Ayy edamm yazarken yazıların yeri deişmiş. Farketmemişim.
KIzlar aranızda gebelerde var ne güzel.
İnşallah biz de gebe oluruz. Gebelerimiz de sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini..
edamm kist ler de yok olmuş ben de önceden bi ara vardı. Bilmiorum hatırlı o musun..
Rahmin temiz dedi doktor! Buay da bi gidim diom adet olmadan kontrole . Sonra rahat bi şekilde balıcaz çalışmalara. İnşallah sorun yoktur..
hakkında hayırlısı olsun canımmm..
bana da dr 3 ay korun demişti ben 6. ayda korunmayı bıraktım kendimi toparlamam zor olmustu..
handancıık sende durum ne ....
ayrıca heycan tavan yaptı şimdi salıyı mı beklicez test yapman için
beni özleyen parmak kaldırsın kaydirigubbakcemile3
:)) bu da yeni çıkmış bende beğeniyorum seni kaydirigubbakcemile3
ne yaptınız bakalım aldınmı tahlillerini gittinmi doktora
QUOTE]
evt canım gittim sonucumu aldım
doktr baktı ..:))
çok güzel dedi...1 sene geçsin ondan sonra olmazsa
o zaman bakarız dedi..
kan sonucum 20 çıktı kaydirigubbakcemile5
yumurta çatlamış güzel dedi 10 ile 20 arasıdır dedi senn de 20 çook güzel dedi kaydirigubbakcemile3
cnm neden 1 sene daha beklicen ki anlamadım fisfisfis sen hemen bebiş istemiyomusun yavv karıştırdım mı ben
canım gebe olan arkadaslarımız burda pozitif düşünceyle gebe kaldılar...
hepimiz birer birer bebeklerimize kavusuyoruz hayırlısıylaa..
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Tabii cnm i i yapmışsın. Doktor 3 ay dedise en azıdır. Sonrasında kendini hazır hissettiğinde başlaman en doğrusu.. Umarım i isindir şimdi.
Kızlar her şe gönlünüze göre olsun..
2 gündür karnım ağrıyor edoşum..bilemiyorum yani..değişik bir belirtim yok..
yarın yaptırmayacağım evet,pazartesiyi bekleyeceğim regli olmazsam salı sabah giderim kan testine..
ayy yarın kan testi yapıyon mu hpericik
cnm neden 1 sene daha beklicen ki anlamadım fisfisfis sen hemen bebiş istemiyomusun yavv karıştırdım mı ben
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alıntılar karışmış kübracım
o sultanın mesajıydı...
yarın yaptrmaktan vazgeçtim canım,pazartesi regli günüm onu beklemeye karar verdim.eğer pazartesi olmazsam salı sabahı yaptıracağım..karnım ağrıyor çünkü yarın test yaptırıp negatif sonucu görmek istemiyorum..
2 gündür karnım ağrıyor edoşum..bilemiyorum yani..değişik bir belirtim yok..
yarın yaptırmayacağım evet,pazartesiyi bekleyeceğim regli olmazsam salı sabah giderim kan testine..
canım sultanın sorusunu cvplamıssın ama bende tam sana bunu soracaktım kuşumm yarın yaptırmayacak mısın şimdi??
ben çok heyecanlıyım valla senin için eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ama çokta umutluyummm hihoyyyt
allah allah ben sen diye gördüm onu niyeki acabaa :uhm: şimdi baktım hakkaten sultan yazmış kaydirigubbakcemile3
yok yaptırmicam :1no2:
kuşumm okumuşsundur sende cevabı kaydirigubbakcemile3 benim gözlerim kaydı sanırım :1shok:
yaaaaaaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: neden ki hani 12 gündü kandırdın bizi alıcağın olsun nasıl sabrediyosun yaaa :1ninca: :1ninca: :1ninca: :1ninca: :1ninca: :1ninca: :1ninca: çok küstüm sana :dilcikar: :dilcikar:
allah allah ben sen diye gördüm onu niyeki acabaa :uhm: şimdi baktım hakkaten sultan yazmış kaydirigubbakcemile3
yok yaptırmicam :1no2:
kuşumm okumuşsundur sende cevabı kaydirigubbakcemile3 benim gözlerim kaydı sanırım :1shok:
ayy yarın kan testi yapıyon mu hpericik
alıntılar karışmış kübracım
o sultanın mesajıydı...
yarın yaptrmaktan vazgeçtim canım,pazartesi regli günüm onu beklemeye karar verdim.eğer pazartesi olmazsam salı sabahı yaptıracağım..karnım ağrıyor çünkü yarın test yaptırıp negatif sonucu görmek istemiyorum..
olsun çıkar yaa bence :gitme: tmm sen nasıl istersen öle olsun :gitme: sen sultana sormadın mı gittinmi doktora diye fisfisfis sultanda 20 sayısını yazmamışmıydı
sende haklısın canımmm...
ama olumsuz düşünme belirtisiz hamile kalanda çok böyle oldugu için 3-4 aylıkken hamile oldugunu öğrenende çok..
ben çok umutluyum ve dört gözle salı sabahını bekliyorumm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
anladım cnm umarım en yakın zamanda bebişine kavuşursun kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?