evet kalmışız
ben özet izliyoruım hala
çenemiz düşmüş di mi
kızlar balkonunuzda dolap varmıı
kızlar balkonunuzda dolap varmıı
benim eş olunca kurtlar vadisi açık oluyor tabii...
bırak düşsün kızzz kaç gündürr sohbet etmeyi yazdıkalrınızı okumayı özledimm
bende yok, hayırdır ne için?
ben yaptırdımdaa.çok kirlii şimdi bide onun temizliğiyle uğraşıcammm.siz nasıl baş ediosunuz die sorucaktımm.ömrüm temizlikle geçio
ben yaptırdımdaa.çok kirlii şimdi bide onun temizliğiyle uğraşıcammm.siz nasıl baş ediosunuz die sorucaktımm.ömrüm temizlikle geçio
Merhaba arkadaşlar. Hani derler ya aşk ağlatır dert söyletir.. Bendeki öyle bir dertki beni gün be gün öldürüyor. Ben çok severek aşık olduğum adamla beraber oldum. Evlilik planları yapıp hamile olduğum anda beni yüzüstü bıraktı. Ben gebe olduğumu öğrendiğimde 7 haftayı geçmişti. Dün doktora kontrole gittim 9 hafta 2 günlük ve ben bu bebeği aldırmak istiyorum başka çarem kalmadı.. Toplumumuzda babasız bir evlat büyütmek çok zorr kızlar. İnanın çok zor durumdayım zaten bu bebeği doğursam tek başıma ona bakacak gücüm yok ki tükenmiş durumdayım. Bugün kürtaj olmaya gittim. Masaya yattım ve narkozu verdiler uyudum ardından beni uyandırdıklarında olmadığını alamadığını söyledi doktor. Şoka girdim.. Rahim ağzı çok darmış ve bijuyla girdiğinde açılmamış. Doktor beni ağlayarak gördüğü ve aslında bebeği istediğimi ama çaresizlikten aldırdığımı anladığı için böyle bir riske girmemiş. Zaten bana dedi sana güvenemedim gerçek manada isteyen kadınlar direk kendileri yatıyor masaya sen istemiyordun ve rahimin yırtılır diye korktum kanaman fazla olsa burdada müdehale edebilirdik ama hastanede yatman gerekirdi ve ben bunu yapamam başka doktorlara git eminim alırlar pazartesiye kadar zamanın var dedi ağlamaktan inanın öldüm. Çok üzülüyorum ne yapacağım yalvarırım akıl verin yalvarıyorum
Merhaba arkadaşlar. Hani derler ya aşk ağlatır dert söyletir.. Bendeki öyle bir dertki beni gün be gün öldürüyor. Ben çok severek aşık olduğum adamla beraber oldum. Evlilik planları yapıp hamile olduğum anda beni yüzüstü bıraktı. Ben gebe olduğumu öğrendiğimde 7 haftayı geçmişti. Dün doktora kontrole gittim 9 hafta 2 günlük ve ben bu bebeği aldırmak istiyorum başka çarem kalmadı.. Toplumumuzda babasız bir evlat büyütmek çok zorr kızlar. İnanın çok zor durumdayım zaten bu bebeği doğursam tek başıma ona bakacak gücüm yok ki tükenmiş durumdayım. Bugün kürtaj olmaya gittim. Masaya yattım ve narkozu verdiler uyudum ardından beni uyandırdıklarında olmadığını alamadığını söyledi doktor. Şoka girdim.. Rahim ağzı çok darmış ve bijuyla girdiğinde açılmamış. Doktor beni ağlayarak gördüğü ve aslında bebeği istediğimi ama çaresizlikten aldırdığımı anladığı için böyle bir riske girmemiş. Zaten bana dedi sana güvenemedim gerçek manada isteyen kadınlar direk kendileri yatıyor masaya sen istemiyordun ve rahimin yırtılır diye korktum kanaman fazla olsa burdada müdehale edebilirdik ama hastanede yatman gerekirdi ve ben bunu yapamam başka doktorlara git eminim alırlar pazartesiye kadar zamanın var dedi ağlamaktan inanın öldüm. Çok üzülüyorum ne yapacağım yalvarırım akıl verin yalvarıyorum
yarın misafirlerim var çaya şekerim onlara yapıyorum..handan kekii kime yağpacan kızzzz.
kendimin yaptığı hiç bişeyii iştahtan yiyemiyrmm ama herkes bayılıoooo.cnm kek istedi.
edacımmmm hani abzı tatlılar oluo yaa hamuru kızartıosun yağda sonrada şerbete atıosunnn sende varmıı tarifiii öyle bi tatlının:)))ayyy soru sorma cümlelerim yıkılıo
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun,rabbim yol göstersin sana inşallah.Zor bir durum ama bakamayacağın bir çocuk dünyaya getirmekte zor,ailen biliyormu,onların fikrini alsan..Kaç yaşındasın çok merak ettim??Merhaba arkadaşlar. Hani derler ya aşk ağlatır dert söyletir.. Bendeki öyle bir dertki beni gün be gün öldürüyor. Ben çok severek aşık olduğum adamla beraber oldum. Evlilik planları yapıp hamile olduğum anda beni yüzüstü bıraktı. Ben gebe olduğumu öğrendiğimde 7 haftayı geçmişti. Dün doktora kontrole gittim 9 hafta 2 günlük ve ben bu bebeği aldırmak istiyorum başka çarem kalmadı.. Toplumumuzda babasız bir evlat büyütmek çok zorr kızlar. İnanın çok zor durumdayım zaten bu bebeği doğursam tek başıma ona bakacak gücüm yok ki tükenmiş durumdayım. Bugün kürtaj olmaya gittim. Masaya yattım ve narkozu verdiler uyudum ardından beni uyandırdıklarında olmadığını alamadığını söyledi doktor. Şoka girdim.. Rahim ağzı çok darmış ve bijuyla girdiğinde açılmamış. Doktor beni ağlayarak gördüğü ve aslında bebeği istediğimi ama çaresizlikten aldırdığımı anladığı için böyle bir riske girmemiş. Zaten bana dedi sana güvenemedim gerçek manada isteyen kadınlar direk kendileri yatıyor masaya sen istemiyordun ve rahimin yırtılır diye korktum kanaman fazla olsa burdada müdehale edebilirdik ama hastanede yatman gerekirdi ve ben bunu yapamam başka doktorlara git eminim alırlar pazartesiye kadar zamanın var dedi ağlamaktan inanın öldüm. Çok üzülüyorum ne yapacağım yalvarırım akıl verin yalvarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?