Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

mrb aradakşlar forumu 1 hadatfır doktor ararken takip ettim,paylaşım çok samimi ve sıcak burada,ben 20 yıllık diyabet hastasıyım hamile kalmak istiyorum,400-500 lira muayene pasarı vercek maddi durumum yok,devlete bağlı hastanede çalışan diyabetli gebe konusunda iyi bi doktor tanıyormusunuz,çok pahalı değilse özeline gidebilirim ama doğumu sağlık güvencesi geçen bi hastanede yapmak istiyorum,ilgilenirseniz çok mutlu olurum

Hoşgeldiiiiiin

Dinlen kuzucum güzel güzel,iyileş hemen..
öptüm bende görüşürüz

anladım kuşumm,başın geçtimi

tamam iyileşeceğim, dönüşüm muhteşem olacak

pazarteside benim eşimin arkadaşları gelicek ama bende daha hiç temizlik yapmadım.

ya aslında benim arkadaşım bekar ve üniversiteden arkadaşım, kapsamlı bi temizlik yapmasam da olur ama işte eve ilk kez gelecek gene de bişeyler yapmam lazım bi ara toparlanıp

sana da kolay gelsin, haftasonu yaparsın artık

hoşgeldin aramıza.
ama hiç bir fikrim yok sorduğun konuda, umarım sana yardımı dokunacak birileri vardır aramızda.

imjuli+ melmur makca mutlukız hperi+ darkangellove58+ karats+ edammm+slm kızlar mşlhımız var bugunnnn sabah gıremedım merak ettınızmı benı bakıyımmgorumcemın 2 aylık bebegı var ona bakmam gerekıyorduuu işim bıtıncede hemen gırdım buraya

çok geçmiş olsunn canımm..
bu konuda pek bilgim yok amaaa...

canımm hg aramıza ınankı benımde bır bılgım yok ama hemsıre bır arkadasım var ona bu konudan bahsedıp senı haberdar ederım inşlh ama benım bır bılgım yok canım:26::26:

benimde bilgim yok Allah tez zamanda şifanı versin kardeş

hoşgeldinn canımm...
ayy ne güzell..

evet hafta sonu yapabilirim ancak keşke bende hep evde olsam çok isterdim evde olmayı

hoşgeldin canım nasılsın ayyy ne güzel nasıl tatlıdır o şimdi minicik

geçmiş olsun canım

evet hafta sonu yapabilirim ancak keşke bende hep evde olsam çok isterdim evde olmayı

ayyyy calıstıgımda bende evde kalsam hep dıyordum ve sonunda cok sukur evdeyım ama sımdıde calısıyım dıyorum ama esım ıstemıyor bebegımıze bak artık dıyor ama bebk sahıbı olmam zor gıbııı umudumu yıtırme asamasındayımm ımkanın oldugu surece calıs bende CALISAN EVE HASRET EVDEKI CALISANA HASRET BU OLAY BOYLE

Bu konuda benimde hiçbir bilgim yok ne yazık ki,keşke yardımcı olabilseydik..

tamam iyileşeceğim, dönüşüm muhteşem olacak
ooo süpermiş,bekliyoruz dönüşünü kuzum
Hoşgeldin canımcım nasılsın? Ay minimicik yerim onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…