Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slmmm gunaydın sekerlerrrrrr nasılsınız bakıyımmmm ayyyy dunden berı bır muzuk dınleme takıntım basladı pc yı acar acmaz sonerı dınlıyorummm super bı sarkıyaaa

günaydın canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma sende iyisin anladığım kadarıyla canım

sabah hareketli müzikler insanı canlandırıyor canım iyi geliyor

günaydın canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma sende iyisin anladığım kadarıyla canım

sabah hareketli müzikler insanı canlandırıyor canım iyi geliyor

sanada gunaydın canım bende senın ıyı olduguna sevındımm evet ya 2 gundur bu muzık olayını uyguluyorumm baya ıyı gelıyorrr kafama su gebelık olayını takmamak ıcın muzıge verdım kendımııı

kuşum maşallah sabah sabah formundasın
güldürüyosun benii:))))))
:)) ayy ne güzel hep gülelim kuşum inşallah
hapinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar

ayyyy bu arada 34 gün kaldı yazıyor tickerimde :18: :18: :18:
az kaldı buğlem prensese kavuşmamıza,gelsin hayırlısıyla bebişlerimiz aramıza..
efe,nehir,buğlem bekliyoruz dört gözle
ilahi handan, günü kurtarıyor ha demek
:)) öyle demekki ne bilim
slmmm gunaydın sekerlerrrrrr nasılsınız bakıyımmmm ayyyy dunden berı bır muzuk dınleme takıntım basladı pc yı acar acmaz sonerı dınlıyorummm super bı sarkıyaaa
günaydın canım hoşgeldin,eeh süper işte ne güzel oynaya oynaya başla güne hergün

en iyisi canım başka şeylerle ilgilenmek ve kafaya takmamak :118:

perty cım nasılsın sekerrr uzun zamandır konusamıyoruzz senınle nasıl gıdıyor hayatınn
iyi işte nolsun.tatildeyim evde keyif yapıym.biraz memlekete gittim 10 gün kadar.pazartesi okullar açılıyo ya ozmana kadar da tembellik yapıym.sen nasılsın?

günaydın canım hoşgeldin nasılsın?

iyiyim canım saol.sen?

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
mutlukız hperi+ ua27 pretty9217 darkangellove58+ nazderin karats+

:92::92:

maşallah bereketli bugün topik

edoş gelemedi daha nerde kaldı acaba

Günaydın canım nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik gelişmeler neler?
canım geçen hafta keseyi gördük.haftaya da nasip olursa kalp atışını duyacaz.hamilelikten bişy anlamadım.çünkü hiç ama hiç bir değişiklik yok.ne kusma ne bulantı ne başka bişy.sen nasılsın handancm?

pretty9217 mutlukız hperi+ darkangellove58+ nazderin karats+kızlar soyle guzel sevgıdınız sarkı varsa soylesenızde pc ye ındırsem dınledıkcede sızı hatırlarımmm

aaaaaaaa kızzz hamılemısınnnn ay cok sevındım yaaaaaaa nıye demedınız bana bakıyımmm ayy cok sevındım yaaaa

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
mutlukız hperi+ ua27 pretty9217 darkangellove58+ nazderin karats+

:92::92:

maşallah bereketli bugün topik

edoş gelemedi daha nerde kaldı acaba

oh maşallah ne güzel olmaz inşallah bulantın falan.Herkeste olucak diye bir kural yok ya,inşallah rahat geçirirsin hamileliğini..
son adet tarihin neydi?Kaç haftalıksın listeye yazacağımda..
Birde sana çizelge yapsak ordan daha ahat takip ederiz haftanı..

aaaaaaaa kızzz hamılemısınnnn ay cok sevındım yaaaaaaa nıye demedınız bana bakıyımmm ayy cok sevındım yaaaa

canım ben biliyosundur diye söylemedim.çok çok saol.Allah isteyen herkese nasip etsin.öğrenir öğrenmez dua ettim.Rabbim boş çevirmez inşallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…