Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Ayy edamm yazarken yazıların yeri deişmiş. Farketmemişim.

KIzlar aranızda gebelerde var ne güzel.

İnşallah biz de gebe oluruz. Gebelerimiz de sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini..

canım gebe olan arkadaslarımız burda pozitif düşünceyle gebe kaldılar...
hepimiz birer birer bebeklerimize kavusuyoruz hayırlısıylaa..

edamm kist ler de yok olmuş ben de önceden bi ara vardı. Bilmiorum hatırlı o musun..

Rahmin temiz dedi doktor! Buay da bi gidim diom adet olmadan kontrole . Sonra rahat bi şekilde balıcaz çalışmalara. İnşallah sorun yoktur..

kistlerininde gitmesine çok sevindim cnm evet hatırlıyorum söylemiştin..

bence de için rahat olsun korunmayı bırakmadan bir dr a görün istersen tatlımm..

hakkında hayırlısı olsun canımmm..
bana da dr 3 ay korun demişti ben 6. ayda korunmayı bıraktım kendimi toparlamam zor olmustu..

Tabii cnm i i yapmışsın. Doktor 3 ay dedise en azıdır. Sonrasında kendini hazır hissettiğinde başlaman en doğrusu.. Umarım i isindir şimdi.

Kızlar her şe gönlünüze göre olsun..

handancıık sende durum ne ....
ayrıca heycan tavan yaptı şimdi salıyı mı beklicez test yapman için

2 gündür karnım ağrıyor edoşum..bilemiyorum yani..değişik bir belirtim yok..
yarın yaptırmayacağım evet,pazartesiyi bekleyeceğim regli olmazsam salı sabah giderim kan testine..

beni özleyen parmak kaldırsın kaydirigubbakcemile3

ayy yarın kan testi yapıyon mu hpericik

Son düzenleme:
Tabii cnm i i yapmışsın. Doktor 3 ay dedise en azıdır. Sonrasında kendini hazır hissettiğinde başlaman en doğrusu.. Umarım i isindir şimdi.

Kızlar her şe gönlünüze göre olsun..

canım benim kürtajım çok zor gecti uyusturulmadan kürtaj oldum...
o yüzden hala cesaretimi toplamakta zorlanıyorumm...
ama eşim çok istediği için kalmak istiyorumm..
bakalım bizimde 3. çalışmamız tutmadı 4. de tutar inş :Saruboceq:
bencede ilk annenin kendisini iyi ve hazır hissetmesi gerek..
inş burda hamileliğe hazırlık kursları vardır cesaret almama yardımcı olmaları için katılmayı çok istiyorum..

yarın yaptırmayacağım evet,pazartesiyi bekleyeceğim regli olmazsam salı sabah giderim kan testine..

canım sultanın sorusunu cvplamıssın ama bende tam sana bunu soracaktım kuşumm yarın yaptırmayacak mısın şimdi??

ben çok heyecanlıyım valla senin için eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ama çokta umutluyummm hihoyyyt

yaaaaaaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: neden ki hani 12 gündü kandırdın bizi alıcağın olsun nasıl sabrediyosun yaaa :1ninca: :1ninca: :1ninca: :1ninca: :1ninca: :1ninca: :1ninca: çok küstüm sana :dilcikar: :dilcikar:

cnm neden 1 sene daha beklicen ki anlamadım fisfisfis sen hemen bebiş istemiyomusun yavv karıştırdım mı ben

canım istiyoruz tabidee
biz 3 yıldır korunduğumuz için
düzenli ilişki gerekiyo korunmayı bırakanlarda en fazla 1 sene
geçsin deniyo..
bizde 8 aydır istiyoz bunun 2 ayı yoku
yani 6 ay çalıştık bu ayda yoktu..o yüzden bizim
düzenli olmuyooo:kedi::kedi:
umarım anlata bilmişimdirr

allah allah ben sen diye gördüm onu niyeki acabaa :uhm: şimdi baktım hakkaten sultan yazmış kaydirigubbakcemile3
yok yaptırmicam :1no2:

kuşumm okumuşsundur sende cevabı kaydirigubbakcemile3 benim gözlerim kaydı sanırım :1shok:

sende haklısın canımmm...
ama olumsuz düşünme belirtisiz hamile kalanda çok böyle oldugu için 3-4 aylıkken hamile oldugunu öğrenende çok..
ben çok umutluyum ve dört gözle salı sabahını bekliyorumm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

eh 2 yıldır beklemekten alıştık sabretmeye canımm
vallahi çok yıprandım kübracım o testlerde sonuç bölümünü negatif görmekten.Kendiliğimden regli olmak o kadar üzmüyor ama testte görünce dayanamıyorum ben.O yüzden yaptırmak istemiyorum..

evt kuş farkettim
bi soruya baktım bi isme
soru sultann
cevap edaya
:roflol:
olsun kuş olur o kadarcık Şeniz

inşallah hayırlısı olsun canım.bekleyip göreceğiz hep birlikte ama ekimde aşılama yaptıranlar topiğinde henüz pozitif olan yok,herkesin tek tek belli oluyor ve hep negatif..6-7 kişi negaitf yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…