olur tabi,bildiğim kadarıyla iyi geliyor sancılara..
Korkma,bak pozitif düşünce burada devreye giriyor,sonuçta hastalansanda hayırlı olanın bu olduğuna inanıp kendini fazla üzmemen gerekiyor.
Stres çok etkiliyor bünyeyi,eğer bebiş yoksa ve hastalanıcaksan şu an senin böyle stres yapman bir sonraki ay oluşacak yumurtanı bile etkiliyor.Dolayısıyla şimdiden engel koymuş oluyorsun öbür aya..
Boşver düşünme hiç nasıl olsa herşey olacağına varıyor,bak bir sürü değişik insandan değişik hikayeler duyuyoruz hegün.
Doğru zamanda olacak mutlaka.İçin hep ferah olsun..Çocuksuz zamanların tadını çıkar,olmuyor diye takıntı yapmak yerine..
Haftasonu yavaş yavaş yaparsın canım ne yapalım işler hiç bitmiyor
Allah sabır güç versin canım..İnşallah hayırlısıyla atlatacaklar..ben geldim hastaneden kızlar
bizim gelini yatırmışlar suni sancı ilacı vermişler sancı gelmesini bekliyorlar bebekte 19 haftalık olmuş kilosuda 250 gr ve doğum yöntemiyle alacaklar 5 aydan sonra bu şekilmiş...hep birlikte çok üzüldük ama elden gelen bişey yok hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah çabuk atlatırlar ve yeniden bebişleri olur
haklısın handancığım
üzülmek yok pozitif olmam lazım üzülerek elime bişey geçmiyor
Amin canım inşallah hakkınızda hayırlısı..hepinize teşekkür ederim bacılar
yaa böyle oldu işte.. Allah tan eşimin aklına geldide üroloğa göründü
birde abisindede vardıya ordan aklına geldi doktora söylemişoda varikosel ultrason verdi orda öğrendik.. Rabbim çaremizi gösterdi belkide inşallah..
evet baktımda biraz eşi varikosel ameliyatı olanlara 3ay-1yıl arasında hamişolanlar çok.. en çokta 6.ayında hamile kalmışlar ameliyattan sonra..
Allahım inşallah bizlerede nasip eder hayırlısıyla...
ben geldim hastaneden kızlar
bizim gelini yatırmışlar suni sancı ilacı vermişler sancı gelmesini bekliyorlar bebekte 19 haftalık olmuş kilosuda 250 gr ve doğum yöntemiyle alacaklar 5 aydan sonra bu şekilmiş...hep birlikte çok üzüldük ama elden gelen bişey yok hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah çabuk atlatırlar ve yeniden bebişleri olur
Kızlar ben çıkıyorum annem aradı onunla buluşacağız,hava çok güzel burada kaç gündür ilkbahar gibi..
Kendinize iyi bakın,görüşürüz öpüyorum çok
ben geldim hastaneden kızlar
ben burdayım canım
kıslar merhaba. kimsecikler yok. umarım herkes iyidir. ben iyiyim henüz doğurmadımhazırlıklarla uğraşıyorum. ben eşime elli kere söyledim son aya iş bırakmayalım diye ama dinletemedim. şimdi iyice ağırlaştım bide onunla bununla uğraşıyorum. ne güzel rahat rahat bebişi bekleyecektim şimdi. perde haftasonu gelecekmiş. bebek odası takımı da haftasonu kurulacak.
kızlar ateşim var, yatıyorum ben
ben geldimmmmmm
ayyy canım yaaa çok geçmiş olsunnn...
ılık bir duş al dün benim ateşim öyle düştü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?