sorma valla canım ana olma taş ol demişler yaa analık başka duyguuuuu bilimsel bir gerçek var mesela bebekler 3 yaşına kadar babalarını tanımazlarmış sıradan biri gibi gelirmiş 3 yaşından sonra gelişirmiş babalık duygusu
aaaaa ben ilk defa duyuyorummm...
evet cnm bebeklerle ilgili bir belgeselde izlmiştim amerikada çekilmiş dr öyle söyledi çok ilginçti bir bilgi daha
bebek dünyaya geldiğinde ilk travmasını anne karnındna dünyaya gelirken yaşarmış ve 1 yaşına kadar bunun travmatik etkileri sürermiş oyüzden bebeği anneanne babaanne değil annesi büyütsün demişti dr anca bu şekilde atarmış o etkiyi
allah allah bir şey daha öğrendim sağol canımm...
nedemek canıkomm herzamannnn
eeeee şuan da belirtin var mı hiç??
dün çok ama çok arım vardı böbreklerr sırt kasıkkk fenaydımm ama bu sabahtan beri ağrm çok hafifledi ve sadece hafif arada kahve lekeler var başkada bişi yok canım sende ne var kusma harici
ben tamamıyla psikolojik oldugunu düşündüğüm
karın, kasık, bel agrım..aşırı süt kesiği akıntım,bir de sol kasıgıma ve alttan batma...
bunlar var canımmm...
bir de benim hiç başım agrımaz 1 haftadır kafam zonkluyorr...
belirti midir bilmiyorum canımm...
olsun canımmm sen yinede önlemmm all yat dinlen belli olmaazzzz ben ümitliyimmmm
devamlı uzanıyorum zaten canımm...
inş güzel sonuç alabilirim bu ayy...
hayırlısı artık bakalımm...
kızlar çok hastayım yazdıklarınızı okuyorum ama parmağımı oynatacak halim yok.
fena üşüttüm galiba.
sizi okumakla yetineceğim bu gece :2:
dualarımm hepimiz için canımmm hayırlısı inşallahhhhh
kıyamamm yaaa çok geçmiş olsunn canım uzan dinlennn bolbol portakal suyu iç yorma kendiniii
kızlar çok hastayım yazdıklarınızı okuyorum ama parmağımı oynatacak halim yok.
fena üşüttüm galiba.
sizi okumakla yetineceğim bu gece :2:
sabahtan beri yediğim portakalın, mandalinanın, balın, pekmezin hesabını unuttum artık.
handan'ın yazdığı 1 kaşık bala, yarım limon suyu çok güzelmiş bu arada. onu da yaptım
dinleniyorum güldencim, dayak yemiş gibi ağrıyor bacaklarım falan hep. bugün nasıl geçti bilmiyorum. öğleden sonra başladı, yarın hastaneye giderim bakalım.
ayyy canım yaaa kıyamammm...
geçtiğimiz haftalarda bend eoldumm keçi gribi diyorlar fena çokkkk valla ilaç almadan geçmesi zor cnm yarın git dr a
Selam şekerler,eşimi bekliyorum gelmeden bi bakim size dedim..Nasılsınız?
Kuzummmm ne oldu sana aniden kıyamam hastamı oldunTamda tavuk haşlayıp suyuna çorba yapmıştım tüh keşke aynı yerde olsak hemen getirirdim sana..
Doping yap c vitamini bitki çayı varsa zencefil limon bal çayı yapsan..Ama insanın kalkıcak halide olmaz tüh kuzumm çok geçmiş olsun((
Selam şekerler,eşimi bekliyorum gelmeden bi bakim size dedim..Nasılsınız?
hoşgeldinn canımmm...
ben iyiyim sen nasılsın kuşumm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?