Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

oohhh ne güzel bitirmişsin işlerini...
benimde bir sürü işim var ama nasıl yapıcam bilmiyorumm...
olmadı her gün 1 işimi yapıcam yoksa böyle olmayacakk...

oohhh ne güzel bitirmişsin işlerini...
benimde bir sürü işim var ama nasıl yapıcam bilmiyorumm...
olmadı her gün 1 işimi yapıcam yoksa böyle olmayacakk...

yavaş yavaş yap işte edoşum..
zaten günlük yapılan bir sürü iş var,diğer işleride dediğin gibi hergün bişey yaparak halledersin.
birde dinlene dinlene yaparsın mesela salonu süpürür biraz dinlenirsin mutfağı süpürür dinlenirsin..
Başka türlü olmaz,hiç yapmayıncada birikiyor çünkü sonra onun altından kalkmak daha zor oluyor..

aynen öyle kuşum birikince daha zor oluyorr...
bugün bulaşık ev süpürme ve toz almayla ugrasıcamm...
yarında makina ve aynalığımı düzenlicemm...
şuan başka bir işim yok allahtann...

aynen öyle kuşum birikince daha zor oluyorr...
bugün bulaşık ev süpürme ve toz almayla ugrasıcamm...
yarında makina ve aynalığımı düzenlicemm...
şuan başka bir işim yok allahtann...

işte dinlene dinlene yaparsın kendini yormadan cicim..

neyseki yok aman olmasında,kendi kendimize iş çıkarıyoruz zaten..boşver onlar biraz beklesin :))

neyseki yok aman olmasında,kendi kendimize iş çıkarıyoruz zaten..boşver onlar biraz beklesin :))

evet çoğu zaman kendi kendimize iş çıkarıyoruzz...
neyse ki ben biraz boşladımm...
daha rahatım bu günlerdee...

nerdesiniz kızlar yaaa...
sitenin bu haline alışamadım uzuuuuuunnn süredirde girmiyorumya:)
2gündür sizi arıyorum.. bende konu açtım
kızlar eşimin sperm sayısı ve hareketliliği çok düşük çıkmıştıya meğerse varikosel varmış eşimdede.. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim öğreninde..abiside ameliyat oldu 5-6ay önce ilk çocukları o ameliyattan sonra olmuş
eşim üroloğa gittide öğrendi benim doktoruma kalsa hemen aşılama yapacak
şu an antibiyotik kullanıyo 2 hafta daha kullanck damarda herhangi bir değişiklik olmazsa ameliyat olucak sanırım kızlar dua edin...

hoşbulduk canım iyiyle kötü arası bişeyim yaaaa

yarın adet günüm yaaaa gerginlik var üstümde

sen nasılsın kuşum?

rahatlıcı bitkisel çay içsen,sıkıntı yapma cicim hayırlısı..Kendini mutlu edicek şeyler düşün,pozitif enerji ver zihnine bedenine..
Bende iyiyim işte,ihmal ettiğim evimle ilgilendim bugün biraz :)
Şimdide yemek yiyorum acıkmışım..

Geçmiş olsun canım,allah şifa versin,tedavisi olan bir hastalık çok şükür.
İnşallah hayırlısıyla iyileşsin..

papatya çayı içsem olurmu canım

güzel şeyler düşünüyorum ama karnım ağrıdığı için korkuyorum kuşum

ama hayırlısı artık ne yapalım

benim de evimde temizlik yapmam gerek hemde köşeli bucaklı ama kim yapacak bilmem

hoşgeldin filizcim...
eşi varikoselken çok hamile kalabilen okudum ben...
ameliyat gerekiyorsa ameliyatını olur daha sonra bebişine kavusursun inş..
benim arkadasımın eşi varikoselden ameliyat oldu 6 ay sonra arkadasım hamile kaldı..
şuan 15 haftalık hamile ve oğluşu oluyorr düşün yanii...

hoşgeldin canım geçmiş olsun

dualarım seninle canım

olur tabi,bildiğim kadarıyla iyi geliyor sancılara..

Korkma,bak pozitif düşünce burada devreye giriyor,sonuçta hastalansanda hayırlı olanın bu olduğuna inanıp kendini fazla üzmemen gerekiyor.
Stres çok etkiliyor bünyeyi,eğer bebiş yoksa ve hastalanıcaksan şu an senin böyle stres yapman bir sonraki ay oluşacak yumurtanı bile etkiliyor.Dolayısıyla şimdiden engel koymuş oluyorsun öbür aya..
Boşver düşünme hiç nasıl olsa herşey olacağına varıyor,bak bir sürü değişik insandan değişik hikayeler duyuyoruz hegün.
Doğru zamanda olacak mutlaka.İçin hep ferah olsun..Çocuksuz zamanların tadını çıkar,olmuyor diye takıntı yapmak yerine..

Haftasonu yavaş yavaş yaparsın canım ne yapalım işler hiç bitmiyor

ben geldim hastaneden kızlar
bizim gelini yatırmışlar suni sancı ilacı vermişler sancı gelmesini bekliyorlar bebekte 19 haftalık olmuş kilosuda 250 gr ve doğum yöntemiyle alacaklar 5 aydan sonra bu şekilmiş...hep birlikte çok üzüldük ama elden gelen bişey yok hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah çabuk atlatırlar ve yeniden bebişleri olur

kızlar nihayet kardeşimin eşini yatırmışlar hastaneye ve ilacını vermişler sancısı tutup bebeği alacaklarmış bende birazdan yanlarına gidicem haberiniz olsun istedim öğleden sonra olmayabilirim

canım benim allah sabır ve dayanma gücü versin inşallah en yakın zamanda tekrar bebişleri olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…