slmmm gunaydın sekerlerrrrrr nasılsınız bakıyımmmmayyyy dunden berı bır muzuk dınleme takıntım basladı pc yı acar acmaz sonerı dınlıyorummm super bı sarkıyaaa
kızlar hepinize günaydınlar.
kızlar hepinize günaydınlar.
günaydın canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma sende iyisin anladığım kadarıyla canım
sabah hareketli müzikler insanı canlandırıyor canım iyi geliyor
:)) ayy ne güzel hep gülelim kuşum inşallah
kuşum maşallah sabah sabah formundasın
güldürüyosun benii:))))))
az kaldı buğlem prensese kavuşmamıza,gelsin hayırlısıyla bebişlerimiz aramıza..hapinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
ayyyy bu arada 34 gün kaldı yazıyor tickerimde :18: :18: :18:
:)) öyle demekki ne bilimilahi handan, günü kurtarıyor ha demek
günaydın canım hoşgeldin,eeh süper işte ne güzel oynaya oynaya başla güne hergünslmmm gunaydın sekerlerrrrrr nasılsınız bakıyımmmmayyyy dunden berı bır muzuk dınleme takıntım basladı pc yı acar acmaz sonerı dınlıyorummm super bı sarkıyaaa
sanada gunaydın canım bende senın ıyı olduguna sevındımm evet ya 2 gundur bu muzık olayını uyguluyorumm baya ıyı gelıyorrr kafama su gebelık olayını takmamak ıcın muzıge verdım kendımııı
günaydın canım hoşgeldin,eeh süper işte ne güzel oynaya oynaya başla güne hergün
Hayırlısı olsun güldencim,ne yapalım doğru zamanı bekliyoruz sabırla umutla..git çğdemciğim dr görsün bii şifalar diliyorumm
bekliycem ama artık %80 sonuç belli canım
öptüm bende görüşürüz kuzum..kızlar ben çıktım, öpüldünüzzz
Günaydın canım nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik gelişmeler neler?kızlar hepinize günaydınlar.
iyi işte nolsun.tatildeyim evde keyif yapıym.biraz memlekete gittim 10 gün kadar.pazartesi okullar açılıyo ya ozmana kadar da tembellik yapıym.sen nasılsın?perty cım nasılsın sekerrr uzun zamandır konusamıyoruzz senınle nasıl gıdıyor hayatınn
günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
canım geçen hafta keseyi gördük.haftaya da nasip olursa kalp atışını duyacaz.hamilelikten bişy anlamadım.çünkü hiç ama hiç bir değişiklik yok.ne kusma ne bulantı ne başka bişy.sen nasılsın handancm?Günaydın canım nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik gelişmeler neler?
iyi işte nolsun.tatildeyim evde keyif yapıym.biraz memlekete gittim 10 gün kadar.pazartesi okullar açılıyo ya ozmana kadar da tembellik yapıym.sen nasılsın?
iyiyim canım saol.sen?
Hayırlısı olsun güldencim,ne yapalım doğru zamanı bekliyoruz sabırla umutla..
canım geçen hafta keseyi gördük.haftaya da nasip olursa kalp atışını duyacaz.hamilelikten bişy anlamadım.çünkü hiç ama hiç bir değişiklik yok.ne kusma ne bulantı ne başka bişy.sen nasılsın handancm?
pretty9217 mutlukız hperi+ darkangellove58+ nazderin karats+kızlar soyle guzel sevgıdınız sarkı varsa soylesenızde pc ye ındırsem dınledıkcede sızı hatırlarımmm
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
mutlukız hperi+ ua27 pretty9217 darkangellove58+ nazderin karats+
:92::92:
maşallah bereketli bugün topik
edoş gelemedi daha nerde kaldı acaba
canım geçen hafta keseyi gördük.haftaya da nasip olursa kalp atışını duyacaz.hamilelikten bişy anlamadım.çünkü hiç ama hiç bir değişiklik yok.ne kusma ne bulantı ne başka bişy.sen nasılsın handancm?
aaaaaaaa kızzz hamılemısınnnn ay cok sevındım yaaaaaaa nıye demedınız bana bakıyımmmayy cok sevındım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?