Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar anca bitti kek yaa amma zormuş..
değişik bir şey gördümde onu denemek istedim..
zebra kekmiş..Ben kendi tarifimle yaptım ama kalıba dökme tekniğini buradan gördüm..
yuvarlak tepsi kalıp olması lazım..
bakın böyle olacak inşallah :))
Dr.Oetker - Zebra Kek
bende çiğken resmini çektim ekleyeceğim birazdan görün diye.

süpermiş, ellerine sağlık kuzum

çok güzel görünüyor canımmm...
ellerine sağlıkkk...

21 yaşındayım. Ailem bilmiyor ya okadar yalnız ver çaresizimki. Bugün 450 tl yi zar zor buldum altın bozdurarak temin ettim Gittiğim doktor çok vijdanlı birisiydi parayı ameliyata girmeden almıştı ama yapamayınca hepsini iade etti muayene anestezi için 5 kuruş para almadı. Allahım çok zor bir durum düşmanımın başına verme.. Ben bu bebeği çok istiyorum ama nasıl bakarım ona öldüreceğim kendimi(

Yarın Allahın izniyle bu kabus biterse psikolojik destek almayı düşünüyorum. Çünkü çok stresliyim sürekli ağlıyorum yemek yiyemiyorum bulantılarım başladı gerçekte çok güzel bir kızdım şu sıralar beni gören ne olmuş sana çökmüşsün diyor. Çok çaresizim Allahım(

Hayatta herşeyin çaresi vardır,güçlü olmak zorundasın.
Ben senin yerinde olsaydım bu şartlarda bu çocuğu dünyaya getirmezdim,ama tabi dediğim gibi ben olsaydım..
Daha yaşın çok küçük..Çocuk sahibi olmak tabiki dünyanın en güzel şeyi ama,asıl ona bakma büyütme sorumluluğu çok ağır.
Babasız bir çocuk büyütmeye hazırmısın?İyice sakin kafayla düşünüp karar vermen lazım..Çocuğunu onun geleceğini düşünmen lazım..
Ve tabiki bu çocuğu istediğine karar verirsen ailenle paylaşman lazım..

Beni tek teselli eden doktorun tekrar çocuk sahibi olabileceğimi söylemesi oldu. Çok üzüldüm ben ya başka çarem yok aldırmam lazım ama bugün doktor alamam deyince şok geçirdim yarın başka doktora gideceğim lütfen benim için dua edin çok halsizm ve yatacagım allah razı olsun hepinizden ,(

Allah yardımcın olsun,inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun..

handancım ben çıkıyorum kuşummm...
uyku bastırdı zorlamadan yatayımm..
yarın görüşürüzz...
iyi gecelerr...çok öptüm tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…