Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hperi canım çok üzüldüm ama umudunu kaybetme allahım büyük inan sürekli sizler içinde dua ediyorum

günaydın kızlar. Handancım an az senin kadar üzüldüm ama hayırlısı buymuşki sonuç böyle olmuş. sakın çok aşırı üzülme ne demiştik pozitif düşüneceğiz olumunekankayizsmile

iyiyim sevgicim, herşey yolunda şimdilik :) sadece sıkılmaya başlamadan evvel bir dil kursuna falan yazılayım diyorum, sıkılırsam fena olur çünkü kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın? prensesimiz nasıl? olumunekankayizsmile
evet dil kursu bencede iyi bir fikir canım.
ben ve prenseste iyiyiz bir sorunumuz yok çok şükür
günaydın kızlar. Handancım an az senin kadar üzüldüm ama hayırlısı buymuşki sonuç böyle olmuş. sakın çok aşırı üzülme ne demiştik pozitif düşüneceğiz olumunekankayizsmile

günaydın hoşgeldin canım

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
karats|01.11.2010
fatmaerozkan|06.11.2010
minikkuzucum|07.11.2010
maonyaaa|08.11.2010
makca|12.11.2010
trhn1677|12.11.2010
edammm|20.11.2010
Nimett07|20.11.2010
hperi|22.11.2010
KUBI|?
busecan35|?
N_a_l_a_n|?
pretty9217|?
HAVALIKIZ|?
masal_naz|?
perininkizi|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
ua27|21.10.2010
aysenik|22.10.2010
elfkaya|23.10.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ
:nazar:
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet
AskMelegi|31 hafta|Kız
babu|20 hafta|Kız
impaladeniz|19 hafta|Erkek
darkangellove58|19 hafta|Kız
CNNYSR|18 hafta|Erkek
ozpar|18 hafta|Erkek
betus19|13 hafta|?
banu77|13 hafta|?
rafiyee|6 hafta|?
guzel83|7 hafta|?
_dreamlike_|5 hafta|?
[/table]

handancım inan üzüldüm seni çok iyi anlıyorum canım arkadaşım
inş kendiliğinden bu ay gelirde süpriz olur zaten bekledikçe gelmiyor bende iğne vs. olunca çok ümitlenmiştim ama allahın bi bildiği varki zamanını bekliyor hayılrısını versin handancım
inş bilmediğmiz bi anda gelecekkkk opuyorumnanaktan

canım benım yaaa bu ay hepimiz umutluyduk ama
olsun canınız sağ olsun ....
çok üzülmeyin ....ilkinde tutma olasılığı yüksek değil
diodun ...2 .de inşallah!!!!
kuşum evet canımız sağolsun,dün çok kötüydüm bugün daha iyiyim..inşallah 2.denememizde olacak.. :1hug: iyiki varsın
ya ben daha geçmişi okuyamadım :S kahretsin bağlantı berbat :S
handancım, canım benim... inan seninle birlikte sevindiğim kadar seninle birlikte üzüldüm.
güzel kuşum, canım benim, sabır diliyorum sana biraz daha sabır :)
biliyorum gönlüne göre olanı verecek rabbim, az daha sık dişini kuzum. huffff :teselli:
canım, üzülme demeyeceğim çünkü üzüldüğünü biliyorum, çünkü ben de çok üzüldüm.
ama bir an önce eski neşene ve umuduna geri dönmeni dileyeceğim, bizi enerjisiz bırakma olur mu :) seni çok seviyorum.
çiğdemcimm canım çok teşekkür ederim,bugün daha iyiyim iyiki siz varsınız,sizden güç alıyorum..bende sizi çok seviyorum.. olumunekankayizsmile

canım handanım inan bende çok üzüldüm seninde dediğin gibi hayırlısı buymuş elbet bi zamanı vardır sakın üzülme pozitif olki bebiişin gelsin herşeyin hayırlısı canım

handancım sakın üzülme bende doktora gidiyorum orada bi bayanla tanştım 5.aşılamayı yaptırıyordu neden dedim doktor sizde b sorun yok tp bebek olmasın aşılamayla tutar demiş bayan ısrarla tüp bebek diyo ama doktor yaok diyo onun doktoruda prof canım sakın üzülme bi sorun yoksa mutlaka tutar ya bizler ne yapalım bizlerin işi daha zor.herşeyin hayırlısı allah büyük canım nefes alıyorsak umut var demektir (perran kutman)
teşekkür ederim canım herşeyin hayırlısı..evet pozitif düşünceye devam yılmak yok yola devam :))) kaydirigubbakcemile5
canım hayırlısı böyleymiş demekki sıkma canını bu daha ilk denemenizdi sonuçta lütfen üzülme ve ağlama olurmu biz hep seninleyiz
canım hayırlısı buymuş,2.de kırarız şeytanın bacağını inşallah.bugün iyiyim yeni bir gün yeni umutlarla hayat devam ediyor... teşekkür ederim iyiki varsınız siz olmasanız ne yapardım olumunekankayizsmile
hperi canım çok üzüldüm ama umudunu kaybetme allahım büyük inan sürekli sizler içinde dua ediyorum
teşekkür ederim betüşçüm,Allah razı olsun..Umudumuzu kaybetmek yok :lepi:
teşekkür ederim tubacım,pozitif düşünce pozitif sonuç kaydirigubbakcemile5
bunlar birer sınav başarıyla geçeceğiz inşallah..:Saruboceq:

Son düzenleme:
amannnnn listenin başına gelmişim...ohaoldumsmile
ayyy bu ay olmıyacağı halda heycan yaptımkaydirigubbakcemile3

aferim kuşuma senn bu olumlu düşünmen
bana da örnek oluyosun üstadım benimm epeydir demiyodum kaydirigubbakcemile3Şeniz

handancım inan üzüldüm seni çok iyi anlıyorum canım arkadaşım
inş kendiliğinden bu ay gelirde süpriz olur zaten bekledikçe gelmiyor bende iğne vs. olunca çok ümitlenmiştim ama allahın bi bildiği varki zamanını bekliyor hayılrısını versin handancım
inş bilmediğmiz bi anda gelecekkkk opuyorumnanaktan

canım benim teşekkür ederim,zaten hep hayırlısı olsun diye dua ettim demek ki hayırlısı buymuş..bu ay ara veriyoruz bakalım bugün doktorumu arayacağım büyük ihtimal muayeneye çağıracak..bir dahaki reglimde de 2.aşılama için tedaviye başlarım,tabi kist falan oluşmamışsa bu ay..
elbet birgün gelecek inatçı keçilerimiz ama elimden çekeceği var :oklava:
kaydirigubbakcemile3

busecan35+, darkangellove58+, hperi+, karats+, minikkuzucum+, ozpar+, _dreamlike_+
gunaydın kızlar nasılsınız

canım benim teşekkür ederim,zaten hep hayırlısı olsun diye dua ettim demek ki hayırlısı buymuş..bu ay ara veriyoruz bakalım bugün doktorumu arayacağım büyük ihtimal muayeneye çağıracak..bir dahaki reglimde de 2.aşılama için tedaviye başlarım,tabi kist falan oluşmamışsa bu ay..
elbet birgün gelecek inatçı keçilerimiz ama elimden çekeceği var :oklava:
kaydirigubbakcemile3

kız şimdiden korkutma bebeişi geleceği varsa gelmeyecek kaçaçacak sakla oklavanı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

busecan35+, darkangellove58+, hperi+, karats+, minikkuzucum+, ozpar+, _dreamlike_+
gunaydın kızlar nasılsınız

günaydın cnm nasılsın günün geçmiş 4 gün güzel haber ver bize inşş zemuszemus

amannnnn listenin başına gelmişim...ohaoldumsmile
ayyy bu ay olmıyacağı halda heycan yaptımkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 birkaç gün gelmemişmiydi belki tutar ne malum :)
aferim kuşuma senn bu olumlu düşünmen
bana da örnek oluyosun üstadım benimm epeydir demiyodum kaydirigubbakcemile3Şeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Allah bizi sınıyor kuşum,elbet bir sebebi var bu yaşadıklarımızın mükafatınıda alacağız birgün..

handancım uzulme nolur en buyuk destegı bana sen ve busecan vermıstınız...sımdı oyun bozanlık yapmaa
hayırlısı ınşlh canım kısmet nezamansa ozaman olur ınşlh umudunu yıtırme oldumu benıde uzme bacımmolumunekankayizsmile

Back
X