ay edoşum ben de anlamadım ki :2:
birden oldu.
Selam şekerler,eşimi bekliyorum gelmeden bi bakim size dedim..Nasılsınız?
bol bol c vitamini al canımm..
sıcak bir çorba içç..iyi gelirr...
Bende onu diyecektim,kayınvalidene haber versen diye :) o sana yapar getirir belki çorba..tam hasta çorbası vallasağol kuzum benim, düşünmen yeter bana.
kayınvalidemi arayıp haber verdim şimdi, yalnızım ya, en azından biri bilsin de.
çay falan yapıyorum sıcak bitki çayları, ama evde doğru dürüst limon, zencefil falan yok. yarın alırım artık.
sabahtan beri c vitamini deposuna döndüm, yarın iyi hissedersem hemen gideceğim doktora.
Hoşbuldum cicim,bende iyiyim yemek yaptım eşimi bekliyorum..hoşgeldinn canımmm...
ben iyiyim sen nasılsın kuşumm??
iyiyim canım sen nasılsın? Hakkında hayırlısı olsun inşallah lütfen kendini üzüp sıkıntı yapma,herşey olacağına varıyor yeterki hayırlısı olsun..iyiyim handancığım sen nasılsınnnn
tamam edoşum, bol bol sıvı alıyorum zaten.
ya zaten kuru öksürüğüm vardı bikaç gündür, ben önceki gün gittim pastil aldım.
onun da içindeki şeker mikropları uyandırdı sanırım, aslında hiç iyi bişey yapmadım da işte
Hoşbuldum cicim,bende iyiyim yemek yaptım eşimi bekliyorum..
Bende hava güzel diye beresiz çıktım dışarı bugün ama meğer serinmiş beynim dondu inşallah üşütmemişimdir..
inş sende üşütmezsin kuşum bu havalar çok yanıltıcı...
hasta olmadan önlemini al tatlımm...
iyiyim canım sen nasılsın? Hakkında hayırlısı olsun inşallah lütfen kendini üzüp sıkıntı yapma,herşey olacağına varıyor yeterki hayırlısı olsun..
çorba iyi gelir,sonra sıcak bir duş alırım sonrada zencefilli çay yaparım..inş sende üşütmezsin kuşum bu havalar çok yanıltıcı...
hasta olmadan önlemini al tatlımm...
Amin canım inşallah inşallah..aminn canımmm bugun moral olarak daha iyiyim kendimi telkin ediyorummm Rabbim ol dediğinde olucak inşallah sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin cümlemizeeee
Bende onu diyecektim,kayınvalidene haber versen diye :) o sana yapar getirir belki çorba..
Yarasın hepsi kuzum inşallah,sabaha iyileşmiş şekilde kalkarsın..
Hoşbuldum cicim,bende iyiyim yemek yaptım eşimi bekliyorum..
Bende hava güzel diye beresiz çıktım dışarı bugün ama meğer serinmiş beynim dondu inşallah üşütmemişimdir..
iyiyim canım sen nasılsın? Hakkında hayırlısı olsun inşallah lütfen kendini üzüp sıkıntı yapma,herşey olacağına varıyor yeterki hayırlısı olsun..
ayyy canım yaa dikkat et kendineee
aminn canımmm bugun moral olarak daha iyiyim kendimi telkin ediyorummm Rabbim ol dediğinde olucak inşallah sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin cümlemizeeee
canlarımmm ben şimdilik çıkıyorumm kendinize dikkat edin hepiniz hastalar dinlensinnnn iyişelsinnnn öptüm
hahhh ağzına sağlık canımmm yokmu bunun kolay ve kısa yoluuuuiyi bakarlar bana sağolsunlar çok
aman sen de üşütme, bere çok önemli handancım, vücudumuzdaki ısının %80ini baş bölgemizden kaybediyormuşuz, o yüzden aman diyim çıkma bi daha beresiz.
hayırlısı ve sağlıklısı inşallah güldencim, senin yapabileceğin tek şey moralini yüksek tutmak.
şu hamileliği anlamanın daha kolay bir yolunu neden bulmazlar ki, hem tıp o kadar ilerledi, hem biz hala bu kadar bekliyoruz hamile miyiz değil miyiz anlamak için
canlarımmm ben şimdilik çıkıyorumm kendinize dikkat edin hepiniz hastalar dinlensinnnn iyişelsinnnn öptüm
görüşürüz sende dikkat et,öpüyorum
ben daha değilim ama çok üşüdüm diye korktum şimdi çiğdem birden hasta olunca..
Aman aman iyi olalım hepimiz..
iyi bakarlar bana sağolsunlar çok
aman sen de üşütme, bere çok önemli handancım, vücudumuzdaki ısının %80ini baş bölgemizden kaybediyormuşuz, o yüzden aman diyim çıkma bi daha beresiz.
şu hamileliği anlamanın daha kolay bir yolunu neden bulmazlar ki, hem tıp o kadar ilerledi, hem biz hala bu kadar bekliyoruz hamile miyiz değil miyiz anlamak için
çorba iyi gelir,sonra sıcak bir duş alırım sonrada zencefilli çay yaparım..
İnşallah yeterli olur bu önlemler :))
olur canım olurrr...
Kızlar eşim geldi ben çıkıyorum
Hepinizi öpüyorum çok,kendinize iyi bakın.
Şimdiden iyi geceler tatlı rüyalar
İyi seyirler,Osman var..Off benimki seyrettirmez şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?