slmm şekerlerrr...
ben 7 gün erken adet oldumm nedenseee...
handancım beklenen adet tarifim 7 gün geri atarak 20 kasım oldu şekerrr....
tabi ki tatlım üzülmüyorum bunda da bir hayır vardır ...
zaten bu ay tek çalışma oldu ümitli değildim cnmm..
ama nedense bir dahaki aydan ben çok ümitliyim ilk defa :))
Gözünaydın canım,çok sevindim.Cinsiyetide belli olmuş nihayet.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..kimse kalmamış,ben de çıkıyorum o zaman..sizlere son gelişmeleri vermek için gelmiştim..
bugün doktor kontrolümüz vardı..herşey Allaha şükür yolunda çıktı..oğlum olacak...şu an147 mm,239 gr..suyum normal,kilom normal..2li test iyi çıktığı için dr um 3lü ve 4lüye gerek duymadı.bir ay sonra 4 boyutlu ultrasona girecem,onun randevusunu aldım..bayramdan sonra gidecem ona da,hem dvd ye çekecekler,hemde ilk renkli fotosunu çekip çerçeveleyip verecekler..bir ay nasıl dayanacağım bilmiyorum,o günü iple çekiyorum...şimdilik aklıma bunlar geldi..sonra aklıma geldikçe yazarım..
hepinizi öpüyorum..
ya neden kimse konuşmuyo ................
bırakın fatoyu gülya bakın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
sonra elimden bi kaza çıkacak topiktekilerin suçu neydi ? diycekler ............................................................................................................................
cnm bilmiyordum evet çok haklısın cnm güç oolmasın geç olsun herşeyin hayırlsıı..
ama en azından nrmal yolla hamile kalabiliyosun cnm bunu biliyosun çok şükür.
bak herşey nasıl yoluna giriyo önce eşinin işi düzene girdi şimdide sıra bebişte inşallah
evet canım eşimin bir düzeni olmasına çok seviniyorumm...
şimdi herşey daha güzel olacakk hihoyyyt
anamm fato bayıldı yksa hamielmi bu kıs ...........
Ama çocuk hangisinin olcek şimdi yoksa ortaya karışık mı ...
aminnnnnnnnn edacım Allah razı olsun inşallah hep birlikte görücez bu güzel günleri birbirimizn gününü sayıcaz doğum için benim kız da büyür sizin bebelere apla olur artıkın
hele ben hiç bişey anlamadım yaa(
ben bugün yoktum zaten topikde
sanırım handan bir yere gitmiş...bi aara öyle okudum akşam yokum die
eda da nerdeyse msn açık ama eşi varsa bilmiyorumkismile
evet sabah kurs öğleden sonrada misafirin varmışsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
evet eda msn de ama topikte yok neyse o eşiyle güzel vakit geçirsinde gelmesin razıyım :1hug:
handan gece gelmiycekmiakannehirsenağlama
kaldık başbaşa desene boshayallersmile
bari diğer kızlar gelseydiboshayallersmile:hulya::hulya:
zaten geceler ben sen handan çiğdem oluyodu arada da tuğba
sen ve ben burdayız
çiğdem eşine kavuştu gelmez bugün
handan da gezmede
tuğbiş rahatsız
eda da kocişinde
bak yoklamayo yaptım :)):asigim:
geçmiş olsun canımm,belki mevsim değişikliğinden erken oldun..
düzelttim canım listede.
hihoyyyt hihoyyyt
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
evet edoşummm inşallah bu ay güzel haberini bekliyoruz umutla
slm kızlar bayadır giremiyorum hepinizi çok özledim internetsizlikten giremiyorum( gebeliğim 12 hafta oldu çarşamba dr gittim ultrasonda gördüm çok güzel bi duygu ya rabbim herkese nasip etsin tahliller istedi ikili tarama hemogram ve idrar tahlili dün yaptırdım ikili tarama daha çıkmadı ama idrar tahlilimde enfeksyon var daha dr a göstermedim bakalım ne diyecek umarım önemli bişey değildir hepinizi öpüyorum canlarım ge çmişi okuyamadım sizden ne haber??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?