Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

darkangellove58+, hperi+, minikkuzucum+
kızlar evli çiftler gibi olduk her gün konuşa konuşa
konuşacak laf bulamıyozzkaydirigubbakcemile3

darkangellove58+, hperi+, minikkuzucum+
kızlar evli çiftler gibi olduk her gün konuşa konuşa
konuşacak laf bulamıyozzkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben yazlık kışlığa giriştimde ondan sesim çıkmıyo kuşum :))

yazlık kışlığım bitti şimdi biraz mola veriyorum az sonra çekmecelerle kaldığım yerden devam edeceğim :))

yazlık kışlığım bitti şimdi biraz mola veriyorum az sonra çekmecelerle kaldığım yerden devam edeceğim :))

ohh hamarat handan :)

ben de yemeğe gidiyorum az sonra, henüz odada tv falan da yok, mutfak da hayata geçmedi. sanırım sıkılıyorum ama kendime bile itiraf etmeye henüz cesaretim yok :))

melabaaa. handan noldu noldu meraktan duramadım yerimdeaklinialirimsmile

hoşgeldin şekercim,gelen giden yok test yaptırmadım inat ettim regli günümü beklemeye karar verdim yani pazartesiyi..çünkü teste bakıp oradaki negatifi görmek istemiyorum..olursa kendiliğinden regli olsun olmazsada salı sabahı gideceğim..
bugün karnım çok ağrıyor olacakmışım gibi..

hoşgeldin şekercim,gelen giden yok test yaptırmadım inat ettim regli günümü beklemeye karar verdim yani pazartesiyi..çünkü teste bakıp oradaki negatifi görmek istemiyorum..olursa kendiliğinden regli olsun olmazsada salı sabahı gideceğim..
bugün karnım çok ağrıyor olacakmışım gibi..
:olmaz: sadece karın ağrısına bakıp karar vereme sakın benimde adet sancım oldu günlerce ben oldum olacam diye ped elimde giriyodum wc ye kaydirigubbakcemile3 iyi bakalım sabredebileceksen salıya kadar bekleyelim. ben olsam bekleyemezdim valla. ama öyle merak ettim ki ay sabah eşime bile anlattım yav kahvaltı da nasıl olsa tanımıyor bilmiyor diyekaydirigubbakcemile3

:olmaz: sadece karın ağrısına bakıp karar vereme sakın benimde adet sancım oldu günlerce ben oldum olacam diye ped elimde giriyodum wc ye kaydirigubbakcemile3 iyi bakalım sabredebileceksen salıya kadar bekleyelim. ben olsam bekleyemezdim valla. ama öyle merak ettim ki ay sabah eşime bile anlattım yav kahvaltı da nasıl olsa tanımıyor bilmiyor diyekaydirigubbakcemile3

bende vallahi oldum olucam diye bekliyorum sabah çünkü o kadar çok ağrıdı ki heh geliyo bugün dedim,akıntımda var.bişi hissediyorum hop wc ye koşuyorum bakıyorumki bembeyaz,en ufak leke bile yok..
beklemek çok zor denizcim ama test yaptırıp negatif görmek daha da zor o yüzden beklemeyi tercih ettim :))
ay alemsin anlat anlat nolucakki yabancı değil eniştemiz nede olsa kaydirigubbakcemile3

kızlar bende çıkıyorum evde işler var sonrada dışarı çıkacağım
herkese iyi haftasonları
öpüyorum çok

Back
X