Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

edamda kaçmışşş kaldımmı yalnız başımaaa.allahım bugün benim bu topikten çektiğim nedirrrrsenağlama

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben yazlık kışlığa giriştimde ondan sesim çıkmıyo kuşum :))

aynen ya bugün akşama kadar yazlık kışlık :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ben mi evi toplucam ev mi beni :roflol:toplucak şaşırdım :roflol: kaydirigubbakcemile3 hiç gelemedim bugün yavv ohaoldumsmile opuyorumnanaktan

günaydın kızlar :) herkese iyi pazarlar!

ayy kuşum yaa bende en az 5 kilo vermek istiyorum hatta biraz daha fazla olsa da hayır demem...
bende 1-2 güne spora başlıcam bakalım inş verebilirim cnm..

ya sen böyle deyince, bizim kampta spor salonu var, gitsem mi ki :)
hem tüm aletler yeni, hem de sadece hatun kişiler gidiyor :)

iyiyim cnm allah şükürrr.çrşmbya dikişlerim alınacak çok korkuyrmmm.2dikişim tam göbek deşiğimdee ayy nasıll acırrreyvahedigeldismile

sen o kadar ameliyat atlattın, dikiş dediğin nedir ki :) bence dikişlerin sendne korksunlar :D

kuşum ben kaçmadım burdayımm..
yanlız biraz eşim rahatsız üşütmüş onunla ilgileniyordum kk açıktı..

geçmiş olsun edoşum :)

kasaptan 5-6 parça şinitzellik tavuk eti alıyorsun gögüs kısmından yanlız eti dövdür..
daha sonra büyük bir kaseye aldıgın bu tavugu güzelce yıkayıp koyuyorsun..
içine bir yemek kaşığı yogurt, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 çay kaşıgı tuz, 1 çay kaşıgı pul biber, 1 çay kaşığı kekik koyup iyice karıştırıyorsun..bu karısımda 10 dk bekletiyorsun tavukları..
daha sonra bir tabaga galete unu döküp bu tavukları bulayıp kızartıyorsun bu kadar..
yanlız çok kızartma kıtırlaşmasınn..

mutlaka dene çok begeneceksinn..

canım tarifini izinsiz aldın kusura bakma deneyeceğim

kızlar benim adet günüm 22 ekimdi ama gelmedi cumartesi öylesine idrar testi yaptım negAtif çıktı hala tık yok göğüslerim acıyo bakalım hayırlısı ama olacam gibime geliyo

kızlar benim adet günüm 22 ekimdi ama gelmedi cumartesi öylesine idrar testi yaptım negAtif çıktı hala tık yok göğüslerim acıyo bakalım hayırlısı ama olacam gibime geliyo

mrb canım inşallah güzel haberle gelirsin!!!
inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Back
X