Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bol bol c vitamini al canımm..
sıcak bir çorba içç..iyi gelirr...

tamam edoşum, bol bol sıvı alıyorum zaten.
ya zaten kuru öksürüğüm vardı bikaç gündür, ben önceki gün gittim pastil aldım.
onun da içindeki şeker mikropları uyandırdı sanırım, aslında hiç iyi bişey yapmadım da işte

Bende onu diyecektim,kayınvalidene haber versen diye :) o sana yapar getirir belki çorba..
Yarasın hepsi kuzum inşallah,sabaha iyileşmiş şekilde kalkarsın..

hoşgeldinn canımmm...
ben iyiyim sen nasılsın kuşumm??
Hoşbuldum cicim,bende iyiyim yemek yaptım eşimi bekliyorum..
Bende hava güzel diye beresiz çıktım dışarı bugün ama meğer serinmiş beynim dondu inşallah üşütmemişimdir..
iyiyim handancığım sen nasılsınnnn
iyiyim canım sen nasılsın? Hakkında hayırlısı olsun inşallah lütfen kendini üzüp sıkıntı yapma,herşey olacağına varıyor yeterki hayırlısı olsun..

ayyy canım yaa dikkat et kendineee

iyiyim canım sen nasılsın? Hakkında hayırlısı olsun inşallah lütfen kendini üzüp sıkıntı yapma,herşey olacağına varıyor yeterki hayırlısı olsun..

aminn canımmm bugun moral olarak daha iyiyim kendimi telkin ediyorummm Rabbim ol dediğinde olucak inşallah sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin cümlemizeeee

inş sende üşütmezsin kuşum bu havalar çok yanıltıcı...
hasta olmadan önlemini al tatlımm...
çorba iyi gelir,sonra sıcak bir duş alırım sonrada zencefilli çay yaparım..
İnşallah yeterli olur bu önlemler :))
aminn canımmm bugun moral olarak daha iyiyim kendimi telkin ediyorummm Rabbim ol dediğinde olucak inşallah sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin cümlemizeeee
Amin canım inşallah inşallah..

canlarımmm ben şimdilik çıkıyorumm kendinize dikkat edin hepiniz hastalar dinlensinnnn iyişelsinnnn öptüm

iyi bakarlar bana sağolsunlar çok
aman sen de üşütme, bere çok önemli handancım, vücudumuzdaki ısının %80ini baş bölgemizden kaybediyormuşuz, o yüzden aman diyim çıkma bi daha beresiz.

ayyy canım yaa dikkat et kendineee

tamam edoşum

hayırlısı ve sağlıklısı inşallah güldencim, senin yapabileceğin tek şey moralini yüksek tutmak.

şu hamileliği anlamanın daha kolay bir yolunu neden bulmazlar ki, hem tıp o kadar ilerledi, hem biz hala bu kadar bekliyoruz hamile miyiz değil miyiz anlamak için

hahhh ağzına sağlık canımmm yokmu bunun kolay ve kısa yoluuuuböyle stress yapıyorlar biziii zamannn gerçekten herşeye çaree sabır versin Rabbim hepimizeee

canlarımmm ben şimdilik çıkıyorumm kendinize dikkat edin hepiniz hastalar dinlensinnnn iyişelsinnnn öptüm

görüşürüz sende dikkat et,öpüyorum
ben daha değilim ama çok üşüdüm diye korktum şimdi çiğdem birden hasta olunca..
Aman aman iyi olalım hepimiz..

ne güzel canım,maşallah..

sorma yaa koca kış 1 gün beresiz çıkmadım ama bugün hava güzel görünüyordu boş bulundum işte montumunda kapişonu yoktu o olsaydı bari kurtarırdım..Neyse ne yapalımm olacağı varsa kaçış yok..

yaaa ne güzel dedin vallahi tıp o kadar ilerledi ama bir yolu yok bu işin ille bekliceksin..

ay handancım olmazsın korkma, hemen önlemini alırsan bişeycik olmaz.
ben de yarına inşallah iyileşirim.

tuzlu su ile gargara yaptım da geldim.

Kızlar eşim geldi ben çıkıyorum
Hepinizi öpüyorum çok,kendinize iyi bakın.

Şimdiden iyi geceler tatlı rüyalar
İyi seyirler,Osman var..Off benimki seyrettirmez şimdi

Kızlar eşim geldi ben çıkıyorum
Hepinizi öpüyorum çok,kendinize iyi bakın.

Şimdiden iyi geceler tatlı rüyalar
İyi seyirler,Osman var..Off benimki seyrettirmez şimdi

iyi geceler kuzum, yarın sabahtam doktora gidersem öğleden sonra gelirim ancak.
öpüyorum seni, ay ya da öpmiyim sen de hasta olma

osmancık var evet, benimkinin de bi tek buna izni var, zor aldım vizeyi valla, anlıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…