Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

tekrardan günaydınlar hepinize....

denizim hoşgeldin..iyi olmana sevindim :))

kuşum kolay gelsin...

sevinçtendir herhalde,oğluna kavuşacaksın çok yakında,onu kucağına alıp gideceksin işte ne güzel

teşekkür ederim kuşşumm

eee günaydın dedik sanada cevap vermedin
İyimisin şekerim?

alla allaaa bu bende hep oluyor nedense o kadar da dikkat ediyorum kaçırmayayım diye yine de bazen kaçırmış oluyorum. sultanında günahını aldım böyle kaç kez. özür diliyorum iyiyim canımcım. sen nasılsın?

iyiyim dünür hamilelikte iyi gidiyor gayet rahatım allah nazarlardan saklasın sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım canım

aman bencede allah nazarlardan saklasın. bende çok iyiyim. yarın kontrol var bakalım çatı muayenesi yapacak mı? ay telde sorsam ayıp olur diye soramıyorum da korkuyorum da. mart annelerine bakıyodum şimdi 2 tane daha erken doğum var:18:

ayyy hiç sorma bende okudum sabah çoğunun haftası bizden önce ama doğum yapmışlar Rabbim hayırlısını versin ve zamanında gelsin inşallah bebişlerimiz

alıştık artık bizde zaten...

Bende iyiyim canım,bugün misafirlerim gelecek çaya,onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum..

ayyy hiç sorma bende okudum sabah çoğunun haftası bizden önce ama doğum yapmışlar Rabbim hayırlısını versin ve zamanında gelsin inşallah bebişlerimiz

ay bide ne zamandır sorcam unutuyorum. senin dr. bayan mı erkek mi? benimki erkek ay şimdiden düşündükçe utanıyorum yaaa ama allahtan genç değil baya yaşlı.

alıştık artık bizde zaten...

Bende iyiyim canım,bugün misafirlerim gelecek çaya,onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum..

kolay gelsin canım. yaptığın kek kurabiyelerden göndermen için adresi veriyorum şekerhane mah.

günaydın canlarımmm nasılsınızzzz herkes iyimi bebişler hamişler hamiş adayları:)))))))))

benimde doktorum erkek canım ve yaşıda nerdeyse benle aynı bende utanıyorum ama yapacak birşey yok valla

alanyaya yolum düşerse şu meşhur şekerhane mahallesine uğrayacağım

benimde doktorum erkek canım ve yaşıda nerdeyse benle aynı bende utanıyorum ama yapacak birşey yok valla

ay mutlaka beklerim. edaya olsun sultana olsun çiğdeme olsun elli kere verdim şu şekerhane mah. adresini ne gelen var ne giden:97:

kolay gelsin canım. yaptığın kek kurabiyelerden göndermen için adresi veriyorum şekerhane mah.
saol canımm
vermene gerek yok ezberlemiştik zaten
günaydın canlarımmm nasılsınızzzz herkes iyimi bebişler hamişler hamiş adayları:)))))))))
hoşgeldin güldencim,ben iyiyim sen nasılsın??

ay mutlaka beklerim. edaya olsun sultana olsun çiğdeme olsun elli kere verdim şu şekerhane mah. adresini ne gelen var ne giden:97:

günaydınnn güzel anne adaylarııı

gülden uzun zamandır haber yok dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…