saol canım tşk ederim
haftaya arkadaşım gelecek izmirden, bi temizlik yapmam lazım bi ara
Hoşgeldiiiiiin
Dinlen kuzucum güzel güzel,iyileş hemen..
öptüm bende görüşürüz
anladım kuşumm,başın geçtimi
pazarteside benim eşimin arkadaşları gelicek ama bende daha hiç temizlik yapmadım.
kızlar ben bulaşık makinasını boşaltmaktan başka bi iş yapmadım :/
yatıyorum açıkçası tv karşısında.
öpüyorum hepinizi çok.
mrb aradakşlar forumu 1 hadatfır doktor ararken takip ettim,paylaşım çok samimi ve sıcak burada,ben 20 yıllık diyabet hastasıyım hamile kalmak istiyorum,400-500 lira muayene pasarı vercek maddi durumum yok,devlete bağlı hastanede çalışan diyabetli gebe konusunda iyi bi doktor tanıyormusunuz,çok pahalı değilse özeline gidebilirim ama doğumu sağlık güvencesi geçen bi hastanede yapmak istiyorum,ilgilenirseniz çok mutlu olurum
o da yeter kuzucum yavaş yavaş
bende çok öptümm
mrb aradakşlar forumu 1 hadatfır doktor ararken takip ettim,paylaşım çok samimi ve sıcak burada,ben 20 yıllık diyabet hastasıyım hamile kalmak istiyorum,400-500 lira muayene pasarı vercek maddi durumum yok,devlete bağlı hastanede çalışan diyabetli gebe konusunda iyi bi doktor tanıyormusunuz,çok pahalı değilse özeline gidebilirim ama doğumu sağlık güvencesi geçen bi hastanede yapmak istiyorum,ilgilenirseniz çok mutlu olurum
imjuli+ melmur makca mutlukız hperi+ darkangellove58+ karats+ edammm+slm kızlar mşlhımız var bugunnnn sabah gıremedım merak ettınızmı benı bakıyımmgorumcemın 2 aylık bebegı var ona bakmam gerekıyorduuu işim bıtıncede hemen gırdım buraya
tamam iyileşeceğim, dönüşüm muhteşem olacak
ya aslında benim arkadaşım bekar ve üniversiteden arkadaşım, kapsamlı bi temizlik yapmasam da olur ama işte eve ilk kez gelecek gene de bişeyler yapmam lazım bi ara toparlanıp
sana da kolay gelsin, haftasonu yaparsın artık
imjuli+ melmur makca mutlukız hperi+ darkangellove58+ karats+ edammm+slm kızlar mşlhımız var bugunnnn sabah gıremedım merak ettınızmı benı bakıyımmgorumcemın 2 aylık bebegı var ona bakmam gerekıyorduuu işim bıtıncede hemen gırdım buraya
edoşummm
kapmışsın hediyeyi, hadi gözünaydın
evet hafta sonu yapabilirim ancak keşke bende hep evde olsam çok isterdim evde olmayı
Bu konuda benimde hiçbir bilgim yok ne yazık ki,keşke yardımcı olabilseydik..mrb aradakşlar forumu 1 hadatfır doktor ararken takip ettim,paylaşım çok samimi ve sıcak burada,ben 20 yıllık diyabet hastasıyım hamile kalmak istiyorum,400-500 lira muayene pasarı vercek maddi durumum yok,devlete bağlı hastanede çalışan diyabetli gebe konusunda iyi bi doktor tanıyormusunuz,çok pahalı değilse özeline gidebilirim ama doğumu sağlık güvencesi geçen bi hastanede yapmak istiyorum,ilgilenirseniz çok mutlu olurum
ooo süpermiş,bekliyoruz dönüşünü kuzumtamam iyileşeceğim, dönüşüm muhteşem olacak
Hoşgeldin canımcım nasılsın? Ay minimicik yerim onu..imjuli+ melmur makca mutlukız hperi+ darkangellove58+ karats+ edammm+slm kızlar mşlhımız var bugunnnn sabah gıremedım merak ettınızmı benı bakıyımmgorumcemın 2 aylık bebegı var ona bakmam gerekıyorduuu işim bıtıncede hemen gırdım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?