Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canımmmm kırmızıları görmeden moral bozmaa...
belki yerleşme kanamasıdır hemen kötü düşünmee...

inşallah canımm yaa inşallahhhh daha erken regl olmam için ama inan artık altüst oldu fizyolojım nezaman ne olur bilemiyorum

inşallah canımm yaa inşallahhhh daha erken regl olmam için ama inan artık altüst oldu fizyolojım nezaman ne olur bilemiyorum

canım leken kırmızıya dönüşmeden endişe etmee..
sadece gününü bekleee...

bakalımmm bizi neler bekleyecek 6 gün sonraa...

canım leken kırmızıya dönüşmeden endişe etmee..
sadece gününü bekleee...

bakalımmm bizi neler bekleyecek 6 gün sonraa...

umarım kanama artmaz canım da düşündüğümüz gibidir benim için dua et lütfen canım((
çkıyorum tekrar giricem sonra öpüyorum

umarım kanama artmaz canım da düşündüğümüz gibidir benim için dua et lütfen canım((
çkıyorum tekrar giricem sonra öpüyorum

endişelenme canımmm dualarım seninlee...

tamam canımmm sonra görüşürüz çok öptümm

kuzular geldim ben

güldencim, dinleme kendini lütfen, implantasyon kanamasıdır o, bu geçtiğimiz ay bende de oldu, benimki tam regl günümde olmuştu, geç döllenmeydi çünkü.
bu kadar dinlersen kendini, hormonların düzgün çalışmaz, yapma lütfen
kanama kahverengi değilse ve çoook ama çok azsa sıkma canını, hamileliklerin %25inde bazı tür kanamalara rastlanabilirmiş zaten. doktorunla da telefonla konuş istersen, için rahatlar belki biraz :78:

edoşum, senin bulantıların ne alemde? erkenden bulandırıyorsa bu bebiş seni çekeceğin var demektir
hadi hayırlısı bakalım, tuzlu bişeyler atıştır iyi gelir belkim, benim bulantım sadece dış gebeliğimde olmuştu, o da 5. haftada başlamıştı. haklısın her bünye değişik tepki gösteriyor işte bilemiyoruz maalesef :26:

bir duş falan alacağım, sonra buralarda olurum. öpüldünüz, görüşünceye kadar öptüm sizi kocaman

Son düzenleme:

kuzummmm hoşgeldin çok özledim seniii

canım psikolojik mi bilmiyorum ama ben mide bulantısından ölüyorumm...
kusmasam kendimi tutsam sanki karnıma biri oturmuş gibi bir his oluyor ve çok kötü hissediyorum kendimi..
benim ilk bebişte hamile oldugumu bilmiyordum beklemiyordum da çünkü o zaman yum günü falan bilmediğim için ilacı tam yum gününde bırakmış ve tek ilişkiyle 15. gece hamile kalmıştım (tabi çok sonra öğrendim saydım 15. gün çıktı) ertesi gün ist a gittim ve 2 gün sonra mide bulantısı kusma başladı 1 hafta dedim üşütmüşümdür bekledim sonra baktım geçmiyor dr a gittim..dahiliye baktı bir sorun yok kadın doğuma yönlendirdi ve hamile oldugumu öğrendim..o zaman psikolojik olma durumu imkansız ama bu şuan psikolojik olabilir diyorum...

ama devamlı mide bulantısı beni çok rahatsız ediyorr...
eşimde endişeleniyor tabi ki üşütmüş olabilirsin diyorr...
diyorum doğru üşütmüşümdür evin sıcaklığından
sanki dışarının yüzünü görebiliyorum

en iyisi 5-6 gün daha beklemek kuşumm...
hayırlısı ne ise o olsunnn...

bende duşa giricem şimdi...kk açık ama yenilemediğimden çıkmış görünebilirimm..
geldiğimde devam ederizzz...

geldim ben :)
ay evimi özlemişim.

bende geldimmm
nereye gidersen git evin gibi olmuyor özlüyor insann...

evet doğru valla

yarın tekrar doktor kontrolüm var, inşallah herşey yolunda gidecek. gerçi önceki testlerim, kontrollerim de hep normaldi, zaten kötü bişey beklemiyorum ama bakalım artık.

sultan kuş çok çalışıyor galiba

kuzum herşeyin yolunda çok şükür

sultan kuş fazla mesai yapıyor bu aralar

edoşum televizyon izleyeceğim biras, akşama doğru açarım gene. uğrarsan görüşürüz gene
çok sevindim seni gördüğüme.
öpüyorum seni çok kocaman! görüşürüz.

edoşum televizyon izleyeceğim biras, akşama doğru açarım gene. uğrarsan görüşürüz gene
çok sevindim seni gördüğüme.
öpüyorum seni çok kocaman! görüşürüz.

tamam canımmm...
ben şimdilik buralardayım ama ne kadar kalırım bilmiyorumm...
görüşürüzz..çok öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…