Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kahvaltımı yaptım da geldim, nasılsın bugün?
az kaldı bebişe kavuşmaya, bitti mi hazırlıklarınız?

afiyet olsun canım
iyiyim valla geceki uyku problemimde çözüldü kendi kendine....
gayet rahat uyuyabiliyorum artık...Resmi rakamlara göre 32 günümüz kaldı ama aceleci davranıp daha erken gelmek isterse onada yapacak bişey yok

hayırlısı artık bakalım
buğlem seni şimdi uyutuyor ki, doğduğunda bol bol enerjin olsun diye

,imjuli+,darkangellove58+,
günaydın ....

günaydın sultancım

hoşbulduk kaç gündür görüşemedik. sultanda merak etmiş msj yazmış ay nasıl sevindim. nasılsınız herkes iyi mi gelişme var mı?

seni gördüğüme ben de sevindim çok :))
ben hastayım çok, ateşim çıkıyor ara ara, antibiyotik başladım, doktora gittim 2 gün evvel. solunum yolu enfeksiyonu ama ağır geçiyor valla, iyileşmek istiyorum artık :2:

sen nasılsın? bitti mi hazırlıkların

imjuli+ karats+ darkangellove58+ impaladeniz+

Günaydın şekerler hayırlı cumalar,nasılsınız?

Ben fazla kalamayacağım malum hazırlık yapmam lazım,evi süpürüp silicem..
birde börek ve salatam var..

günaydın kıslar. hayırlı cumalar
günaydın hoşgeldin canım

günaydın canım çok çok kolay gelsin

çok geçmiş olsun canım. inşallah hemen atlatırsın. ben iyiyim. hazırlıklarda devam ediyor malesef ben bir an önce olsun bitsin istedikçe adamlar gün atıp duruyor. güya yarın hem mobilya kuruluyor hem perde geliyor. hiç sanmıyorum ya neyse. gerçi çokta acelemiz yok. dün sağlıkocağında kontrolüm vardı. bebek henüz yukarıda doğum hemen olmaz daha aşağı inecek ama yine de belli olmaz tabi dedi. birde bu seninle doğumdan önce son görüşmemiz doğumdan 5 gün sonra geleceksin artık allah yardımcın olsun dedi gözlerim doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…