Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edaaaa nerdesin bak kalabalık bugün kaçırıyosunn
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
hperi, AskMelegi, babu+, betus19, darkangellove58+, impaladeniz+, karats+, n__a__z
![]()
ne oldu babuşumm??
cok kötüyümmmmm ben burnum acıyo silmektennn :2:
cok kötüyümmmmm ben burnum acıyo silmektennn :2:
evet canım gezip dolaşacağım,keyfime bakacağım zemuszemus
bayramda olabilir aslında birkaç gün iyi gelebilir,bir konuşayım bakalım ne dicek kendisii
gece telefonumu kurup yattım. sabah eşim aşkım saat kaç diyordu uyandığımda saate bakayım dedim ama bakamadım. telefonumun şarjı bitmiş kapanmış. sıçrayarak kalktım odaya koştum saate baktım 09:30 du. içeri koştum eşime söyledim. hemen kalktı giyindi dükkanı açmaya gitti. bende oturdum kahvaltı yaptım. güya bu sabah 09:00 da sağlık ocağına gidip aşımı vurunacaktım. aslında cuma gitmem gerekiyordu perşembe sandım gidemedim, bu sabah uyuyakaldım gidemedim. kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki, keyfim yok hiç sabahtan beri, işte ben böyle sorumsuz bir anneyim:sinifsinif:
aradım canım bugün 4 te gidecekmiş muayenehaneye 1 saat sonra aricam tekrar cepten aramak istemedim ..bu ay yapmicam canım ,bir dahaki reglimde inşallah bir terslik olmazsa...
:2::gitme::sinifsinif:
efet eda bana da lazım. teşekkür borcum var ona verdiği tarifi yaptım süperdi. kız sultan yaptın mı sultan sarmasını nasıl oldu?
ayyyyy canımmm :1hug:
ahh canım benim yaa kıyamam sana..bence izin al 2 gün yat dinlen evde,raporda alırsın doktordan olmaz mı???İşler beklesin ne olucak yani
:gitme::sinifsinif: allah yardımcın olsun.
saolun kızlar...bugunu bitireyim bakalm yarın gelmem olmazsa:1no2:
ediyorum canım elimden geldigince ama etrafımda hasta insan cok bütün arkadaslarım hasta...hafta sonu bir araya geldik kalabalık bir grup en az 5 kişi hastaydı sanırım onlardan kaptım ben de...:1no2: sen napıyosun alışabildin mi oralara??handancım bu tarafa da bekleriz cicim opuyorumnanaktan
deme öyle denizcim, bak bi sürü vaktin varmış hem daha, sorumsuzluk denmez ki buna, şansızlık olmuş sadece. ama vaktin de olduğu için çok üstüne düşme bence olumunekankayizsmile
inşallah 2. aşılamaya gerek olmadan gelir kuzucuk
çok geçmiş olsun babuş, dikkat et kendine :1hug:
bende en çok sarmasından korkuyorum zaten. saramazsam bende öyle yerim. yarın falan denemeyi düşünüyorum bende. ama edanın şinitzel tarifini çok beğendim. eğer denemeyen varsa edamdan alsın mutlaka tarifini. ben hep duyardım da hiç yapmamıştım. ilk kez denedim. eşimde çok beğendi.evet canım güzel ama sarması uğraştırıyo bende pasta gibi yiyorum :))
bende en çok sarmasından korkuyorum zaten. saramazsam bende öyle yerim. yarın falan denemeyi düşünüyorum bende. ama edanın şinitzel tarifini çok beğendim. eğer denemeyen varsa edamdan alsın mutlaka tarifini. ben hep duyardım da hiç yapmamıştım. ilk kez denedim. eşimde çok beğendi.
ediyorum canım elimden geldigince ama etrafımda hasta insan cok bütün arkadaslarım hasta...hafta sonu bir araya geldik kalabalık bir grup en az 5 kişi hastaydı sanırım onlardan kaptım ben de...:1no2: sen napıyosun alışabildin mi oralara??
bir an önce iyileş, acil şifalar diliyorum sana :)
alıştım ben, ne olsun işte. hala var bi takım eksikler ama zamanla oluyor hepsi, şimdilik iyiyim bakalım :)
tesekkür ederim kuzucukk...evet her sey oturuyo zamanla yerli yerine...hep böyle iyi gitsin inşallah :))