Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben bugün kendime pirinç pilavı..
ve sehriyeli tavuk çorbası..

:)) sevindim beğenmene canm
ayyy bugün yine kantine gittim 2 gündür tam sevise biniyom
şanti aklıma geliyo bi yapamadım yaaa
ya hep aklımda bende yapcam ama ben daha acemi olduğum için kıvamını tutturamam beceremem diye korkumdan yapamıyorum sende yapta ben iyice cesaret alıp yapayım bari.kaydirigubbakcemile3

:)) sevindim beğenmene canm
ayyy bugün yine kantine gittim 2 gündür tam sevise biniyom
şanti aklıma geliyo bi yapamadım yaaa

ayyy canım ben aldığımda 2-3 paket alıyorum her zaman evde oluyor elimin altındaa..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
pilavın yanına tavuk şinitzel yap çok güzel oluyor tavsiye ederimm..
bilmiyorsan tarif edeyim yaparsın 5 dk lık iş..
ay istemez olur muyum körün istediği bi göz allah verecek iki göz:1shok:

ya hep aklımda bende yapcam ama ben daha acemi olduğum için kıvamını tutturamam beceremem diye korkumdan yapamıyorum sende yapta ben iyice cesaret alıp yapayım bari.kaydirigubbakcemile3

canım ölçülerini aynı yaparsan tutuyor ben devamlı yapıyorum..
bak o gün gülde yaptı çok begendi tadınıı..

ay istemez olur muyum körün istediği bi göz allah verecek iki göz:1shok:

kasaptan 5-6 parça şinitzellik tavuk eti alıyorsun gögüs kısmından yanlız eti dövdür..
daha sonra büyük bir kaseye aldıgın bu tavugu güzelce yıkayıp koyuyorsun..
içine bir yemek kaşığı yogurt, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 çay kaşıgı tuz, 1 çay kaşıgı pul biber, 1 çay kaşığı kekik koyup iyice karıştırıyorsun..bu karısımda 10 dk bekletiyorsun tavukları..
daha sonra bir tabaga galete unu döküp bu tavukları bulayıp kızartıyorsun bu kadar..
yanlız çok kızartma kıtırlaşmasınn..

mutlaka dene çok begeneceksinn..

Son düzenleme:
ay teşekkür ederim. kolay gibi duruyo ama dur bakalım belli olmaz. bugün yapmasam bile bi ara yaparım ben bunu mutlaka hemen not alayım.

aslında niye yapmıyorum ki tek eksiğim tavuk onu da hemen yanımızda kasap var alıp yapabilirim bu akşam. umarım eşim çok geç gelmez.

ay teşekkür ederim. kolay gibi duruyo ama dur bakalım belli olmaz. bugün yapmasam bile bi ara yaparım ben bunu mutlaka hemen not alayım.

benim yazdıgım yerden not al çünkü sıvı yag ekledim şekerr..
mutlaka dene süper bir tadı var..çok begeneceksin tavugu seviyorsanız tabii..

aslında niye yapmıyorum ki tek eksiğim tavuk onu da hemen yanımızda kasap var alıp yapabilirim bu akşam. umarım eşim çok geç gelmez.

yapmanı tavsiye ederim cnm..
bu arada kızartması 2 dk lık iş oldugu için eşin eve geldiğinde kızartmaya başla sıcakken daha lezzetli..
şinitzellik demeyi unutma kasaptan alırken kalın kesmesin çok fazla öyle de cnm..

kaydirigubbakcemile3 tamam canım yağı da ekledim yazdım çantaya attım. eşim erken gelirse bu akşam yapacağım inşallah. geç gelirse de bu akşam makarna gibi bişilerle geçiştiririz çünkü en sevdiğim dizim var bu akşam o daha önemli kaydirigubbakcemile3

ii akşamlar kızlar burnuma miss gibi kokular gelioo valla iştahım bi gelsee bende yapardım ama bu bebiş hem beni hem kendini açlıktan öldürecek -tatlicadiarzu-

tamam cnm dene yorumlarını bekliyorummm kaydirigubbakcemile3
hangi diziymiş bu??

kızlar bakın bi kez daha öğrenmiş olduk
hamişken suyu ihmal etmeyim mutlaka bol bol için
bakın yoksa sağlıklı bebek ölcekdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…