kaç gündür erken yatıyorum diyorsun ya vücut alışmıştır uyku bekliyordur
hadi gidin bakalım madem değişiklik olur size de.
işte aynı ben de normal kadınlar gibi birgün salonu birgün mutfağı toplamayı beceremiyorum, oldu mu hepsi olacak
evet canım yaa 4-5 gündür tavuk gibi erkenden uyuyorum dengem bozuldu
ayy mecbur gidecezz...çok oturacagımı sanmıyorum benim gözler kibrit istecektir 1 saate kadar
çıktın mı edoşum
iyi gezmeler sizeee
pc dondu kuşum sonrada çıkmak zorunda kaldıgım için giremedimm...
geldim ama kimsecikler yokk
ben burdayım şekercim :)
aaaa ışığın sönüktü iyi ki çıkmamışımmm
dışarı atmış site, yeniden giriş yaptım.
nasılsın edoşum?
ayyy bende sayfa yenilediğimde donuyor anlamadım gittii...
sorun internette mi sitede mi anlamadımm...
iyiyi kuşum 11 de geldik eve zor oturdum orda...
hem uyku hem midem öldürdü benii...
midem de agrıyor nedense çok sevmeme ragmen çay bile içemedim...
sen nasılsın kuzucumm??
günaydın sekerlerrrr...herkese süpeeeer bi hafta diliyorummm...her pazartesi oldugu gbi aksam kızımı görmeye gidecegim...dün gece kasıklarımda iğne batması gbi kısa süreli sancılar oldu acaba onlar dogum sancısı mı oluyo :18:
sevgiciimm ben bi kilo daha almısım 12 kilo oldu toplamda:18: aynı seyleri yiyorum ama niye böyle oluyo anlamadım:18: yaa bi de bugn agda yapayım diyorum ama 4 hafta var normal sartlarda erken mi olur acaba? yapmasam da acil bi şey olursa o halde gidemem diye tedirginim napsam sence?
günaydın canım ne güzel nehirciği göreceksin demekki...valla canım doğum sancısı hakkında hiçbir yorumda bulunamayacağım nasıl bişey bilmiyorum çünkü benimde başıma ilkkez geldiği içinbu kilo işinide akşam doktoruna danış istersen çünkü asıl bu aydan sonra hızla kilo almamız gerekiyormuş ya hani....ağda içinde 1 hafta daha bekle istersen 38.haftadan sonra her an bebişler gelebilir diye düşünüyorum ben o yüzden bekleyebilirsin
evet sancıyı da kiloyu da sorcam. son haftalarda hızlı alınıyo diyolardı da inanmıyodumbebek de bu dönemlerde cok hızlı kilo alıyo zaten dogru orantılı galiba dedigin gbi agda için bekleyim bi hafta daha. aksam sorarım doktora zaten gelme ihtimali var mı yakın zamanda diye..senin nasıl gidiyo var mı agrın falan?
günaydınnnnnngünaydın canlarımm iyi haftalar hepinizeeee
iyi gidiyor canım..benim ağrılarım yok çok şükür ama buğlem hafta sonu pek hareketliydi ayaklarını dayıyor sağ tarafıma doğru yiteliyor galiba karnım yamuluyor çünkü o kadar komik bi görüntü oluşuyorki anlatamam..Bende ağda için bekliyorum bir hafta yada 10 gün sonra yaparım artık..Doktora sormayı unutmada bu bebklerin ne zaman geleceği konusunu sonra banada söylersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?