil çayı kesinlikle içmeyeceksin dedi.Bürüksel lahanası,salam sosis ve sucuk hele hiç yemeyeceksin dedi.Aklıma gelenler bunlar.BEnde artık sütçüden süt alıyorum ve yoğurdumu bile kendim yapıyorum.(canım benim daha önce kayıplarım olduğu için doktor daha titiz davranıyor)
Ben bu hafta 7. haftaya gireceğim senin 5 haftalıktır sanırım değil mi?

hoşgeldin canım seni çok mrk ettik gelmeyince bu arada geçmiş olsun inşallah düzelir rahmin biran önce

saol cnm benim evet gelemedim ne zamandır işle ilgili sıkıntılarım oldu o geçti derken bu çıktı şimdi inş. düzelirimde hamiş kalırım bende umudumu yitiriyorum böle olunca şu an çok kötüyüm çoook senağlama

benim bulantım ilk üç ay oldu ve cok az oldu sadece iştahszılık vardı...o da 3 ay bitince gecti canım
geçmiş olsun cnaım....istersen baska doktorlara da görün için rahat etmiyosa...ayrıca sorularını da sor mutlaka doktoruna içinde kalmasınnn en iyi cevabı onlar verir sonucta...
her sitede bol bol brokoli yiyin yazıyor bende bolca tüketiyorum senin doktor neden yeme dediki canım

her doktor farklı şey söylüyor...ben de brokoli yiyorum bi zararı oldugunu söyleyen olmadı hiç niye öyle dedi acaba doktor:bbo: benimki de maydonozu cok tüketme bir de hurma yeme dedi...bebek olması için uğraşanlara iyi gelir ama hamilelerde erken doguma neden olaiblir dedi..bir çok hamile de hurma yiyo deli gbi dogumu rahat olsun diye anlamadım ki:bbo:

Son düzenleme:
kızlar apar topar çay içiyom bir yandan evi topluyom 12:30 gibi komşum çaya gelcekmiş..

özgeciim mrb..iiyi olmana sevindim..benim günüm geçmedi
kontrol için verdim kanıı:hulya:

bilemiyorum canım doktorum prof. çokta hastası var.BEnde dedim ki yeşil çay yararlı diye biliyorum.O da bana dedi.Normal beslenmeyle gebelikte ki beslenme farkılıdır dedi.Normalde iyi gelen şey (maydonoz gibi)gebelikte iyi gelmemeyebiliyor.Ama senin kafanı karıştırmayım belki benim daha önce kayıplarım olduğu için ona bağlı bir beslenme programı vermiştir.

selam canım çok geçmiş olsun..
evet bende anlamadım eğer rahim duvarı inceyse zaten tutunamazki,acaba duphaston kalınlaştırıyormuymuş duvarı?
bak bir banttan bahsediyorlar okudunmu bu topikleri?,
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...i-konusunda-deneyimi-olan-varmi-acilllll.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…