yok kız duruyorya onlar hatta dur seni beğeniyim kaydirigubbakcemile3
ay ben kendi mesajıma baktım galiba kaydirigubbakcemile3
dur ben de seni beğeneyim sositososito
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kız duruyorya onlar hatta dur seni beğeniyim kaydirigubbakcemile3
kızlar birazcık işim var, görüşürüz gene.
selam şekerler ne var ne yok??
günaydın kuşum..nasılsın :))opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
iyiyim kuşum sabah karın ağrısından öldüm ama gelen giden yok,bembeyaz akıntı geliyo sadece :bbo: ama tüm regli belirtilerim var,hayırlısı..
bugün temizlik var evde her yer birbirine girdi,bende toparlamaya başlicam yavaştan..
eşim gider gitmez açtım bilgisayarı dün çok söylendi![]()
sen nasılsın?
selam şekerler ne var ne yok??
hu huu sevgi,çiğdem siz napıyosunuz isminiz var siz yoksunuzzz![]()
afiyet olsun kuşum,ben kahvaltımı yaptım ama sonra kahveye gelebilirim sana :içelim:bende bi değişiklik yok kuşum aynı...kahvaltı yapcam
gel hadiiiyerimseniben
iyi yapışsın canım bu aralar eşin gidince aç gelince kapat
iyice sinir yapmazsın kaydirigubbakcemile3
aman aman gelmesin kırmızılar sabırsızlıkla bekliyoz
zaten:Saruboceq:
hoşbuldum canım,yok hayatım gelen giden ama çok karnım ağrıdı sabah her ay olduğu gibi,benim birkaç gün önce böyle çok sancım olur ve ayıptır söylemesi bağırsaklarım çok çalışır kalkamam wc den aynen öyle oldu.. :kedi: farklı hiç belirtim yok hani hamileysem bir farklılık hissederdim diye düşünüyorum..neyse pazarteside olmazsam bakalım giderim tahlile..selam hoşgeldin tatlım bende seni bekliyordum heyecanla gelen giden varmı diye ama çok şükür yokmuş inşallah 9 ay boyuncada olmaz o kırmızılar
kuzum burdayım ev işlerine daldım, arada gelip size yazıyorum :)
nasılsın sen?
iyi haberlerini alacağız inşallah :Saruboceq:
kolay gelsin canım bende aynen öyle yazıyorum kalkıyorum 2 iş yapıyorum yine size bakmaya geliyorum :))
inşallah hayatımm hayırlısı diyip bekliyorum bende..
sende kocişe kavuştunzaten hasret vardı,artık büyük bir özlemle aşkınızın meyvesini yaparsınız bu ay :))
okudum geçmişte herşey güzelmiş yolundaymış çok sevindim kuzum..hava nasıl güzeldir değil mi sıcak memleket nede olsa
inşallah aşkımızın meyvesi çok bekletmez bizi :)
hava sıcaklığı şu an 23 derece. burda akdeniz iklimi hakim genel olarak, o yüzden mevsim izmir gibi olur, yani biraz soğur, yağmur yağar, ardından güneş açar, ısınır falan. kış böyle geçer diye tahmin ediyorum :)
henüz çok üşümedim, akşamları üşüyünce klima çalıştırıyoruz işte.
stres yapma, çok düşünme, kafanı bugün başka şeylere ver tamam mı?
temizlikçilerden biri işi bırakmış, sanırım iş başa düştü :)
ben bi odaları temizleyip geleyim kızlar :)
kolay gelsin ama çok yorma kendini kuzum yaa yavaş yap malum yumurtlama dönemin seninde...
mafoldumbenmafoldumbenofff
sabah sabah ağladım yine reyhan karacann kardeşi ölmuş ona üzüldüm..
mafoldumbenmafoldumbenofff
sabah sabah ağladım yine reyhan karacann kardeşi ölmuş ona üzüldüm..