Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

tamam canım ama ben çizelge yapmayı bilmiym.son adet tarihim 26 aralık.6 haftalığım.

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
mutlukız|09.02.2011
nazderin|13.02.2011
hperi|17.02.2011
ua27|23.02.2011
KUBI|24.02.2011
maonyaaa|26.02.2011
karats|04.03.2011
edammm|1 ay nadasa bırakıldı
imjuli|1 ay nadasa bırakıldı
tben|?
GÜNÜ GEÇENLER

İsim|BAT
aysenik|01.02.2011
HAMİLELERİMİZ

Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
impaladeniz|36 hafta|Erkek|Efe
babu|36 hafta|Kız|Nehir
darkangellove58|35 hafta|Kız|Buğlem
CNNYSR|34 hafta|Erkek|?
ozpar|34 hafta|Erkek|Çağan
betus19|28 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|20 hafta|Kız|Azra
n_a_z|15 hafta|Kız-Kız|Naz-Eda
pretty9217|6 Hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ

Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010

başta handan olmak üzere hepiniz bana çok destek oldunuz.sizin yeriniz çok ayrı kızlar.hep dualarımdasınız.

Canım benim teşekkür ederim Hepimiz birbirimize her zaman her konuda sonsuz destek veriyoruz ve bundan mutluluk duyuyoruz..Bizi bizden iyi kimse anlayamaz çünkü..

ellerine sağlık handancığım:92::92:

Canım benim teşekkür ederim Hepimiz birbirimize her zaman her konuda sonsuz destek veriyoruz ve bundan mutluluk duyuyoruz..Bizi bizden iyi kimse anlayamaz çünkü..

canım benim evet çok haklısın bizi bizden başka kimse anlamıyor.ticker da oldu çok teşekkürler.

ay ask olsun kızlar yaaa bır sarkı dıceksınızzz bukadar benı takmadıgınızı bılmıyodummm pretty9217 karats+ hperi+ mutlukız darkangellove58+ ecz.sn

yiğeninde bende çok iyiyiz canım.Bu arada kayseriden ev aldık bizde artık oturmaya beklerim canım kayseriye kalmaya geldiğimde

aaaaaaa hayırlı olsunn ozaman ne taraftan aldınız evııı sarkı farketmez sızın sevvıdıgınız sarkıyı ıstedım dınledıkce aklıma gelın dıyee

Son düzenleme:
ellerine sağlık handancığım:92::92:
mersi şekercim
canım benim evet çok haklısın bizi bizden başka kimse anlamıyor.ticker da oldu çok teşekkürler.
rica ederim canım..
afiyet olsun görüşürüz :80:
ay ask olsun kızlar yaaa bır sarkı dıceksınızzz bukadar benı takmadıgınızı bılmıyodummm pretty9217 karats+ hperi+ mutlukız darkangellove58+ ecz.sn
off benim aklıma gelmiyorki bacım hiç şarkı,eski şarkılardan olsun mesela delisin delisin ah kalbim ben senden çoook çektiimmm

aaaaaaa hayırlı olsunn ozaman ne taraftan aldınız evııı sarkı farketmez sızın sevvıdıgınız sarkıyı ıstedım dınledıkce aklıma gelın dıyee

sivas caddesinde emirgan parkı varya canım hemen orda evimiz..
ben sıla dinlerim ve severim onun ''oluruna bırak'' şarkısını dinleyebilirsin benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…