günaydın tatlım naber?? nasıl gidiyo hamilelik??Günaydın BABUuuu
evet yaa ne kadar cabuk geciyo zamann:bbo:ayyy evet değil mii,eskiden bende gözlerdim hep bu tatil günlerini,şimdi hergün tatil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şaka maka 1 ay oldu işten ayrılalı..
günaydın hoşgeldin canımm
15 gün canım yıllık iznim
günaydın hoşgeldin canımm
nasılsınız bayanlarzemuszemus
günaydın canım nasılsın?
iyiyim çok şükür canım iş güç uğraşıyorum sen ne yapıyosun nasılsın?
bende bi deşiklik yok canım arada kasıklarım sancıyo geçiyo o kadar.
o kadarcıkta olacak canım göbüşünde bir bebiş var artık çünkü
güzel83 doktor kontrolün nasıl gecti canım? yazmıs mıydın unuttum ben?? ters bi durum yoktu di mi? kese görüldü mü?
Canım doktor kontrolüm iyi geçti.Ama yaptırlımasını istediğim testler gebelikte yapılmıyormuş.(pıhtılaşma gibi).BEbeğim 6 haftalıkmış ve haftasıyla uyumluymuş.ZAten alttan ulturasonla baktı.Bebeğin kalp atışını gördük.(henüz duyulmaz dedi))BEslenme programı verdi.Kesinlikle brokoli yasak dedi.Bu gibi şeyler saydı.2 hafta sonra tekrar gideceğiz.Senin bebiş nasıl?İşle birlikte gebelik çok zormuş midem bulanmaya başladı.HAlszilik oluyor.Sende bulantı ne zaman başladı?
tatlım ya bide çok uykum oluyo hep uyuyorum hiç halim olmuyo eşimlede hoğru düzgün ilgilenemiyorum bu yüzdensizdede olmuşmuydu başlarda:uhm:
Canım doktor kontrolüm iyi geçti.Ama yaptırlımasını istediğim testler gebelikte yapılmıyormuş.(pıhtılaşma gibi).BEbeğim 6 haftalıkmış ve haftasıyla uyumluymuş.ZAten alttan ulturasonla baktı.Bebeğin kalp atışını gördük.(henüz duyulmaz dedi))BEslenme programı verdi.Kesinlikle brokoli yasak dedi.Bu gibi şeyler saydı.2 hafta sonra tekrar gideceğiz.Senin bebiş nasıl?İşle birlikte gebelik çok zormuş midem bulanmaya başladı.HAlszilik oluyor.Sende bulantı ne zaman başladı?
slm kızlar epedir gelemedim iş güç koşturmaca ..
Az önce doktordaydım sorunum rahim tabakasının ince olması kullandığım 1 kutu hormona rağmen ne yapacağımı şaşırdım çok kötü hissediyorum kendimi.Doktor bebiş olsa bile bu rahimde tutunamaz dedi rahim bir türlü toparlanamıyo kızlar, 2 aydır adette görmedim bugün duphaston yazdı onu içip adet getiricez dedi sonra serephoneye başlıcam ama aklıma takılan rahim bu durumdayken serephone içmke mantıksız değilmi oldu ki bebiş oldu nerde tutunacak ki anlamadım.Doktordayken gelmedi bunlar aklıma soramadım hiçbişey offffffffffff kafayı yicem benn
canım ya han gi besinler yasak brokoliden başka?
hoşgeldin canım seni çok mrk ettik gelmeyince bu arada geçmiş olsun inşallah düzelir rahmin biran önce
benim bulantım ilk üç ay oldu ve cok az oldu sadece iştahszılık vardı...o da 3 ay bitince gecti canımCanım doktor kontrolüm iyi geçti.Ama yaptırlımasını istediğim testler gebelikte yapılmıyormuş.(pıhtılaşma gibi).BEbeğim 6 haftalıkmış ve haftasıyla uyumluymuş.ZAten alttan ulturasonla baktı.Bebeğin kalp atışını gördük.(henüz duyulmaz dedi))BEslenme programı verdi.Kesinlikle brokoli yasak dedi.Bu gibi şeyler saydı.2 hafta sonra tekrar gideceğiz.Senin bebiş nasıl?İşle birlikte gebelik çok zormuş midem bulanmaya başladı.HAlszilik oluyor.Sende bulantı ne zaman başladı?
geçmiş olsun cnaım....istersen baska doktorlara da görün için rahat etmiyosa...ayrıca sorularını da sor mutlaka doktoruna içinde kalmasınnn en iyi cevabı onlar verir sonucta...slm kızlar epedir gelemedim iş güç koşturmaca ..
Az önce doktordaydım sorunum rahim tabakasının ince olması kullandığım 1 kutu hormona rağmen ne yapacağımı şaşırdım çok kötü hissediyorum kendimi.Doktor bebiş olsa bile bu rahimde tutunamaz dedi rahim bir türlü toparlanamıyo kızlar, 2 aydır adette görmedim bugün duphaston yazdı onu içip adet getiricez dedi sonra serephoneye başlıcam ama aklıma takılan rahim bu durumdayken serephone içmke mantıksız değilmi oldu ki bebiş oldu nerde tutunacak ki anlamadım.Doktordayken gelmedi bunlar aklıma soramadım hiçbişey offffffffffff kafayı yicem benn
her sitede bol bol brokoli yiyin yazıyor bende bolca tüketiyorum senin doktor neden yeme dediki canım
her sitede bol bol brokoli yiyin yazıyor bende bolca tüketiyorum senin doktor neden yeme dediki canım
slm kızlar epedir gelemedim iş güç koşturmaca ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?