Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet canım daha erken dediğim hassas olandan alırsan o çıkar ilişkiden 7 gün sonra bile%97 doğruluk payı var onun 20tl

canım dışarı çıkarsam ondan alırım sorun değill...
ama burda bulabilir miyim bilmiyorumm...
idrar testinde adet gününde de çıkan var adetten 3-4 gün önceden çıkan varr...
gec döllenme ise adetten 1 hafta sonrada çıkan varr...
bizim çiğdemin gec döllenmeydi şimdi aklıma gelmiyor acaba test yaptıgında günü geçmiş miydi??

hımmm anladım canım haklsın ozaman en güzeli en yakın hastaneye gidip kan vermek varsa zaten kesin çıkar inşallahhh varrrrrrrrrrrrrrrr

hımmm anladım canım haklsın ozaman en güzeli en yakın hastaneye gidip kan vermek varsa zaten kesin çıkar inşallahhh varrrrrrrrrrrrrrrr

adet günüm geçerse kan vermeyi düşünürüm zaten canımmm...
ondan önce kanda baktırmayı düşünmüyorumm...
bakalım hayırlısı olsun inş hepimiz için

adet günüm geçerse kan vermeyi düşünürüm zaten canımmm...
ondan önce kanda baktırmayı düşünmüyorumm...
bakalım hayırlısı olsun inş hepimiz için

evet canım az kaldı zatennn bekleyip görücez artıkk hayırlısı inşallahhhh

evet canım az kaldı zatennn bekleyip görücez artıkk hayırlısı inşallahhhh

edoşumm ben yatıyorumm yarın sabahtan hastaneye gidicem hemde işler beni bekler mallarımg eliyor yoğunum bu ara çok kuşummm gün içinde girmeye çalışımmm ööpp çokkkkkk

edoşumm ben yatıyorumm yarın sabahtan hastaneye gidicem hemde işler beni bekler mallarımg eliyor yoğunum bu ara çok kuşummm gün içinde girmeye çalışımmm ööpp çokkkkkk

tamam canımmm..
kendini çok fazla yormaa...
iyi gecelerr..
çok öptüm senii

günaydın kızlarr.evde olmadığım için nete giremiyorummm haberiniz olsun ben iyiyim.
hergün doktora gidip iğne oluyrmm.iğnelerim bitti doktor tekrar yazdı sadece 1 tane yumurtam oluşmuş o kadar iğneye.prşmb yine doktor kontrolum var.duanıza ihtiyacımm var.1yumurta işe yararmı.200+200 400ytl gitti sadece iğneyee.inşş şifasını görürüm

günaydın canım,niye yaramasın zaten 1 yumurta ve 1 sperm ihtiyaç olan..Sıkıntı yapma sen kendine,hayırlısı olsun inşallah..Dualarımız seninle..

günaydınlar ben geldim nasılsınız şekerler?

çiğdemciğim geçmiş olsun canım inşallah bugün biraz iyisindir canım

maonyaaa güzel düşün güzel şeyler olsun canım

handacığım günüydın canım nasılsın erkencisin bugün seni ilk kez erken gördüm cnm

Günaydın hoşgeldin canım,evet bugün erkenciyim uyanır uyanmaz geldim :))
Ben iyiyim sen nasılsın bugün?

Günaydın hoşgeldin canım,evet bugün erkenciyim uyanır uyanmaz geldim :))
Ben iyiyim sen nasılsın bugün?

çok sevindim canım gelmene ben iyiyim bugün adet olmadım daha

olsamda olmasamda:118:bu şekilde olacağım

içim kıpır kıpır nedense

şöyle anlatayım kuzum, 12 ocakta bizim tüp bebek merkezinde randevumuz vardı ve benim olası regl günümdü. ben de gitmeden evvel, ilişkiden 7 gün sonra kesin sonuç verdiği söylenen testlerden yaptım evde ama hikaye tabii, regl günümde bile sonuç vermedi ki
daha sonra üzerinden 4 gün geçti, normal idrar testinde silik bir ikinci çizgi vardı, 5. gün kanda 80 çıkmıştı sonuç.
yani o erken testler falan hikaye hep, en güzeli kan vermek.

tuğbacım ihtiyacın olan bir yumurta zaten, hayırlısı olsun bakalım

teşekkürler kübracım, daha iyiyim diyeceğim ama yalan olacak galiba
bütün gece terledim, ateşim düştü düştü yükseldi, sağlık ocağına gideceğim bugün, kahvaltımı yapayım da.

Günaydın şekerler bugünkü açılışta benden olsun

günaydın handancım
dayak yemiş gibi tüm vücudum ağrıyor, ateşin bıraktığı etki, berbat bişey
tavuk haşlıyorum şimdi düdüklüde, çorbamı içip çıkacağım kuzuum, hazır olunca.
nasılsın bugün?

rica ederim çiğdemciğim bencede git doktora ilaç almadan geçmiyor çünkü

inşallah biran önce düzelirsin canım afiyet olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…