Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

handan bu arada bizi 33 haftalık yazabilirsin listeye listeyi güncellediğin zaman yani cnm aklında bulunsun 32+5 olucaz yarın eyvahedigeldismile
tşkrl şimdiden bu arada handan şimdi topiğin ilk bebeği kısmetse kızım mı olucak senağlama

eveet bende bugün bunu düşündüm topiğimiz ilk bebeği die
sonra arka arkaya gelcek bebişler:==

kızlar iyi geceler sizeee
yarın görüşürüz inş...
kanıtı izlerken sızarım sanırım :))mirmirmirmir

günaydın canım,nasıl oldun dün kötüyüm demişsin??

hala kötüyüm canım öğlene kadar işlerimi bitirebilirsem eve gidicem öğleden sonra...bütün kemiklerim sızlıyor...boğazım agrıyo...bir de grip iyice arttı:1no2: sen napıyosun nasılsın?

günaydın kızlar hepinize çok teşekkür ederim evet dün çok kötü oldum biraz geçikince galiba ağrım çok oldu burada duramadım eve gittim geçmişi okuyup geliyorummmm

hala kötüyüm canım öğlene kadar işlerimi bitirebilirsem eve gidicem öğleden sonra...bütün kemiklerim sızlıyor...boğazım agrıyo...bir de grip iyice arttı:1no2: sen napıyosun nasılsın?

bende öyleydim işte canım,kendi kendine geçmedi.. kbb ya muayene olup,ilaçlarımı kendi doktorumada sorarak içtim..muayene olmakla iyi yapmışsın dedi doktorum,sende bi görün istersen..özellikle ateşin varsa beklemeden tedaviye başlamak gerekiyormuş,ateş bebek için tehlike yaratırmış..
ben 1 hafta oldu hala burun akıntısından kurtulamadım,ilaç kullanmama rağmen..dikkat et kendine..

günaydınnn kızlarrrrrr napıosunuz bakımmm

günaydın canım,biz iyi sayılırız,sen nasıl oldun??

günaydın kızlar hepinize çok teşekkür ederim evet dün çok kötü oldum biraz geçikince galiba ağrım çok oldu burada duramadım eve gittim geçmişi okuyup geliyorummmm

günaydın,geçmiş olsun canım

bende öyleydim işte canım,kendi kendine geçmedi.. kbb ya muayene olup,ilaçlarımı kendi doktorumada sorarak içtim..muayene olmakla iyi yapmışsın dedi doktorum,sende bi görün istersen..özellikle ateşin varsa beklemeden tedaviye başlamak gerekiyormuş,ateş bebek için tehlike yaratırmış..
ben 1 hafta oldu hala burun akıntısından kurtulamadım,ilaç kullanmama rağmen..dikkat et kendine..

canım ben normalde de hasta oldugumda ilaç kullanmam yine kullanmayı düşünmüyorum...dinlenirsem gecer diye umuyorum ama bi iki güne gecmezse giderim doktora artık...

uaaa hemen çıkmışsın cnmmmm.nedenkiiibilmiyorumkismile

ben ödev yapıyrmmm kızlarrr

bende çıkıyorum kızlar,okulda sağlık semineri varr,ona gidecem,sonrada 6 saat ders..yorucu birgün beni bekliyor maalesef..öptüm hepiniziiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X