Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

dün burasıda çok güzeldi vallahi ama bu sabah bi kalktım yağmurlu kapalı,hehh ben niye yolliyim bi kere :umursamaz: bana kalsa dört mevsim ilkbahar olsun hava ..
baktım sen uyudunmu :))) biraz karışık hani kızı ilk ormanda bulan spor yapıyorum diyen adam varya o öldürmüş,ama olay şirketin finans müdürü emrenin kumar borcu yüzünden başlıyor kızı kaçırtıp fidye alıp borcunu kapatmak için bu işi planlıyor ama kızı öldürmek yok işin içinde..sonra bu öbür adam paranın yarısını almak için kızı öldürüyo falan..

vayyy görüyon mu sporcuyu
bende balıkçıdan şüphelenmişdim ilk bulduklarında...
::)))
dün haberlerde ist.öğleden sonra yağmurlu diyince.....:))
burda da sabah başladı ama şimdi güneş açmaya başladı:dance:

ANNE ŞEFKATİ (MÜTHİŞ ÖTESİ Bİ HİKAYE)
Günün birinde zengin vede söhretli bir adam bir rüya görür.
Bir parti vermistir partide onu seven dostlari ve akrabalari kalabalik vaziyette ortaligi şen bir hale dönüstürür..
Eglence bütün hiziyla ve bütün coskusuyla sürmektedir. Dostlari cevresi akrabalari hep onun yaninda ve cevresindedirler. An...iden kendisine bir ses gelir;
-Ecele gideceksin-
Kendisi ve bütün partidekiler aniden kendilerini kizgin günesin altinda kumsada bulurlar. Genc adam denize dogru yürümek mecburiyetinde Eceline dogru yürümeye baslar. Biraz yürüdükten sonra arkasina bakar dostlarindan ve akrabalarindan kimse kalmamis onunla beraber yürüyen sadece ailesi kalmistir. Biraz daha yürümeye baslayinca kum kum daha da kizkinlasmis ayaklari yakmaya baslar. Kizgin kuma bastigi zaman sadece 6 ayak izi görmeye baslar. 1 cift kendisinin 1 cifti babasinin 1 ciftide annesinin..
Eceline dogru yürümeye devam ederken kizgin kum siddetini artirir. Bir kendisi bir de Annesi devam eder. Biraz daha ilerledikten sonra kuma dogru batmaya baslarbakar ki kumdaki ayak izi 2 ye düsmüs.
O an aglayarak; ´´Ey büyük Allahim´´ecelime giderken cevrem ailem beni terk etti. Daha sonra ise babam terketti bu aciya dayanamadi senin rahmetinden alan Annem o da beni terk etti diyerek aglamaya baslar.
Aniden haykirir; ´´annecim nerdesin neden beni biraktin´diye bagirir. Bu sirada altta bir ses; ´´evladim yerdeki ayak izleri benim ayak izlerimdir. Kum hem cok sicak hemde batak. Senin aci cekmene dayanamadim´´asagiya bak evladim omuzlarimdasin´´. iste; Yüce Allah´in canli dünyasina indirilen rahmetin en yücesi annelere verilmistir...
:sinifsinif: :sinifsinif:
senağlamasenağlama

tüp bebek benide korkutuyor canım ama bende 3 sene boyunca doktora aşılama yapın diye gittim kaısını aşındırdım sen doğal yolla kalıyorsun ben sana yapmam dedi doktoru değiştirdim bi rahim filmi çekti aşılama bile olmuyormuş direk tüp bebek dedi ve biz şooookkkkk
yaa görüyomusun işte bu doktorlar nasıl oynuyor insan hayatıyla,halbuki tek bir doğru olması lazım her doktorun aynı yolu izlemesi lazım..
çocuğum olmuyor diye gittiğinde izlenecek yolun aynı yol olması lazım..
o doktor rahim filmi çekmeden nasıl karar vermişki senin doğal yolla hamile kaldığına yazık değil mi senin hem vaktine hem psikolojine..yazıklar olsun demekten başka yapıcak birşey yok ne yazık ki...
slm günayddıın kızlaar napıyonus:)
selam günaydın canım,iyiyiz hoşbeş ediyoruz :)) sen napıyosun?

yaa görüyomusun işte bu doktorlar nasıl oynuyor insan hayatıyla,halbuki tek bir doğru olması lazım her doktorun aynı yolu izlemesi lazım..
o doktor rahim filmi çekmeden nasıl karar vermişki senin doğal yolla hamile kaldığına yazık değil mi senin hem vaktine hem psikolojine..yazıklar olsun demekten başka yapıcak birşey yok ne yazık ki...

selam günaydın canım,iyiyiz hoşbeş ediyoruz :)) sen napıyosun?

şükür ii hperi ebet okudum çok gfzl hikayeler paylaşmışınız bayıldım valaa:)

vayyy görüyon mu sporcuyu
bende balıkçıdan şüphelenmişdim ilk bulduklarında...
::)))
dün haberlerde ist.öğleden sonra yağmurlu diyince.....:))
burda da sabah başladı ama şimdi güneş açmaya başladı:dance:

yaaa bende kadının sevgilisi güvenlikçi adamdan şüphelenmiştim :))

o güneş burayada gelsin,ben hiç bakmamıştım hava durumuna tüh demek burası bugün böyle olucak hep boshayallersmile

offf sevgii nerden buldun sabah sabah bu yazıyı yaaa
ağlattın beni..
ailemi özledim senağlamasenağlama

yaa bende tüp bebekten korkuyorum biliyomusun eyvahedigeldismile aşılama kolay hiçbişey yok ama tüp bebekte anestezi alıyosun yumurtaları topluyolar göbeği delip falan ayy bana ürkütücü geliyor..
beni 29 yaşındayım diye kale almıyorlarmı anlamıyorum kardeşim 2 yıldır uğraşıyorum size göre genç olabilirim ama kendime göre geç kaldım ben artık istiyorum

valla ben korkmuyorum, bi de o kadar şiddetle arzuluyorum ki, eminim hayatta daha önce bişeyi hiç bu kadar kuvvetli istemedim ben :Saruboceq:

tüp bebek benide korkutuyor canım ama bende 3 sene boyunca doktora aşılama yapın diye gittim kaısını aşındırdım sen doğal yolla kalıyorsun ben sana yapmam dedi doktoru değiştirdim bi rahim filmi çekti aşılama bile olmuyormuş direk tüp bebek dedi ve biz şooookkkkk

bir defasında doktorumda iken aşılama konu olmuştu ama doktorum bana dedi ki, siz normal döllenebiliyorsunuz, eşinde ve sende bir problem yok, o yüzden size aşılama yapılmasını hiç bir doktor tavsiye etmez dedi.
normal döllenebildiğimizin kanıtı da benim başımdan geçen dış gebelik hikayesi.
normalde aşılamayı erkeğin sperm hareketliliğinin az olduğu durumlarda tercih ediyorlarmış, yani aslında spermin kendi hızı tüpleri geçmeye yetmediği için spermleri bir hortum yardımıyla tüpten geçirip yumurtaya yakın bir yere bırakıyorlar. yumurta çatladığında da spermler oracıkta hazır bulunuyor kaydirigubbakcemile3
bunun sonucunda döllenme olabilme şansı, her ay yaşadığımız oranla aynı.
o yüzden ben aşılama da yaptırmayacağım, ocağa kadar bekledikten sonra direkt tüp bebek, artık ikize de razıyım :D eskiden ondan da korkuyordum çok.

vereliniortak valla çok doğru, izlenmesi gereken tek bir prosedür olmalı.

valla ben korkmuyorum, bi de o kadar şiddetle arzuluyorum ki, eminim hayatta daha önce bişeyi hiç bu kadar kuvvetli istemedim ben :Saruboceq:

bir defasında doktorumda iken aşılama konu olmuştu ama doktorum bana dedi ki, siz normal döllenebiliyorsunuz, eşinde ve sende bir problem yok, o yüzden size aşılama yapılmasını hiç bir doktor tavsiye etmez dedi.
normal döllenebildiğimizin kanıtı da benim başımdan geçen dış gebelik hikayesi.
normalde aşılamayı erkeğin sperm hareketliliğinin az olduğu durumlarda tercih ediyorlarmış, yani aslında spermin kendi hızı tüpleri geçmeye yetmediği için spermleri bir hortum yardımıyla tüpten geçirip yumurtaya yakın bir yere bırakıyorlar. yumurta çatladığında da spermler oracıkta hazır bulunuyor kaydirigubbakcemile3
bunun sonucunda döllenme olabilme şansı, her ay yaşadığımız oranla aynı.
o yüzden ben aşılama da yaptırmayacağım, ocağa kadar bekledikten sonra direkt tüp bebek, artık ikize de razıyım :D eskiden ondan da korkuyordum çok.

o zaman bizde döllenememe problemimi var,ne var yani anlamıyorumki bunu kim bilecek doktor bilecek ben bugüne kadar hamile kalamadım hiç,demekki bir sorun var test yapıp sorun yok demek kolay madem yok niye olmuyor demekki var..off offf bak sinir oldum yine!!! ben gidip isyan çıkaracağım kötükedihüso

o zaman bizde döllenememe problemimi var,ne var yani anlamıyorumki bunu kim bilecek doktor bilecek ben bugüne kadar hamile kalamadım hiç,demekki bir sorun var test yapıp sorun yok demek kolay madem yok niye olmuyor demekki var..off offf bak sinir oldum yine!!! ben gidip isyan çıkaracağım kötükedihüso

hayır bence bunu bu şekilde anlat, bakalım ne diyecek, her doktor ayrı bişey söylediğinden ben de çok merak ediyorum aslında.
kadının döllenmeme gibi bir problemi varsa tüp bebek dahil hiçbişey sonuç vermez.
bu dediğim benim doktorun söylediği, aşılama erkeğin sperm hareketliliğinin yetersiz olduğu durumlarda yapılıyor. onun dışında her 2 tarafta sorunsuz ise ve bir süredir beklenen bebek gelmiyorsa tüp bebeğe karar verilir.
sen bi konuş bakalım, ne diyecek, benim de artık çok kafam karışık :S

sizin döllenip döllenmediğinizi bununla bilemez ki, tüp bebekle daha kolay tespit ederler bence, yazık değil mi bu kadar maddi, manevi yıpranıyoruz :((

Back
X