saol teyzesiii..iyice asagıya inmiş nehir hanım da..zaten kafasını sürekli legen kemiklerimin arasına sokmaya calısıyo hissediyorum..kasıklarımda agrı var sürekli..sanırım dogum yolunu bulmaya calısıyo hanımefendi:)))insallah saglıkla gelirler aramıza
saolun kızlar iyi dilekleriniz için sizi anlıyor ve hakta veriyorum çünkü aynı muhabbeti annemde yaptı ve işe gidiyorum diye çok kızdı ama ayın 20sine kadar mecburum çalışmaya ondan sonra ayrılalacağım zaten...
banucum ben hep soluma yatıyorum zaten diğer türlü rahat edemiyorum ve bu ara buğlemin büyümeside hızlandı geçen cumartesi 1985 grdı bu cumartesi 2350 gr olmuş yani iyi ilerliyor ama haklısın yatmam gerekiyor
Allah sabır versin canımm...bir an önce atlatıp yeni bebeklerine kavusurlar insallahh..sen sakın üzme kendini daha cok gencler..bu arada kardeşimin eşide dün akşam doğum yaptı kızlar bir haftadır hastanede sancı çekiyordu nihayet bebek doğdu çok acı oldu bizim için ama takdiri ilahi..
inşallah canım :)
ticker da aşağa inmiş yolu bulmuş gibi:)
bu arada kardeşimin eşide dün akşam doğum yaptı kızlar bir haftadır hastanede sancı çekiyordu nihayet bebek doğdu çok acı oldu bizim için ama takdiri ilahi..
bu arada kardeşimin eşide dün akşam doğum yaptı kızlar bir haftadır hastanede sancı çekiyordu nihayet bebek doğdu çok acı oldu bizim için ama takdiri ilahi..
sekerler ben biraz uzanacagım öpüyorum hepinizii
Allah sabır versin canımm...bir an önce atlatıp yeni bebeklerine kavusurlar insallahh..sen sakın üzme kendini daha cok gencler..
evet canım sen söyleyince farkettim ben de:)
1 haftadır yazık yaa.inşallah bir an önce toparlar kendini..
allahım sabırlar versin canım inşallah en yakın zamanda atlatıp rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eder cnm
günaydın tuğbacıım...
bu arada resmin çok şirin :)
Sevgicim abinin hanımı 1 haftadır normal doğum için hastanede sancımı çekiooo benmi yanlış anladım
canım kardeşimgilin bebekte sorun vardı ve alınması gerekiyordu ama bebek 5 aylık olduğu için normal doğumla aldılar o yüzden bir haftadır sancı verip kanamasının açılmasını bekliyorlardı nihayet dün gerçekleşti doğumu ve ölü bir kız bebek dünyaya getirdi
selam şekerler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?