kaydirigubbakcemile3evt kuş farkettim
bi soruya baktım bi isme
soru sultann
cevap edaya
:roflol:
olsun kuş olur o kadarcık Şeniz
olsun çıkar yaa bence :gitme: tmm sen nasıl istersen öle olsun :gitme: sen sultana sormadın mı gittinmi doktora diye fisfisfis sultanda 20 sayısını yazmamışmıydı
eh 2 yıldır beklemekten alıştık sabretmeye canımm
vallahi çok yıprandım kübracım o testlerde sonuç bölümünü negatif görmekten.Kendiliğimden regli olmak o kadar üzmüyor ama testte görünce dayanamıyorum ben.O yüzden yaptırmak istemiyorum..
inşallah hayırlısı olsun canım.bekleyip göreceğiz hep birlikte ama ekimde aşılama yaptıranlar topiğinde henüz pozitif olan yok,herkesin tek tek belli oluyor ve hep negatif..6-7 kişi negaitf yani..
kaydirigubbakcemile3
eda sana söylüyorum sultan sen anla :roflol:
bugün çok yoruldum ondan sanırım
az sabredelim ne demişler sabreden derviş muradına ermiş kaydirigubbakcemile3
ayyyyy
çok güldüm canım yaaa
süper di cvp....eda sana diom su sen anlaa
inşallah hayırlısı olsun canım.bekleyip göreceğiz hep birlikte ama ekimde aşılama yaptıranlar topiğinde henüz pozitif olan yok,herkesin tek tek belli oluyor ve hep negatif..6-7 kişi negaitf yani..
kaydirigubbakcemile3
eda sana söylüyorum sultan sen anla :roflol:
bugün çok yoruldum ondan sanırım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
az sabredelim ne demişler sabreden derviş muradına ermiş kaydirigubbakcemile3
amin canım Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin,dualarımızı kabul etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:evt haklısın cnm bende alıştım bu tür şeylere ama seninki bu ay farklı yinede eb doğrusunu sen bilirsin umarım bebeğin göbüşündedir :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ayyyyy
çok güldüm canım yaaa
süper di cvp....eda sana diom su sen anlaa
belki de ilk pozitif sen olacaksınn hihoyyyt
sen sanırım güç almak için ve umutlanmak için bir kişi bile olsun pozitif görmek istiyorsun o topikte bunu görsen sende güç alıp daha çok umutlanıcaksınn...
hayırlısıyla pozitifi göreceksin inş canımmm...
inşallah canımm :lepi: :lepi:evet biraz öyle olduu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet sonuç güzel olacakkk :lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bir taşla iki kuşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy inşalah,bu yıl bitmeden hepimiz bağıracağızz o kelimeyle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bu sendede olcak anlamına gelmezki şekerr opuyorumnanaktan inşallah bu ay bize istediğin kelimeyle bağırabilirsinkaydirigubbakcemile3
amin canım Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin,dualarımızı kabul etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inşallah canımm :lepi: :lepi:
pozitif düşünce pozitif sonuç hihoyyyt
ayy inşalah,bu yıl bitmeden hepimiz bağıracağızz o kelimeyle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
son 2 ay bakalım 2011 e hamile girebilecek miyiz??
neyse kızlar ben çıktım kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hepinizi
slm kızlar .:umursamaz:
selam hoşgeldin canım,hayırdır ne oldu?slm kızlar .:umursamaz:
sanırım deli saraylıyı seyrediyor ondan sus pusbugün suskunuzzz...
hele sultan bugübn çok suskun hiç bize katılmıyorrlmaz:
sanırım deli saraylıyı seyrediyor ondan sus pus
slmm hoşgeldinn canımmm..
hayrola ifadeye bakılırsaa kızgın gibisin kuşumm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?