Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bakalım canım ben bu ay umutluyumm..
çiğdemde kocişine kavuştu ondan da çok umutluyumm..
tubişte büyük adım attı çalışmalara başladı zaman güzel haberler alıcaz inş..

evet ama pazarda olsa bu kadar sessiz olmazdı :çok üzgünüm:

hepimizin hakkında hayırlısı olsun,allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

saat geç oldu sultan bu aralar erken uyuyo,eh tuğba ve gülde çıktı,çiğdem kocişiyşe,başka kimse olmuyorki..fatma var birde gece kuşu ama oda uğramamış

hepimizin hakkında hayırlısı olsun,allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

saat geç oldu sultan bu aralar erken uyuyo,eh tuğba ve gülde çıktı,çiğdem kocişiyşe,başka kimse olmuyorki..fatma var birde gece kuşu ama oda uğramamış

inşallah canım allah kimsenin kucagını boş bırakmasınn..

evet canımm sultan gül ve tubiş erken kaçtılar bugün yoksa 1 den önce çıkmıyorlardı..
çiğdem izinli zaten kocişine kavuştu :1:
evet fatma ugramamışş..
ikimiz kaldık bu geceee...

inşallah canım allah kimsenin kucagını boş bırakmasınn..

evet canımm sultan gül ve tubiş erken kaçtılar bugün yoksa 1 den önce çıkmıyorlardı..
çiğdem izinli zaten kocişine kavuştu :1:
evet fatma ugramamışş..
ikimiz kaldık bu geceee...

bende yatıcam ama şimdi kuş çok uykum geldi göz kapaklarımı zor tutuyorum..mirmirmirmir
seninde kocişin gelir zaten birazdan..

hadi çıkıyorum cicim içim geçiyor yarın görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum çok..
opuyorumnanaktan

bende yatıcam ama şimdi kuş çok uykum geldi göz kapaklarımı zor tutuyorum..mirmirmirmir
seninde kocişin gelir zaten birazdan..

hadi çıkıyorum cicim içim geçiyor yarın görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum çok..
opuyorumnanaktan

canım zaten bende çıkıyorum kocişim gelmek üzeree...
sana da iyi geceler, tatlı rüyalar..
yarın görüşürüz canımm..
kendine çok cici bakkk opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben cuma günü enfeksyon kaptığımı sölemiştimya dr a gittim ilaç verdi onu kullanıyorum umarım geçer bian önce

günaydın canikolarrr :)
umarım herkes iyidir, dün bağlantı çok kötüydü, sürekli sayfayı açmayı denedim ama olmadı :S

hepinize teşekkür ederim dualarınız için,ama ne yazık ki ben bugün hastalandım şu an yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum..Yine de biliyorum ki hayırlısı böyleymiş,kısmet değilmiş,henüz anne olmayı haketmiyomuşum..

canım benım yaaa bu ay hepimiz umutluyduk ama
olsun canınız sağ olsun ....
çok üzülmeyin ....ilkinde tutma olasılığı yüksek değil
diodun ...2 .de inşallah!!!!

canım benım yaaa bu ay hepimiz umutluyduk ama
olsun canınız sağ olsun ....
çok üzülmeyin ....ilkinde tutma olasılığı yüksek değil
diodun ...2 .de inşallah!!!!

ya ben daha geçmişi okuyamadım :S kahretsin bağlantı berbat :S
handancım, canım benim... inan seninle birlikte sevindiğim kadar seninle birlikte üzüldüm.
güzel kuşum, canım benim, sabır diliyorum sana biraz daha sabır :)
biliyorum gönlüne göre olanı verecek rabbim, az daha sık dişini kuzum. huffff :teselli:

hepinize teşekkür ederim dualarınız için,ama ne yazık ki ben bugün hastalandım şu an yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum..Yine de biliyorum ki hayırlısı böyleymiş,kısmet değilmiş,henüz anne olmayı haketmiyomuşum..

canım handanım inan bende çok üzüldüm seninde dediğin gibi hayırlısı buymuş elbet bi zamanı vardır sakın üzülme pozitif olki bebiişin gelsin herşeyin hayırlısı canım

canım nasılsın nasıl gidiyor hayat oralarda??
ayy canım kesinlikle git bende sanırım yarın yazılıcam..
çünkü çok rahatsız oluyorum fazlalıklarımdan..

sağol canım benim çok tşk ederim..

canım düşündüğün için teşekkür ederim, alıştım, herşey yolunda şimdilik. ben gelirken hep eşimin yanında olmayı dilediğimden nerde olduğumun pek önemi yok aslında, ona yakın olayım da Şeniz
bugün başlıyorum spora :)))

kızlar selam :a015:

kuzum benim. olumunekankayizsmile

canım, üzülme demeyeceğim çünkü üzüldüğünü biliyorum, çünkü ben de çok üzüldüm.
ama bir an önce eski neşene ve umuduna geri dönmeni dileyeceğim, bizi enerjisiz bırakma olur mu :) seni çok seviyorum.

evet canım inanmak çok önemli bak senin 2 tüpününde açılacağına ben yüreken inanmıştım oldu,Allah büyük ondan ümit kesilmez.Ama insan elinde olmadan üzülüyor,her ay alışmıştım ama şimdi aşılama denediğimiz için daha da umutluydum olmamasına üzüldüm.Neyse boşverelim hayat devam ediyor ...

kaydirigubbakcemile5

bugün eşimin doğumgünüydü onada harika bir hediye oldu bu senağlama

:çok üzgünüm:

bakalım canım ben bu ay umutluyumm..
çiğdemde kocişine kavuştu ondan da çok umutluyumm..
tubişte büyük adım attı çalışmalara başladı zaman güzel haberler alıcaz inş..

evet ama pazarda olsa bu kadar sessiz olmazdı :çok üzgünüm:

umutlarımızı boşa çıkarmamak için sıkı yapıştım kocişime Şeniz :emir_bebek:

günaydııınlarrr
......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın sultan kuşum :3:

handancım sakın üzülme bende doktora gidiyorum orada bi bayanla tanştım 5.aşılamayı yaptırıyordu neden dedim doktor sizde b sorun yok tp bebek olmasın aşılamayla tutar demiş bayan ısrarla tüp bebek diyo ama doktor yaok diyo onun doktoruda prof canım sakın üzülme bi sorun yoksa mutlaka tutar ya bizler ne yapalım bizlerin işi daha zor.herşeyin hayırlısı allah büyük canım nefes alıyorsak umut var demektir (perran kutman)

canım hayırlısı böyleymiş demekki sıkma canını bu daha ilk denemenizdi sonuçta lütfen üzülme ve ağlama olurmu biz hep seninleyiz

Back
X