banuuu çoook geçmiş olsun canım ....a.s.a.s.
sagol tatlım sen napıyosun iyisin umarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banuuu çoook geçmiş olsun canım ....a.s.a.s.
handancım bu tarafa da bekleriz cicim opuyorumnanaktan
inşallah 2. aşılamaya gerek olmadan gelir kuzucuk![]()
yanımda yazılısı yok edadan alsan daha iyi olur ama hatırladığım şekilde anlatayım. kasaptan şinitzellik tavuk göğsü diyorsun 4-5 parça yeter ben ilk kez yaptığım için 6 parça aldım fazla geldi baya. bir kabın içine 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı sıvıyağ, biraz tuz, kekik, pulbiber koyuyorsun ben çok az karabiberde koydum. tavukları bu karışıma bulayıp biraz bekletiyorsun ben en az15-20 dakika beklettim. daha sonra mısır ununa bulayıp kızartıyorsun. ben çok beğendim gerçekten tavsiye ediyorum.nasıl yapılıyo canım
aslında maltada buluşsak :)) çok istiyorum tekrar gitmeyi,daha önce yalnız gitmiştim bu sefer eşimde olsun istiyorum..
bence bu kuzucuk çok inatçı öyle kendi kendine gelmiyor böyle kulağından tutup getirmek lazım.. kaydirigubbakcemile
sagol tatlım sen napıyosun iyisin umarım
hamarat kızlar tarifler havada uçuşuyor ohh oohhh
senin sözettiğinin üzerine biz maltayı nisan gibi programımıza alacağız, valla süper olur bir malta çıkarması yaparız beraber olumunekankayizsmile
bayramda 3 gün iznimiz varmış herhalde, fas olabilir diye düşünüyoruz, ama sadece düşünüyoruz şimdilik kaydirigubbakcemile3
bu inatla gelmedikçe nasıl kıymetleri artıyor bildiklerinden yapıyor bence sıpalar kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım allaha şükür..
bende şafak sayıyom :)))
şafak 14kaydirigubbakcemile3
:umursamaz:handan hanım hiç avatarımı görmüyosunuzz:umursamaz:
minikkuzucum senin adın çiğdem miydi? bide avatarındaki kız çok şekeybayanssulusmileohhh çoğu gitmiş azı kalmış olumunekankayizsmile
:umursamaz:handan hanım hiç avatarımı görmüyosunuzz:umursamaz:
minikkuzucum senin adın çiğdem miydi? bide avatarındaki kız çok şekeybayanssulusmile
ben bayıldıııımmmm :) beğendim seçeneği az kaldı duygularımı ifade etmeye :))