oh maşallah ne güzel olmaz inşallah bulantın falan.Herkeste olucak diye bir kural yok ya,inşallah rahat geçirirsin hamileliğini..
son adet tarihin neydi?Kaç haftalıksın listeye yazacağımda..
Birde sana çizelge yapsak ordan daha ahat takip ederiz haftanı..
canım ben biliyosundur diye söylemedim.çok çok saol.Allah isteyen herkese nasip etsin.öğrenir öğrenmez dua ettim.Rabbim boş çevirmez inşallh.
slmmm gunaydın sekerlerrrrrr nasılsınız bakıyımmmmayyyy dunden berı bır muzuk dınleme takıntım basladı pc yı acar acmaz sonerı dınlıyorummm super bı sarkıyaaa
kızlar hepinize günaydınlar.
başta handan olmak üzere hepiniz bana çok destek oldunuz.sizin yeriniz çok ayrı kızlar.hep dualarımdasınız.
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
GÜNÜ GEÇENLERİsim|BAT
mutlukız|09.02.2011
nazderin|13.02.2011
hperi|17.02.2011
ua27|23.02.2011
KUBI|24.02.2011
maonyaaa|26.02.2011
karats|04.03.2011
edammm|1 ay nadasa bırakıldı
imjuli|1 ay nadasa bırakıldı
tben|?
HAMİLELERİMİZİsim|BAT
aysenik|01.02.2011
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİAnne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
impaladeniz|36 hafta|Erkek|Efe
babu|36 hafta|Kız|Nehir
darkangellove58|35 hafta|Kız|Buğlem
CNNYSR|34 hafta|Erkek|?
ozpar|34 hafta|Erkek|Çağan
betus19|28 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|20 hafta|Kız|Azra
n_a_z|15 hafta|Kız-Kız|Naz-Eda
pretty9217|6 Hafta|?|?
Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010
Canım benim teşekkür ederimHepimiz birbirimize her zaman her konuda sonsuz destek veriyoruz ve bundan mutluluk duyuyoruz..Bizi bizden iyi kimse anlayamaz çünkü..
hoşgeldiniz kızlarrrr
hb sekerrr nasılsınızzz yegenımlee
ay ask olsun kızlar yaaa bır sarkı dıceksınızzz bukadar benı takmadıgınızı bılmıyodummmpretty9217 karats+ hperi+ mutlukız darkangellove58+ ecz.sn
yiğeninde bende çok iyiyiz canım.Bu arada kayseriden ev aldık bizde artık oturmaya beklerim canım kayseriye kalmaya geldiğimde
ay ask olsun kızlar yaaa bır sarkı dıceksınızzz bukadar benı takmadıgınızı bılmıyodummmpretty9217 karats+ hperi+ mutlukız darkangellove58+ ecz.sn
ellerine sağlık handancığım:92: :92:
rica ederim canım..canım benim evet çok haklısın bizi bizden başka kimse anlamıyor.ticker da oldu çok teşekkürler.
off benim aklıma gelmiyorki bacım hiç şarkı,eski şarkılardan olsun mesela delisin delisin ah kalbim ben senden çoook çektiimmmay ask olsun kızlar yaaa bır sarkı dıceksınızzz bukadar benı takmadıgınızı bılmıyodummmpretty9217 karats+ hperi+ mutlukız darkangellove58+ ecz.sn
canım ben yazdım ama görmedin heralde.etek sarı sen etekten sarısın.
:
off benim aklıma gelmiyorki bacım hiç şarkı,eski şarkılardan olsun mesela delisin delisin ah kalbim ben senden çoook çektiimmm
aaaaaaa hayırlı olsunn ozaman ne taraftan aldınız evııı sarkı farketmez sızın sevvıdıgınız sarkıyı ıstedım dınledıkce aklıma gelın dıyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?