Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet canım hayırlısı inşallah..

evet canım gezip dolaşacağım,keyfime bakacağım zemuszemus
bayramda olabilir aslında birkaç gün iyi gelebilir,bir konuşayım bakalım ne dicek kendisii

bence kabul edecektira.s cok güzel bir fırsat bu kadar uzun baska tatil olmaz yakın zamanda degerlendirin vallaaa...ikinize de cok iyi gelir...hem bakarsın kafanız rahatken bir sürpriz gercekleşir....hihoyyyt

bi yemek yiyipte geleyim kızlar ben
afiyet olsun canım
kızlar bu arada benim minik artık iyice tekme atmaya basladı sürekli hareket halinde:nazar: hatta dün ilk defa eşim de hissetti...elini göbeğime koymustu tam o sırada tekme attı miniğimiz, babası da hissetti cok güzeldi...
:nazar: :nazar: ayy yerim o miniği,canım benim ne güzell
bence kabul edecektira.s cok güzel bir fırsat bu kadar uzun baska tatil olmaz yakın zamanda degerlendirin vallaaa...ikinize de cok iyi gelir...hem bakarsın kafanız rahatken bir sürpriz gercekleşir....hihoyyyt

bana hergün tatil :)))) gerçekten sürprüz olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada benim minik artık iyice tekme atmaya basladı sürekli hareket halinde:nazar: hatta dün ilk defa eşim de hissetti...elini göbeğime koymustu tam o sırada tekme attı miniğimiz, babası da hissetti cok güzeldi...
ay ay yesinler onu kendini belli etmeye çalışıyor
benim kızsa nazlı daha kendini deşifre etmedi henüz bekliyoruz bakalım kaydirigubbakcemile3
aafiyet olsun canımmm
saol canım
afiyet olsun canım

saol canım

Selam kızlar..
Handancım sakın üzülme,moralini bozma..hayırlısı böyleymiş.. bu ay olmadı ama çok az kaldı, inan..

afiyet olsun canım

:nazar: :nazar: ayy yerim o miniği,canım benim ne güzell

bana hergün tatil :)))) gerçekten sürprüz olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
olsun ortam değişikliği lazım şekerimmmhihoyyyt
ay ay yesinler onu kendini belli etmeye çalışıyor
benim kızsa nazlı daha kendini deşifre etmedi henüz bekliyoruz bakalım kaydirigubbakcemile3

saol canım

saol canım
yakında o da dövmeye başlar seni annesi kaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben geldim

Selam kızlar..
Handancım sakın üzülme,moralini bozma..hayırlısı böyleymiş.. bu ay olmadı ama çok az kaldı, inan..

merhaba kızlar hoşgeldiniz....

slm kızlar ben geldim
selam canım hoşgeldin
Selam kızlar..
hoşgeldin nimetçimm,evet hayırlısı canım ..
2011 olmadan :CüvCüv: kalacağız değil mi :lepi:
kızlar ben çıkıyorum çok kötü oldum izin aldım eve gidiyorum kendinize iyi bakın
geçmiş olsun canım,sende iyi bak..

hoşgeldin canım,yaa bende dün çok üzgündüm ama bugün iyiyim hayırlısı böyleymiş,dediğin gibi elbet bir zamanı var,zamanı gelince olacak inşallah...
yorma kendini canım,gerçi boşa söylüyoruz sen yine tam gaz çalışırsın evde yine...

yok handancım ya ne yorması inan normalde 1 günde yapıcağım işlere günlerdir uğraşıyorum yavaş yavaş ama genede yoruluyorum ya aslında havalrdan galiba biraz da her yerim ağırıyoboshayallersmile

gece telefonumu kurup yattım. sabah eşim aşkım saat kaç diyordu uyandığımda saate bakayım dedim ama bakamadım. telefonumun şarjı bitmiş kapanmış. sıçrayarak kalktım odaya koştum saate baktım 09:30 du. içeri koştum eşime söyledim. hemen kalktı giyindi dükkanı açmaya gitti. bende oturdum kahvaltı yaptım. güya bu sabah 09:00 da sağlık ocağına gidip aşımı vurunacaktım. aslında cuma gitmem gerekiyordu perşembe sandım gidemedim, bu sabah uyuyakaldım gidemedim. kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki, keyfim yok hiç sabahtan beri, işte ben böyle sorumsuz bir anneyim:sinifsinif:

Son düzenleme:
yok handancım ya ne yorması inan normalde 1 günde yapıcağım işlere günlerdir uğraşıyorum yavaş yavaş ama genede yoruluyorum ya aslında havalrdan galiba biraz da her yerim ağırıyoboshayallersmile

nereye kayboldun demin..
eh canım çok normal,artık doğum yaklaştıkça ağırlaşman çabuk yorulman bunlar doğal..boşver işi gücü yat dinlen yürüyüş yap yavaş yavaş,kimse niye yapmadın demez..günlük şeyleri yap gerisini boşver..
keyfinde yok bu aralar o yüzden daha da halsiz hissediyosun kendini

gece telefonumu kurup yattım. sabah eşim aşkım saat kaç diyordu uyandığımda saate bakayım dedim ama bakamadım. telefonumun şarjı bitmiş kapanmış. sıçrayarak kalktım odaya koştum saate baktım 09:30 du. içeri koştum eşime söyledim. hemen kalktı giyindi dükkanı açmaya gitti. bende oturdum kahvaltı yaptım. güy bu sabah 09:00 da sağlık ocağına gidip aşımı vurunacaktım. aslında cuma gitmem gerekiyordu perşembe sandım gidemedim, bu sabah uyuyakaldım gidemedim. kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki, keyfim yok hiç sabahtan beri, işte ben böyle sorumsuz bir anneyim:sinifsinif:

ayy denizcim ne alakası var saçmalamaaa,20-24 hafta arası olması gerekiyormuş zaten aşının günü geçmediki daha vaktin var..

gece telefonumu kurup yattım. sabah eşim aşkım saat kaç diyordu uyandığımda saate bakayım dedim ama bakamadım. telefonumun şarjı bitmiş kapanmış. sıçrayarak kalktım odaya koştum saate baktım 09:30 du. içeri koştum eşime söyledim. hemen kalktı giyindi dükkanı açmaya gitti. bende oturdum kahvaltı yaptım. güya bu sabah 09:00 da sağlık ocağına gidip aşımı vurunacaktım. aslında cuma gitmem gerekiyordu perşembe sandım gidemedim, bu sabah uyuyakaldım gidemedim. kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki, keyfim yok hiç sabahtan beri, işte ben böyle sorumsuz bir anneyim:sinifsinif:

canım yarın sabah gidersin:1hug:

ayy denizcim ne alakası var saçmalamaaa,20-24 hafta arası olması gerekiyormuş zaten aşının günü geçmediki daha vaktin var..

canım yarın sabah gidersin:1hug:

doğru diyosunuz tabi de ne bileyim işte. içim buruldu biraz. zamanımda daraldı 22. haftamdayım ya ondan biran önce olup rahatlamak istiyordum.

Back
X