hımm öylemi bilmiyodum yada söylemiştirde ben unutmuşumdur :26:
Napim tavuk koydum düdüklüye haşlanıyor,çamaşırı astım.
Bir tek yatak değiştirmem kaldı..En sona bıraktım en gıcık işi :) onuda hallettim mi ohh rahatım..
oohhh ne güzel bitirmişsin işlerini...
benimde bir sürü işim var ama nasıl yapıcam bilmiyorumm...
olmadı her gün 1 işimi yapıcam yoksa böyle olmayacakk...
yavaş yavaş yap işte edoşum..
zaten günlük yapılan bir sürü iş var,diğer işleride dediğin gibi hergün bişey yaparak halledersin.
birde dinlene dinlene yaparsın mesela salonu süpürür biraz dinlenirsin mutfağı süpürür dinlenirsin..
Başka türlü olmaz,hiç yapmayıncada birikiyor çünkü sonra onun altından kalkmak daha zor oluyor..
aynen öyle kuşum birikince daha zor oluyorr...
bugün bulaşık ev süpürme ve toz almayla ugrasıcamm...
yarında makina ve aynalığımı düzenlicemm...
şuan başka bir işim yok allahtann...
işte dinlene dinlene yaparsın kendini yormadan cicim..
neyseki yok aman olmasında,kendi kendimize iş çıkarıyoruz zaten..boşver onlar biraz beklesin :))
evet çoğu zaman kendi kendimize iş çıkarıyoruzz...
neyse ki ben biraz boşladımm...
daha rahatım bu günlerdee...
işte dinlene dinlene yaparsın kendini yormadan cicim..
neyseki yok aman olmasında,kendi kendimize iş çıkarıyoruz zaten..boşver onlar biraz beklesin :))
Kübracım şekerim hoşgeldin naber nasılsın??
hoşbulduk canım iyiyle kötü arası bişeyim yaaaa
yarın adet günüm yaaaa gerginlik var üstümde
sen nasılsın kuşum?
oooh sefan olsun
diye diye başardım sonunda galiba seni biraz dizginlemeyi
nerdesiniz kızlar yaaa...
sitenin bu haline alışamadım uzuuuuuunnn süredirde girmiyorumya:)
2gündür sizi arıyorum.. bende konu açtım
kızlar eşimin sperm sayısı ve hareketliliği çok düşük çıkmıştıya meğerse varikosel varmış eşimdede.. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim öğreninde..abiside ameliyat oldu 5-6ay önce ilk çocukları o ameliyattan sonra olmuş
eşim üroloğa gittide öğrendi benim doktoruma kalsa hemen aşılama yapacak
şu an antibiyotik kullanıyo 2 hafta daha kullanck damarda herhangi bir değişiklik olmazsa ameliyat olucak sanırım kızlar dua edin...
rahatlıcı bitkisel çay içsen,sıkıntı yapma cicim hayırlısı..Kendini mutlu edicek şeyler düşün,pozitif enerji ver zihnine bedenine..
Bende iyiyim işte,ihmal ettiğim evimle ilgilendim bugün biraz :)
Şimdide yemek yiyorum acıkmışım..
kızlar eşimin sperm sayısı ve hareketliliği çok düşük çıkmıştıya meğerse varikosel varmış eşimdede.. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim öğreninde..abiside ameliyat oldu 5-6ay önce ilk çocukları o ameliyattan sonra olmuş
şu an antibiyotik kullanıyo 2 hafta daha kullanck damarda herhangi bir değişiklik olmazsa ameliyat olucak sanırım kızlar dua edin...
papatya çayı içsem olurmu canım
güzel şeyler düşünüyorum ama karnım ağrıdığı için korkuyorum kuşum
ama hayırlısı artık ne yapalım
benim de evimde temizlik yapmam gerek hemde köşeli bucaklı ama kim yapacak bilmem
kızlar nihayet kardeşimin eşini yatırmışlar hastaneye ve ilacını vermişler sancısı tutup bebeği alacaklarmış bende birazdan yanlarına gidicem haberiniz olsun istedim öğleden sonra olmayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?