kızlar anca bitti kek yaa amma zormuş..
değişik bir şey gördümde onu denemek istedim..
zebra kekmiş..Ben kendi tarifimle yaptım ama kalıba dökme tekniğini buradan gördüm..
yuvarlak tepsi kalıp olması lazım..
bakın böyle olacak inşallah :))
Dr.Oetker - Zebra Kek
bende çiğken resmini çektim ekleyeceğim birazdan görün diye.
süpermiş, ellerine sağlık kuzum
teşekkür ederim kuzum
sizde denemek istersiniz diye paylaştım..
ama bir ondan bir ondan keki kalıba koymak yarım saat sürüyor
ateşim çıkıyor gibi, ben az bi uzanayım.
uyuyakalmazsam geri gelirim, gelemezsem hepinizi öptüm
kızlar anca bitti kek yaa amma zormuş..
değişik bir şey gördümde onu denemek istedim..
zebra kekmiş..Ben kendi tarifimle yaptım ama kalıba dökme tekniğini buradan gördüm..
yuvarlak tepsi kalıp olması lazım..
bakın böyle olacak inşallah :))
Dr.Oetker - Zebra Kek
bende çiğken resmini çektim ekleyeceğim birazdan görün diye.
ateşim çıkıyor gibi, ben az bi uzanayım.
uyuyakalmazsam geri gelirim, gelemezsem hepinizi öptüm
çok güzel görünüyor canımmm...
ellerine sağlıkkk...
teşekkür ederim cicim,sende eski formuna kavuşunca denersin :))
yarın misafirlerim var çaya şekerim onlara yapıyorum..
Sende gel canın çektiyse :))
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun,rabbim yol göstersin sana inşallah.Zor bir durum ama bakamayacağın bir çocuk dünyaya getirmekte zor,ailen biliyormu,onların fikrini alsan..Kaç yaşındasın çok merak ettim??
kolay gelsin canım sana, ben de yaptıracağım ama ilerde, hem önce balkonu kapattıracağım, sonra dolap :)
allah sabır versin, hakikaten zor bir durum.
sabır lütfen. istersen psikolojik destek al, bir öneri sadece.
21 yaşındayım. Ailem bilmiyor ya okadar yalnız ver çaresizimki. Bugün 450 tl yi zar zor buldum altın bozdurarak temin ettim Gittiğim doktor çok vijdanlı birisiydi parayı ameliyata girmeden almıştı ama yapamayınca hepsini iade etti muayene anestezi için 5 kuruş para almadı. Allahım çok zor bir durum düşmanımın başına verme.. Ben bu bebeği çok istiyorum ama nasıl bakarım ona öldüreceğim kendimi(
Hayatta herşeyin çaresi vardır,güçlü olmak zorundasın.
Ben senin yerinde olsaydım bu şartlarda bu çocuğu dünyaya getirmezdim,ama tabi dediğim gibi ben olsaydım..
Daha yaşın çok küçük..Çocuk sahibi olmak tabiki dünyanın en güzel şeyi ama,asıl ona bakma büyütme sorumluluğu çok ağır.
Babasız bir çocuk büyütmeye hazırmısın?İyice sakin kafayla düşünüp karar vermen lazım..Çocuğunu onun geleceğini düşünmen lazım..
Ve tabiki bu çocuğu istediğine karar verirsen ailenle paylaşman lazım..
Allah yardımcın olsun,inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun..Beni tek teselli eden doktorun tekrar çocuk sahibi olabileceğimi söylemesi oldu. Çok üzüldüm ben ya başka çarem yok aldırmam lazım ama bugün doktor alamam deyince şok geçirdim yarın başka doktora gideceğim lütfen benim için dua edin çok halsizm ve yatacagım allah razı olsun hepinizden ,(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?