evet canım daha erken dediğim hassas olandan alırsan o çıkar ilişkiden 7 gün sonra bile%97 doğruluk payı var onun 20tl
canım dışarı çıkarsam ondan alırım sorun değill...
ama burda bulabilir miyim bilmiyorumm...
idrar testinde adet gününde de çıkan var adetten 3-4 gün önceden çıkan varr...
gec döllenme ise adetten 1 hafta sonrada çıkan varr...
bizim çiğdemin gec döllenmeydi şimdi aklıma gelmiyor acaba test yaptıgında günü geçmiş miydi??
hımmm anladım canım haklsın ozaman en güzeli en yakın hastaneye gidip kan vermek varsa zaten kesin çıkar inşallahhh varrrrrrrrrrrrrrrr
adet günüm geçerse kan vermeyi düşünürüm zaten canımmm...
ondan önce kanda baktırmayı düşünmüyorumm...
bakalım hayırlısı olsun inş hepimiz için
evet canım az kaldı zatennn bekleyip görücez artıkk hayırlısı inşallahhhh
evet canım az kaldı zatennn bekleyip görücez artıkk hayırlısı inşallahhhh
ayyyy inşallahhh canım benimmmm inşallahhh şeytanın bacağını kıralımmmmmmminş canım inş bu ay hamile patlaması yaparız inş
edoşumm ben yatıyorumm yarın sabahtan hastaneye gidicem hemde işler beni bekler mallarımg eliyor yoğunum bu ara çok kuşummm gün içinde girmeye çalışımmm ööpp çokkkkkk
ayyyy inşallahhh canım benimmmm inşallahhh şeytanın bacağını kıralımmmmmmm
tamam canımmm..
kendini çok fazla yormaa...
iyi gecelerr..
çok öptüm senii
sende yorma canımmm bolbolll dinlennn uzan sen folic asid alıyormusun buarada aklıma geldi
günaydın kızlarr.evde olmadığım için nete giremiyorummm haberiniz olsun ben iyiyim.
hergün doktora gidip iğne oluyrmm.iğnelerim bitti doktor tekrar yazdı sadece 1 tane yumurtam oluşmuş o kadar iğneye.prşmb yine doktor kontrolum var.duanıza ihtiyacımm var.1yumurta işe yararmı.200+200 400ytl gitti sadece iğneyee.inşş şifasını görürüm
günaydınlar ben geldim nasılsınız şekerler?
çiğdemciğim geçmiş olsun canım inşallah bugün biraz iyisindir canım
maonyaaa güzel düşün güzel şeyler olsun canım
handacığım günüydın canım nasılsın erkencisin bugün seni ilk kez erken gördüm cnm
Günaydın hoşgeldin canım,evet bugün erkenciyim uyanır uyanmaz geldim :))
Ben iyiyim sen nasılsın bugün?
canım dışarı çıkarsam ondan alırım sorun değill...
ama burda bulabilir miyim bilmiyorumm...
idrar testinde adet gününde de çıkan var adetten 3-4 gün önceden çıkan varr...
gec döllenme ise adetten 1 hafta sonrada çıkan varr...
bizim çiğdemin gec döllenmeydi şimdi aklıma gelmiyor acaba test yaptıgında günü geçmiş miydi??
günaydın kızlarr.evde olmadığım için nete giremiyorummm haberiniz olsun ben iyiyim.
hergün doktora gidip iğne oluyrmm.iğnelerim bitti doktor tekrar yazdı sadece 1 tane yumurtam oluşmuş o kadar iğneye.prşmb yine doktor kontrolum var.duanıza ihtiyacımm var.1yumurta işe yararmı.200+200 400ytl gitti sadece iğneyee.inşş şifasını görürüm
günaydınlar ben geldim nasılsınız şekerler?
çiğdemciğim geçmiş olsun canım inşallah bugün biraz iyisindir canım
maonyaaa güzel düşün güzel şeyler olsun canım
handacığım günüydın canım nasılsın erkencisin bugün seni ilk kez erken gördüm cnm
Günaydın şekerler bugünkü açılışta benden olsun
şöyle anlatayım kuzum, 12 ocakta bizim tüp bebek merkezinde randevumuz vardı ve benim olası regl günümdü. ben de gitmeden evvel, ilişkiden 7 gün sonra kesin sonuç verdiği söylenen testlerden yaptım evde ama hikaye tabii, regl günümde bile sonuç vermedi ki
daha sonra üzerinden 4 gün geçti, normal idrar testinde silik bir ikinci çizgi vardı, 5. gün kanda 80 çıkmıştı sonuç.
yani o erken testler falan hikaye hep, en güzeli kan vermek.
tuğbacım ihtiyacın olan bir yumurta zaten, hayırlısı olsun bakalım
teşekkürler kübracım, daha iyiyim diyeceğim ama yalan olacak galiba
bütün gece terledim, ateşim düştü düştü yükseldi, sağlık ocağına gideceğim bugün, kahvaltımı yapayım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?