darkangellove58+, meraba cnm sen yenisin galibaa:roflol:
kızlar bana müsade hepinize hayırlı akşamlar kendinize cici bakın görüşmek üzere byeee muckssss
edaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçmişemi takıldınnn
kız nerdeydin bugün kaçakkkk
kızlar size bir türk kadının hayatta kendine sormayacağı bi soru sorayım mı? akşama ne yemek yapsam:roflol::roflol:
aaaa seninde hiç yemek derdin olmuyo ne güzel yaaa. bi günde sen bana sorsana akşama ne yapsam diye:roflol:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim kociş gece 1.5 da gelecek o yüzden bugün yemek derdim yok cicimm..
aaaa seninde hiç yemek derdin olmuyo ne güzel yaaa. bi günde sen bana sorsana akşama ne yapsam diye:roflol:
kızlar ben cıkıyorum işim vardı gelemedim pek pazartesi görüşürüz artıkkkopuyorumnanaktan
ama sen yapmasan da bana fikir verebilirsin değil mi? işine gelmiyo di mialsanaalsanasmilecanım 10 gün önceye kadar her gün o derdim oluyordu ama 10 gündür eşimin çalışma saati değişti bir gün çalışıyor bir gün evde artık o yüzden çalıştıgı gün gece 1.5 ta geliyor tok oluyor artık 2 günde bir yemek derdim olacakk ne güzell kaydirigubbakcemile3
tamam yarın gel sana sorucam ne yemek yapayım bugün diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama sen yapmasan da bana fikir verebilirsin değil mi? işine gelmiyo di mialsanaalsanasmile
sen bi kere bunlardan kaçını yapmayı biliyon diye sorcan öncekaydirigubbakcemile3 içlerinden sadece köfteyle pilav biliyom. köfteyi dün yaptım. pilavında yanında bişey olması lazımkaydirigubbakcemile3canım valla aklıma gelenleri yazayım sanaa kaydirigubbakcemile3
tepsi kebabı, fırın makarna, şinitzel, pilav, fırında sebzeli tavuk, et köftesi aklıma bunlar geldi şeker seç begen allllllllllll kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama sen yapmasan da bana fikir verebilirsin değil mi? işine gelmiyo di mialsanaalsanasmile
sultancım tickerim çok güzel olmuş ellerine sağlık kuşumm opuyorumnanaktan
sen bi kere bunlardan kaçını yapmayı biliyon diye sorcan öncekaydirigubbakcemile3 içlerinden sadece köfteyle pilav biliyom. köfteyi dün yaptım. pilavında yanında bişey olması lazımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?