Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yanımda yazılısı yok edadan alsan daha iyi olur ama hatırladığım şekilde anlatayım. kasaptan şinitzellik tavuk göğsü diyorsun 4-5 parça yeter ben ilk kez yaptığım için 6 parça aldım fazla geldi baya. bir kabın içine 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı sıvıyağ, biraz tuz, kekik, pulbiber koyuyorsun ben çok az karabiberde koydum. tavukları bu karışıma bulayıp biraz bekletiyorsun ben en az15-20 dakika beklettim. daha sonra mısır ununa bulayıp kızartıyorsun. ben çok beğendim gerçekten tavsiye ediyorum.

canım denizcim galeta unun olmayacakmıydı o :)

nasıl oldun canım düzelebildinmi?bi doktoramı gözükseydin acaba

canım pek bi değişiklik yok kötüyüm hala...doktora gidince antibiyotik verecek farklı bi sey söylemeyecek ilaç verse de kullanmam zaten normalde de içmiyodum ki şimdi hiç içemem içim rahat etmez..öğleden sonra sıcak bi çorba içip yatarım aksama düzelirim umarım...

hoş geldin sevgiii.nasılsın cnmmm
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?

canım pek bi değişiklik yok kötüyüm hala...doktora gidince antibiyotik verecek farklı bi sey söylemeyecek ilaç verse de kullanmam zaten normalde de içmiyodum ki şimdi hiç içemem içim rahat etmez..öğleden sonra sıcak bi çorba içip yatarım aksama düzelirim umarım...

hımm anladım canım yatarsan evet geçer tekrar geçmiş olsun

aysenik, babu+, darkangellove58+, hperi+, maonyaaa+, minikkuzucum+, _dreamlike_

sizede günaydınlar arkadaşlar...
burası yağmurlu ve soğuk...:2::2:

banucum acaba vitamin takviyesi alabiliyormusun? ilaç içmiyorsun ok ama c vitamini içsen mesela zararı olur mu bebeğe bir sorsan doktoruna..

banucum acaba vitamin takviyesi alabiliyormusun? ilaç içmiyorsun ok ama c vitamini içsen mesela zararı olur mu bebeğe bir sorsan doktoruna..

canım her gün kullandıgım vitaminde c vitamini de var...ekstrasına gerek olur mu bilmiyorum en iyisi doktora sormak dediğin gibi...meyva da yiyiorum bol bol aslında ama yetmiyo demek ki...senin randevun kaçta?

kızlar uyducu geldi, kablo falan döşüyorlar, bi onlara bakayım.
buralardayım :)

babucum bu arada çok geçmiş olsun, aman diyim, gerekirse izin falan al, dinlen :) gerçi herkes söylemiştir ama olsun :))

günaydın şekerler
aysenik+, babu+, darkangellove58+, karats+, maonyaaa+, minikkuzucum+
a.s.

aysenik, babu, darkangellove58+, hperi+, maonyaaa, minikkuzucum günaydın kızlaropuyorumnanaktan

aysenik, babu+, darkangellove58+, hperi+, maonyaaa+, minikkuzucum+, _dreamlike_

sizede günaydınlar arkadaşlar...
burası yağmurlu ve soğuk...:2::2:

hepinize günaydınlar hoşgeldiniz canlarım

Back
X