Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

tatlım beyaz akıntın koyu kıvamlı mıydı??
benim ki koyu bembeyaz akıntım varr 4-5 gündürr...
her oturdugumda hissediyorumm...

yok su gibiydi, ara ara çamaşırımı ıslatıyordu gün içinde belki bikaç kez oluyordu.

aminnn canımm aminnnn....

karnıma acayip bir agrı giriyor ara araaa...
her an adet olabilirim diyorumm...

ben regl günümde ağrı hissettim bi tek.

hiç belirtim olmamış benim de
ya da kendimi dinlemediğim için bilmiyorum pek. hep normal regl belirtileri ile aynı belirtilermiş zaten genelde öyle söyleniyor.

en güzeliii valla çğdemciğimmm hiç dinlemeye gerek yok biz üstüne düştükçe olmuyor akışına bırakmak en iyisi Rabbim verirse verir zaten

güldürdün beni canım Rabbimde seni güldürsün ne güzel diyor bende hiç belirti olmamış demekki diye valla imrendim rahatlığını bizede öğrett(

güldürdün beni canım Rabbimde seni güldürsün ne güzel diyor bende hiç belirti olmamış demekki diye valla imrendim rahatlığını bizede öğrett(

valla güldencim 18 aydır deneyince ve insanın başından 2 de kötü hikaye geçince rahat oluyorsun artık herhalde, ne bileyim
dediğim gibi ben ne zaman kendimi dinlesem sonra çok ağladım, öyle böyle değil, her ay regl olduğumda dünyayı zindan ediyordum eşime ve kendime. ama tüp bebeğe karar verdiğim kasım ayından beri çok rahatım, hatta ocak başında yaşadığım gebeliği de sanırım bu rahatlığa borçluyum.

çok uzmanlaştım artık kadın doğum konusunda, artık bilmemek istiyorum sadece

allah birdaha yaşatmasın canım bu son olsun inşallahhh tüp bebeğe gerek kalmadan rabbim nasip eder inşallahhh sağlıklı bir bebiş olsunda olduğu yöntemde çok farketmez aslında

bende belirtiler var ama psikolojiktir diyorum hep önemsemiyorum

acaba tam olarak onlara göre belirtiler neymiş??
bilmediğimiz şeyler var mı acaba??

ayyy canım bi de ben ümitli olsamm...
haziranda bıraktım korunmayı 7 aydır korunmuyorum 2-3 ayı boş geçti...
ama belirtim olsa da sanki yine olmayacakmış gibi geliyorr...

allah birdaha yaşatmasın canım bu son olsun inşallahhh tüp bebeğe gerek kalmadan rabbim nasip eder inşallahhh sağlıklı bir bebiş olsunda olduğu yöntemde çok farketmez aslında

yok zaten o kadar rahatım ki artık tüp bebeği de uzunca bir süreliğine rafa kaldırdım

inşallah hepimizin gönlüne göre olsun, hayırlısıyla, sağlıkla.

benimde çamaşırım ıslanıyor ama aynı zaman da top top ta geliyor...

ayy az önce bir agrı saplandı nefessiz kaldım aha dedim adet oldummm...
ama gelen giden yokk

aaa Edoş topiğin adı pozitif düşünceeeeeeee hadi bakalımm eller havayaaaaa kopppp kpppppp herşey hepimiz içinn çokk ama çok güzel olucakkkkkkkkkkk

oluruna bırak edoşum, olursa sürpriz olsun

hahhhh şöyleee kendimize gelelimmmm demi çiğdemciğimmmm nasılız amaaDD bak gelişmeye başladık:78:

acıktınızmı kızlarrr ne var akşam yemeği menünüzdeeee

spora da başladım ya bir süredir akşamları sadece salata yiyorum koca bir kase.
içine bazen ton balığı, bazen makarna, bazen haşlanmış sebze ya da peynir ilave ediyorum işte.
edoş hamarattır, döktürmüştür kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…