- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
ayy kuşumm
Ben çok severim havuç suyu,o zaman sıkıp içmeye başlayalım yol yakınken,ileride birbirimizi hatırlamazsak çok fena olur :))
herkese günyadın kızlarrr iyi bir gün diliyorummm benim için hernekadar mutlu başlamasada(((
ben ve buğlem çok iyiyiz kızlar bi sorunumuz yok şükür.Kardeşimin eşide yatıyor hala hastanede sancı ilacı veriyorlar ama hala bi sancısı yok beklemedeyiz yani bu arada hastanede yatan 10 hastanın 5inde aynı sorun var hepsinin bebeklerinin kafatasından beyin sinirleri dışarı çıkmış durumda ve hepsinide alacaklar Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah kızlar illaki bebeğimiz olsun demeyin hayırlı ve sağlıklı bir bebeğimiz olsun diye isteyin
ben ve buğlem çok iyiyiz kızlar bi sorunumuz yok şükür.Kardeşimin eşide yatıyor hala hastanede sancı ilacı veriyorlar ama hala bi sancısı yok beklemedeyiz yani bu arada hastanede yatan 10 hastanın 5inde aynı sorun var hepsinin bebeklerinin kafatasından beyin sinirleri dışarı çıkmış durumda ve hepsinide alacaklar Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah kızlar illaki bebeğimiz olsun demeyin hayırlı ve sağlıklı bir bebeğimiz olsun diye isteyin
günaydın güldencimhayırdır ne oldu
sultan kuşum hoşgeldin nasılsın canım?
günaydın canım hoşgeldin hayırdır neyin var canım
balık o kadar çok yerim ki haftada 3 gün falan ama kimbilir belki daha fazlasına ihtiyacım vardır,yediklerim anca günü kurtarıyo sanırım :))havuç ve balık
süpersin kuşum....
içelim valla :13:
mrb canım...iyiyim allaha şükür..
sen nasılsın..
balık o kadar çok yerim ki haftada 3 gün falan ama kimbilir belki daha fazlasına ihtiyacım vardır,yediklerim anca günü kurtarıyo sanırım :))
Şu havuç suyuna başlayayım bari düzenli :)
içelim aklımız başımıza gelsin :)
bu sbaha kan vermeye gidicektim ama sabah lavaboda baya kırmızı kan bulaştı bende gitmekten vazgeçitm canım bugund ebekliycem
sen nasıl oldun ateş düşmüş gece sevindim ama yinede ilaç al kolay geçmez
balık o kadar çok yerim ki haftada 3 gün falan ama kimbilir belki daha fazlasına ihtiyacım vardır,yediklerim anca günü kurtarıyo sanırım :))
Şu havuç suyuna başlayayım bari düzenli :)
içelim aklımız başımıza gelsin :)
sağlık ocağına gidiyorum güldencim, hatta çıkıyorum 5 dakikaya.
sen bekle bakalım, hay allah.
hayırlısı olsun bakalım.
hapinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
ayyyy bu arada 34 gün kaldı yazıyor tickerimde :18: :18: :18:
günaydın kübracığımm valla kırmızılar sabah baş gösterdi gibi kan vericektim halbuki bugun gitmedim bugunde bekliycem artarmı diye ki büyük olasılık artıcak gibi kanama
hapinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
ayyyy bu arada 34 gün kaldı yazıyor tickerimde :18: :18: :18:
bekle bakalım canım hayırlısı olsun hakkımızda üzülme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?