Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bu arada kardeşimin eşide dün akşam doğum yaptı kızlar bir haftadır hastanede sancı çekiyordu nihayet bebek doğdu çok acı oldu bizim için ama takdiri ilahi..

inşallah canım :)
ticker da aşağa inmiş yolu bulmuş gibi:)

masallaaah prenseseeee subatın 20 si di mi canımm..neyse bu hafta son o zaman bi şey kalmamıss..aman dikkat et tatlım hiçbir şeye sıkma canını buglemcigin psikolojisi hep iyi olsn ki daha da cok büyüsün..annen de kızmakta cok haklı valla kanuni hakkın kimse gel calıs diyemez aslında ama sen fazla iyi niyetlisin canım, patronun yatsın kalksın dua etsin senin gbi bi çalısanı oldugu için

bu arada kardeşimin eşide dün akşam doğum yaptı kızlar bir haftadır hastanede sancı çekiyordu nihayet bebek doğdu çok acı oldu bizim için ama takdiri ilahi..
Allah sabır versin canımm...bir an önce atlatıp yeni bebeklerine kavusurlar insallahh..sen sakın üzme kendini daha cok gencler..
inşallah canım :)
ticker da aşağa inmiş yolu bulmuş gibi:)

evet canım sen söyleyince farkettim ben de:)

allahım sabırlar versin canım inşallah en yakın zamanda atlatıp rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eder cnm

Allah sabır versin canımm...bir an önce atlatıp yeni bebeklerine kavusurlar insallahh..sen sakın üzme kendini daha cok gencler..

evet canım sen söyleyince farkettim ben de:)

1 haftadır yazık yaa.inşallah bir an önce toparlar kendini..

allahım sabırlar versin canım inşallah en yakın zamanda atlatıp rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eder cnm

saolun kızlar hep birlikte atlatacağız inşallah..Rabbim kimselere vermesin böyle acıyı herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Sevgicim abinin hanımı 1 haftadır normal doğum için hastanede sancımı çekiooo benmi yanlış anladım

canım kardeşimgilin bebekte sorun vardı ve alınması gerekiyordu ama bebek 5 aylık olduğu için normal doğumla aldılar o yüzden bir haftadır sancı verip kanamasının açılmasını bekliyorlardı nihayet dün gerçekleşti doğumu ve ölü bir kız bebek dünyaya getirdi

alllah hanesine sabır versin cnm.bilmiyodum.

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
hperi|17.02.2011
ua27|23.02.2011
KUBI|24.02.2011
maonyaaa|26.02.2011
karats|04.03.2011
mutlukız|07.03.2011
nazderin|?.03.2011
edammm|1 ay nadasa bırakıldı
imjuli|1 ay nadasa bırakıldı
tben|?
GÜNÜ GEÇENLER

İsim|BAT
HAMİLELERİMİZ

Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
impaladeniz|37 hafta|Erkek|Efe
babu|37 hafta|Kız|Nehir
darkangellove58|36 hafta|Kız|Buğlem
CNNYSR|35 hafta|Erkek|?
ozpar|35 hafta|Erkek|Çağan
betus19|29 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|21 hafta|Kız|Azra
n_a_z|16 hafta|Kız-Kız|Naz-Eda
pretty9217|7 Hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ

Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…