Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm tuğba nsılsın ?

ya bu gece netteki salaklıktan dolayı sohbete katılamıyorıum sürekli düşüyo sinir etti......
iyiyim cnmmm sen nasılsınnnnn???
canım pazartesiye kadar beklicek kırmızılar gelmezse salı sabahı test yaptırıcakk..
ama ben inanıyorum kırmızılar gelmeyecekkk :lepi:

inşş gelmezzz.:CüvCüv:handan gebedir inşşş:sm_cool:
eda benimki nezmn olacak kız içine ne doğuooohaoldumsmile

canım pazartesiye kadar beklicek kırmızılar gelmezse salı sabahı test yaptırıcakk..
ama ben inanıyorum kırmızılar gelmeyecekkk :lepi:

evet benimde içimden hep hamile gibi geçiyo ama bilmiyorum gerçek hissim mi çok istediğim için kendimi oona mı inandırdım bilmiyorum ama inşallah handan gebeeeeeeeeeeeeeeeeee dir :sm_cool::sm_cool::Saruboceq::Saruboceq:

hemde karnından :roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:

bende iyiyim cnm çok şükür...
sadece işte klasik hafta sonu yorgunluğu gözlerimi zor açık tutuyorum birazdan uyurum mirmirmirmirmirmirmirmir

bende iyiyim cnm çok şükür...
sadece işte klasik hafta sonu yorgunluğu gözlerimi zor açık tutuyorum birazdan uyurum mirmirmirmirmirmirmirmir

uykucuuu senii
ay ben şimdiden uyku hastasıyımmm hamile olunca hiç uyanmam artık:CüvCüv:

kızlar neden sustunuz ......
neyse o zaman ben kaçar yarın grş kendinize çok cici kaliteli bakın öpüyorum Şeniz:a015:

uykucuuu senii
ay ben şimdiden uyku hastasıyımmm hamile olunca hiç uyanmam artık:CüvCüv:

ay hiç sorma tuğba ya önceden olsa gecelerce uyumasam fark etmez di şimdi 2 gece uykumu alamazsam kaç gün kendimi toplıyamıyrum çok çabuk yoruluyorum yaşlandım mı artık ne :delphin::delphin::delphin:

ay hiç sorma tuğba ya önceden olsa gecelerce uyumasam fark etmez di şimdi 2 gece uykumu alamazsam kaç gün kendimi toplıyamıyrum çok çabuk yoruluyorum yaşlandım mı artık ne :delphin::delphin::delphin:

cnm benim o hamileliğin verdiğiii yorgunlukturrrr doğumdan snr eskisi gibi sağlıklı olurusn

cnm galiba yarına kadar bekliycekti test için inşallah olmazsa salı günüde kan tahlili yaptırıcaktı inşallah hamiledir meleğine kavuşur o kadar çok yürekten istiyorum ki bunu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben de öyle canımm..
inşallah salı günü güzel haberler alıcazz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım ben kendim için nedense kasımdan çok umutluyum..
önceki hamileliğimi kasımda kalmıstım önümüzdeki ay..
senin içinse en gec 3 ay içinde hamile kalacaksın ben öyle inanıyorum kuşum :lepi:

hepinize teşekkür ederim dualarınız için,ama ne yazık ki ben bugün hastalandım şu an yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum..Yine de biliyorum ki hayırlısı böyleymiş,kısmet değilmiş,henüz anne olmayı haketmiyomuşum..

evet benimde içimden hep hamile gibi geçiyo ama bilmiyorum gerçek hissim mi çok istediğim için kendimi oona mı inandırdım bilmiyorum ama inşallah handan gebeeeeeeeeeeeeeeeeee dir :sm_cool::sm_cool::Saruboceq::Saruboceq:

hemde karnından :roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:

canım bende pozitif sonuç beklediğim için negatif hiç aklıma gelmiyor bilee..
bence pozitif çıkacakk :lepi:

hepinize teşekkür ederim dualarınız için,ama ne yazık ki ben bugün hastalandım şu an yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum..Yine de biliyorum ki hayırlısı böyleymiş,kısmet değilmiş,henüz anne olmayı haketmiyomuşum..

cnm benim sana şimdi ne desemm boş gelirrrr.gülüm napalımm sıpacıklar elbet birgün gelecekkk ben bile inanıosamm sizin daha fazla umutlanmanız gerekkk

Back
X