- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
gül gelirim demişmiydiki cnmmmm
demedi ama normalde gelirdi canımm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gül gelirim demişmiydiki cnmmmm
belki oda uyumuştur cnmmm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben yazlık kışlığa giriştimde ondan sesim çıkmıyo kuşum :))
edamda kaçmışşş kaldımmı yalnız başımaaa.allahım bugün benim bu topikten çektiğim nedirrrrsenağlama
edamda kaçmışşş kaldımmı yalnız başımaaa.allahım bugün benim bu topikten çektiğim nedirrrrsenağlama
ayy kuşum yaa bende en az 5 kilo vermek istiyorum hatta biraz daha fazla olsa da hayır demem...
bende 1-2 güne spora başlıcam bakalım inş verebilirim cnm..
iyiyim cnm allah şükürrr.çrşmbya dikişlerim alınacak çok korkuyrmmm.2dikişim tam göbek deşiğimdee ayy nasıll acırrreyvahedigeldismile
kuşum ben kaçmadım burdayımm..
yanlız biraz eşim rahatsız üşütmüş onunla ilgileniyordum kk açıktı..
kasaptan 5-6 parça şinitzellik tavuk eti alıyorsun gögüs kısmından yanlız eti dövdür..
daha sonra büyük bir kaseye aldıgın bu tavugu güzelce yıkayıp koyuyorsun..
içine bir yemek kaşığı yogurt, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 çay kaşıgı tuz, 1 çay kaşıgı pul biber, 1 çay kaşığı kekik koyup iyice karıştırıyorsun..bu karısımda 10 dk bekletiyorsun tavukları..
daha sonra bir tabaga galete unu döküp bu tavukları bulayıp kızartıyorsun bu kadar..
yanlız çok kızartma kıtırlaşmasınn..
mutlaka dene çok begeneceksinn..
kızlar benim adet günüm 22 ekimdi ama gelmedi cumartesi öylesine idrar testi yaptım negAtif çıktı hala tık yok göğüslerim acıyo bakalım hayırlısı ama olacam gibime geliyo