Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın kuşum..nasılsın :))opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
iyiyim kuşum sabah karın ağrısından öldüm ama gelen giden yok,bembeyaz akıntı geliyo sadece :bbo: ama tüm regli belirtilerim var,hayırlısı..
bugün temizlik var evde her yer birbirine girdi,bende toparlamaya başlicam yavaştan..
eşim gider gitmez açtım bilgisayarı dün çok söylendi :kızgın:
sen nasılsın?

opuyorumnanaktan
iyiyim kuşum sabah karın ağrısından öldüm ama gelen giden yok,bembeyaz akıntı geliyo sadece :bbo: ama tüm regli belirtilerim var,hayırlısı..
bugün temizlik var evde her yer birbirine girdi,bende toparlamaya başlicam yavaştan..
eşim gider gitmez açtım bilgisayarı dün çok söylendi :kızgın:
sen nasılsın?

bende bi değişiklik yok kuşum aynı...kahvaltı yapcam
gel hadiiiyerimseniben
iyi yapışsın canım bu aralar eşin gidince aç gelince kapat
iyice sinir yapmazsın kaydirigubbakcemile3
aman aman gelmesin kırmızılar sabırsızlıkla bekliyoz
zaten:Saruboceq:

bende bi değişiklik yok kuşum aynı...kahvaltı yapcam
gel hadiiiyerimseniben
iyi yapışsın canım bu aralar eşin gidince aç gelince kapat
iyice sinir yapmazsın kaydirigubbakcemile3
aman aman gelmesin kırmızılar sabırsızlıkla bekliyoz
zaten:Saruboceq:
afiyet olsun kuşum,ben kahvaltımı yaptım ama sonra kahveye gelebilirim sana :içelim:
ya sormaa bütün gün oturuyomuşum bilgisayar başında habire yazışıyomuşum falan filan bi yığın söylendi bende hiç üstüne gitmedim olay büyümesin diye haftaya çalışıyor hep sanırım rahat olacağım neyseki kaydirigubbakcemile3
selam hoşgeldin tatlım bende seni bekliyordum heyecanla gelen giden varmı diye ama çok şükür yokmuş inşallah 9 ay boyuncada olmaz o kırmızılar
hoşbuldum canım,yok hayatım gelen giden ama çok karnım ağrıdı sabah her ay olduğu gibi,benim birkaç gün önce böyle çok sancım olur ve ayıptır söylemesi bağırsaklarım çok çalışır kalkamam wc den aynen öyle oldu.. :kedi: farklı hiç belirtim yok hani hamileysem bir farklılık hissederdim diye düşünüyorum..neyse pazarteside olmazsam bakalım giderim tahlile..

kuzum burdayım ev işlerine daldım, arada gelip size yazıyorum :)
nasılsın sen?
iyi haberlerini alacağız inşallah :Saruboceq:

kolay gelsin canım bende aynen öyle yazıyorum kalkıyorum 2 iş yapıyorum yine size bakmaya geliyorum :))
inşallah hayatımm hayırlısı diyip bekliyorum bende..
sende kocişe kavuştun :nazar: zaten hasret vardı,artık büyük bir özlemle aşkınızın meyvesini yaparsınız bu ay :))

okudum geçmişte herşey güzelmiş yolundaymış çok sevindim kuzum..hava nasıl güzeldir değil mi sıcak memleket nede olsa

Son düzenleme:
kolay gelsin canım bende aynen öyle yazıyorum kalkıyorum 2 iş yapıyorum yine size bakmaya geliyorum :))
inşallah hayatımm hayırlısı diyip bekliyorum bende..
sende kocişe kavuştun :nazar: zaten hasret vardı,artık büyük bir özlemle aşkınızın meyvesini yaparsınız bu ay :))

okudum geçmişte herşey güzelmiş yolundaymış çok sevindim kuzum..hava nasıl güzeldir değil mi sıcak memleket nede olsa

inşallah aşkımızın meyvesi çok bekletmez bizi :)

hava sıcaklığı şu an 23 derece. burda akdeniz iklimi hakim genel olarak, o yüzden mevsim izmir gibi olur, yani biraz soğur, yağmur yağar, ardından güneş açar, ısınır falan. kış böyle geçer diye tahmin ediyorum :)
henüz çok üşümedim, akşamları üşüyünce klima çalıştırıyoruz işte.

stres yapma, çok düşünme, kafanı bugün başka şeylere ver tamam mı?

inşallah aşkımızın meyvesi çok bekletmez bizi :)

hava sıcaklığı şu an 23 derece. burda akdeniz iklimi hakim genel olarak, o yüzden mevsim izmir gibi olur, yani biraz soğur, yağmur yağar, ardından güneş açar, ısınır falan. kış böyle geçer diye tahmin ediyorum :)
henüz çok üşümedim, akşamları üşüyünce klima çalıştırıyoruz işte.

stres yapma, çok düşünme, kafanı bugün başka şeylere ver tamam mı?

amin inşallah canım :Saruboceq: :Saruboceq:

yok kuzum stres yapmıyorum hiç niyeyse ama aklım hep orada,sabah gözümü açar açmaz bunu düşünerek uyanıyorum ne garip..ama şimdi evde iş güç kafam dağılır.. ama hiç stres yok merak etmeyin :lepi: hayırlısının olacağına inanıyorum,hep te öyle dua ediyorum..Hayırlısı ne ise o olsun allahım diyorum...Takdir onun..

mafoldumbenmafoldumbenofff
sabah sabah ağladım yine reyhan karacann kardeşi ölmuş ona üzüldüm..

Back
X