slm cnmmm hoşgeldin
selam şekerler nasılsınız?
günaydın kızlarr nasılsınız?? ben iyiyim cok sükür..kızım da iyidün kontrolümüz vardı 3 kg'a yaklasmısız 2950 gr olmus kilomuz:)) son haftalarımız artık hayırlısıyla..
sizler nasılsınız? sevgicim senin nasıl gidiyo, buglemcik nasıl?
Ayy sevgicim dikkat et kendine,çok yorma lütfen neyseki az kalmış bu cumartesi son iş günün olacak..Allah sağlık güç kuvvet versin,az sabretsin buğlem prenses büyüsün zamanında gelsin aramıza..haftasonu başıma neler geldi kızlar.saat 1 de işten çıktım hastaneye kardeşimin eşini ziyarete gittim doktorda ordaydı ve tanıdıktı gelmişken bir nst çekineyim dedim tamam dedi.Neyse nst çekindim 20 dkda 2 sancı çıktı 35.haftamdayım dedim o zaman çatı muayeneside yapalım dediler 2cm açıklık çıktı hemen ebeler doktoru çağırdılar ve acil yatman gerekiyor erken doğum yapabilirsin dediler doktor geldi ultrason baktı bebek daha 2350 gr çok küçük doğarsa küveze koymamız gerekiyor hemen yatış işlemlerini yapın ve ciğer geliştirici iğne yapın dedi bende yatmayacağımı ve eve gimek istediğimi söyledim benden imzalı kağıt aldılar tüm sorumluluk bana aittir diye..Sonra annemi aradım o da panikledi tabi ve yatmam gerekiyosa mutlaka yatmamı söyledi..Çıktım eve gittim hazırlık yaptık ve hastaneye yattım bu arada kendi dokturmlada görüştüm yapılacak olanları söyledim onayladı ve yat dedi geciktirici ilaç ,ciğer geliştirici iğne ve durdurucu serum yapıldı pazar akşamı çıktım dünde evde yatıp dinlendim bugün iyiyim ve işteyim
Allah yardımcınız olsun,sabır versin..Hayırlısıyla nasip etsin tekrar..bu arada kardeşimin eşide dün akşam doğum yaptı kızlar bir haftadır hastanede sancı çekiyordu nihayet bebek doğdu çok acı oldu bizim için ama takdiri ilahi..
geldim geldim ama eşim evde çıkacağım birazdan..Ama akşam burdayımhandan ....eda....çiğdemm
nerde bunlar yaaa:95::95::95:
selam şekerler nasılsınız?
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın canım
7 mart yeni adet tarihim canım sana zahmet eklermisin listeye canım
kızlarrr ben çıkıyrm pkula.allaha emanet olun grşrz
hoşbuldum canım bende iyiyim ama koşturmam var biraz :))
ekledim canım
haftasonu başıma neler geldi kızlar.saat 1 de işten çıktım hastaneye kardeşimin eşini ziyarete gittim doktorda ordaydı ve tanıdıktı gelmişken bir nst çekineyim dedim tamam dedi.Neyse nst çekindim 20 dkda 2 sancı çıktı 35.haftamdayım dedim o zaman çatı muayeneside yapalım dediler 2cm açıklık çıktı hemen ebeler doktoru çağırdılar ve acil yatman gerekiyor erken doğum yapabilirsin dediler doktor geldi ultrason baktı bebek daha 2350 gr çok küçük doğarsa küveze koymamız gerekiyor hemen yatış işlemlerini yapın ve ciğer geliştirici iğne yapın dedi bende yatmayacağımı ve eve gimek istediğimi söyledim benden imzalı kağıt aldılar tüm sorumluluk bana aittir diye..Sonra annemi aradım o da panikledi tabi ve yatmam gerekiyosa mutlaka yatmamı söyledi..Çıktım eve gittim hazırlık yaptık ve hastaneye yattım bu arada kendi dokturmlada görüştüm yapılacak olanları söyledim onayladı ve yat dedi geciktirici ilaç ,ciğer geliştirici iğne ve durdurucu serum yapıldı pazar akşamı çıktım dünde evde yatıp dinlendim bugün iyiyim ve işteyim
bu arada kardeşimin eşide dün akşam doğum yaptı kızlar bir haftadır hastanede sancı çekiyordu nihayet bebek doğdu çok acı oldu bizim için ama takdiri ilahi..
handan ....eda....çiğdemm
nerde bunlar yaaa:95::95::95:
canım kardeşimgilin bebekte sorun vardı ve alınması gerekiyordu ama bebek 5 aylık olduğu için normal doğumla aldılar o yüzden bir haftadır sancı verip kanamasının açılmasını bekliyorlardı nihayet dün gerçekleşti doğumu ve ölü bir kız bebek dünyaya getirdi
az kaldı canım iznimin başlamasına o yüzden bu haftayı iyi değerlendirip işleri devredeceğimcanım çok geçmiş olsunn...buğlem hanım sabırsızlanıyor artık demek ki..
Artık kendine dikkat et tatlımmm..çok fazla yorulmamaya çalışş...
Izninin başlamasına ne kadar kaldı??
amin inşallah canımçok acı gerçekten allah en kısa zamanda tekrar nasip eder inş...
evet canım resmen doğum sancısı çekip doğum yaptı kızcağızsevgicim resmen doğum sancısı çekti dimiii :18:
evet canım resmen doğum sancısı çekip doğum yaptı kızcağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?