günaydınnn fıstıklaaaarrrrrrrrrrrrr
nasıl ayakkabı giyiyosun?
kar çorapları var kalın onlardan alıp,kışlık kalın bir bot giy..
işte giyeceğin ayakkabılarını çorabınıda yanına al bence..
ayakları üşütmemek gerekiyor..
edammm, darkangellove58, hperi, babu, karats, mutlukız
herkese günaydınnn
kahvaltımı yapacağım ve sonra dışarı çıkacağım.
haftasonu kayınvalidemin doğumgünü, ona hediye bakacağım.
nasıl herkes?
herkese günaydınnn
nasıl herkes?
hoşgeldin canım afiyet olsun
yarında benim doğumgünüm banada hediye almayı unutmaşaka kız şaka
oooohh kuşum benim keyfin bol olsun,allah muhhabetinizi arttırsın..
günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
günaydınn şeker hoşgeldinnn....
elektrik gidip geldi gelmeyecek diye çok korktumm
günaydınnn canım hoşgeldinnn...
iyiyimm canımm sen nasılsınn??
hoşgeldin canım afiyet olsun
yarında benim doğumgünüm banada hediye almayı unutmaşaka kız şaka
herkese günaydınnn
nasıl herkes?
evet canım annem babam kardesim hepsi de gece kusu:) dizi film bi şeyler izliyolar sürekli:) aksamları cay sefası yapıp uykularını kacırıyolar:)) ben de kuru meyvalar falan atıstırıyorum onlar uyanana kadar..bu arada dün muhtesem yüzyılı izleyemedim, eşim sıkıldı diziden:) film izledik..türk dizileri artık suyunu cıkardı, cok uzatıyolar, olaylar cok yavas ilerliyo..keske film yapsalarmıs kanuni dönemini..ben bi de hürremi oynayan kızı hiç sevmedim cok itici geliyo:)e tabi bide hareketsiz olduğun yerde beklemek daha da üşütür..Hiç değilse volta atar gibi yürü hızlı hızlı bi sağa bi sola :))
:)) ay halamı uyuyolar,onlarda mı gece kuşu :))
Sen yapsan kahvaltını beklemesen,gerçi birşeyler atıştırıyodun onları beklerken aç aç beklemiyodun..
günaydın cicişler hoşgeldiniz
banucuğum hoşgeldin canım
günaydınn tatlımmmmmm hoşgeldinnn
hşbulduk sekerler..bugun enerji fazlası var sanırım bende:) keyfim yerinde cok sükür:))edammm, darkangellove58, hperi, babu, karats, mutlukız
herkese günaydınnn
nasıl herkes?
günaydın edamm nasılsın canım
iyiyim tatlım güzel ve ferah bir hava varr enerji doluyumm
sen nasılsın kuşummm??
iyiyim edoşum, kahvaltımı yapıp çıkacağım işte, çay demlensin diye bekliyorum :97:
sen nasılsın?
sevgicim yarın yiğeniminde doğum günü doğumdaşsınız demek
ayın 17 sinde gideceğin günde annemin doğum günü...
şimdiden hediye derdine düştüm ikisine ne alayım diyeee...
günaydın canım hoşgeldin
ben iyiyim sen nasılsın?:119:
hşbulduk sekerler..bugun enerji fazlası var sanırım bende:) keyfim yerinde cok sükür:))
evet canım annem babam kardesim hepsi de gece kusu:) dizi film bi şeyler izliyolar sürekli:) aksamları cay sefası yapıp uykularını kacırıyolar:)) ben de kuru meyvalar falan atıstırıyorum onlar uyanana kadar..bu arada dün muhtesem yüzyılı izleyemedim, eşim sıkıldı diziden:) film izledik..türk dizileri artık suyunu cıkardı, cok uzatıyolar, olaylar cok yavas ilerliyo..keske film yapsalarmıs kanuni dönemini..ben bi de hürremi oynayan kızı hiç sevmedim cok itici geliyo:)
hşbulduk sekerler..bugun enerji fazlası var sanırım bende:) keyfim yerinde cok sükür:))
ben de henüz bilmiyorum ne alacağımı
iyiyim, teşekkürler çok
ohh ne güzel, tadını çıkart
maşallah canım maşallah
günaydın kuzucum,aaaaaa benim kayınvaldeminde cumartesiedammm, darkangellove58, hperi, babu, karats, mutlukız
herkese günaydınnn
nasıl herkes?
kat kat çorap her zaman daha çok üşütür canım..Bence sen kar için olan özel çorap ve çizmeden al bir tane..giderken onu giyersin..çizme giyiyorum canım 2 tanede kalın çorap giyiyorum ayağıma öyle gidiyorum işe iştede çizmelerle duruyorum ayakkabı giymiyorum
eşim evdeydi banada izletmedi,bizde film izledik erkenden yattık..Ay hürremi oynayan kız bana çok komik geliyor mimikleri konuşması çok komik,itici bulmadım ben pek..fatih sultan mehmetin filmi çekiliyormuş onu bekle sen :)))evet canım annem babam kardesim hepsi de gece kusu:) dizi film bi şeyler izliyolar sürekli:) aksamları cay sefası yapıp uykularını kacırıyolar:)) ben de kuru meyvalar falan atıstırıyorum onlar uyanana kadar..bu arada dün muhtesem yüzyılı izleyemedim, eşim sıkıldı diziden:) film izledik..türk dizileri artık suyunu cıkardı, cok uzatıyolar, olaylar cok yavas ilerliyo..keske film yapsalarmıs kanuni dönemini..ben bi de hürremi oynayan kızı hiç sevmedim cok itici geliyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?