bende iyiyim cnm.bu ay duaya çok ihtiyacım var.iğne oldummm 1hafta boyunca 1 tane yumurtam oluştu çatlatma iğnesi oldumhmmmm:)
iyiyim şükür cnm sen nasılsın buaradaa amiiin dileğin için
kızlar merhaba. ben uzun zamandır giremedim. hem artık sona doğru yaklaştığımdan hemde en son pazartesi girdim. bişiler yazdım sevgililer günüydü ve kandildi üstelik. anneme yürüyüşe gittim eşimden tel geldi eve hırsız girmiş. o an nasıl şok olduğumu anlatamam. annemle nasıl otobüse bindik nasıl eve geldik bilmiyorum. çelik kapıyı patlatmış. evin halini bir gördüm bayılcam sandım. taş taş üstünde kalmamış diyeyim siz anlayın. bişey bulamamış alamamış ama evin o hali bile yeterdi zaten. bütün çekmeceleri dökmüş evin içi curcuna. bomba patlamış gibi. neyse biraz sakinleşince annemle toparladık hemen. ama en büyük şansım o anda evde olmamam. bişiler alsaydı da hiç umrumda değildi. evde olsaydım muhtemelen delikten bakıp tanımadığım için ses vermeyecektim ve onlar kapıyı kurcalamaya başladığında neler olacaktı düşünmek dahi istemiyorum. neyse bu geçti koca alanyada 2 gün boyunca istediğimiz gibi sağlam bi kapı bulamadık. iki gün o kapıyla durmak zorunda kaldık. üstü falan kilitleniyordu ama alt kısmı kilitsizdi. annem geldi gündüzleri hep. evden hiç çıkamadık. kapı geldi bu kezde temizliği felan derken ancak oldu. neyse allaha şükür bende bebişte çok iyiyiz. allah beterinden saklasın. dün akşam tam sultanı arayıp haber verecektim aklıma yarının cuma olduğu ve eşimin çırakla camiye gideceği geldi o ara anlatırım dedimbu arada cumartesi kayınvalidemler geliyor. ne kadar kalacakları belli değil:18: işte böyle kızlar. ay çok uzattım sizler iyisiniz inşallah yaramaz bişey yok.
hoşgeldin cnm.
çok geçmiş olsunnn.başkasının kazandını nasıl yiyolar çalıolar anlamıyorummm.allah bildiği gibi yapsın o hırsızları
allaha emanet olun kızlarr ben çıkıyorummmm.
edacım hoşgeldin :)) nihayet kavuştun ailene istanbula.Baban ne yaptı görünce seni :))iyiler canımmm beni gördüklerine çok sevindilerr
Teşekkür ederim kübracım şimdi iyi çok şükür..handancığım çok geçmiş olsun canım yakınınız dı galiba tam hatırlayamadım ama canım acil şifalar diliyorum
Denizcim çok geçmiş olsun canım,birşey almaması,senin evde olmaman büyük şans olmuş.Ama yinede çok sinir bozucu bir durum evin altını üstüne getirmeleri..kızlar merhaba. ben uzun zamandır giremedim. hem artık sona doğru yaklaştığımdan hemde en son pazartesi girdim. bişiler yazdım sevgililer günüydü ve kandildi üstelik. anneme yürüyüşe gittim eşimden tel geldi eve hırsız girmiş. o an nasıl şok olduğumu anlatamam. annemle nasıl otobüse bindik nasıl eve geldik bilmiyorum. çelik kapıyı patlatmış. evin halini bir gördüm bayılcam sandım. taş taş üstünde kalmamış diyeyim siz anlayın. bişey bulamamış alamamış ama evin o hali bile yeterdi zaten. bütün çekmeceleri dökmüş evin içi curcuna. bomba patlamış gibi. neyse biraz sakinleşince annemle toparladık hemen. ama en büyük şansım o anda evde olmamam. bişiler alsaydı da hiç umrumda değildi. evde olsaydım muhtemelen delikten bakıp tanımadığım için ses vermeyecektim ve onlar kapıyı kurcalamaya başladığında neler olacaktı düşünmek dahi istemiyorum. neyse bu geçti koca alanyada 2 gün boyunca istediğimiz gibi sağlam bi kapı bulamadık. iki gün o kapıyla durmak zorunda kaldık. üstü falan kilitleniyordu ama alt kısmı kilitsizdi. annem geldi gündüzleri hep. evden hiç çıkamadık. kapı geldi bu kezde temizliği felan derken ancak oldu. neyse allaha şükür bende bebişte çok iyiyiz. allah beterinden saklasın. dün akşam tam sultanı arayıp haber verecektim aklıma yarının cuma olduğu ve eşimin çırakla camiye gideceği geldi o ara anlatırım dedimbu arada cumartesi kayınvalidemler geliyor. ne kadar kalacakları belli değil:18: işte böyle kızlar. ay çok uzattım sizler iyisiniz inşallah yaramaz bişey yok.
kızlar merhaba. ben uzun zamandır giremedim. hem artık sona doğru yaklaştığımdan hemde en son pazartesi girdim. bişiler yazdım sevgililer günüydü ve kandildi üstelik. anneme yürüyüşe gittim eşimden tel geldi eve hırsız girmiş. o an nasıl şok olduğumu anlatamam. annemle nasıl otobüse bindik nasıl eve geldik bilmiyorum. çelik kapıyı patlatmış. evin halini bir gördüm bayılcam sandım. taş taş üstünde kalmamış diyeyim siz anlayın. bişey bulamamış alamamış ama evin o hali bile yeterdi zaten. bütün çekmeceleri dökmüş evin içi curcuna. bomba patlamış gibi. neyse biraz sakinleşince annemle toparladık hemen. ama en büyük şansım o anda evde olmamam. bişiler alsaydı da hiç umrumda değildi. evde olsaydım muhtemelen delikten bakıp tanımadığım için ses vermeyecektim ve onlar kapıyı kurcalamaya başladığında neler olacaktı düşünmek dahi istemiyorum. neyse bu geçti koca alanyada 2 gün boyunca istediğimiz gibi sağlam bi kapı bulamadık. iki gün o kapıyla durmak zorunda kaldık. üstü falan kilitleniyordu ama alt kısmı kilitsizdi. annem geldi gündüzleri hep. evden hiç çıkamadık. kapı geldi bu kezde temizliği felan derken ancak oldu. neyse allaha şükür bende bebişte çok iyiyiz. allah beterinden saklasın. dün akşam tam sultanı arayıp haber verecektim aklıma yarının cuma olduğu ve eşimin çırakla camiye gideceği geldi o ara anlatırım dedimbu arada cumartesi kayınvalidemler geliyor. ne kadar kalacakları belli değil:18: işte böyle kızlar. ay çok uzattım sizler iyisiniz inşallah yaramaz bişey yok.
edecığım kazasızca ve sorunsuzca istanbula gelmene sevindim canım ailende iyilerdir inşallah kuşum
2 gündür topik çok sessiz yaaaa bir araya gelipte konuşamadık hiç[/I][/B]
günaydın herkese
izmirden arkadaşım geldi dün, ben birkaç gün aranızda olamayabilirim, sizi çok özledim, kendinize iyi bakın
edoşum sağ salim varmışsın, sevindim çok, hadi güzelce dinlen, bol bol gezöptüm kocaman!
edacım hoşgeldin :)) nihayet kavuştun ailene istanbula.Baban ne yaptı görünce seni :))
hoşbuldukk şekerr...evet nihayet kavuştumm
babam yeni gelmişti iştenn..abim ve eşi beni almaya geldi otogara...abimler içeri girdi eve babama dedi kahvaltıya geldik...babamda hoşgeldiniz gelin dedi birlikte yapalımm..arkası dönüktü..içeri girdim bende geldim kahvaltıya dedimmnasıl şok oldu bir kaç saniye hiç birşey söyleyemedi...geldi sarıldı öptü beni çok mutlu olduu...
akşamda beni görmeye gelenler oldu baya kalabalıktı ev..sadece size haber verebildim daha sonra nete giremedim kuşumm...
sultancım maya tüp bebek merkezine gidiyorum ben, normal tüp bebek için 2760 artı ilaçlar 1800 ve spermleri ayıklamak için bir yöntem macs için 285 euro dediler.
benim tercih ettiğim preimplantasyon genetik tanı ile yapılan genom bebek çalışması içinse, yine ilaçlar 1800 artı 4890 lira dediler.
200'er euro da sperm dondurma ve çözme işi için.
biliyorum biraz masraflı :78: epeyce yük oldum ama doktor eşimin spermiyogram sonucuna göre bizim normal bir çifte göre her ay gebeliği yakalama şansımızın % 10 falan olduğunu söyledi.
ayrıca bu yöntemde dondurulmuş embriyolarda sonraki transferlerde ücret almıyorlarmış.
eşimin önceki spermiyogramında detaylandırılmayan bazı şeyleri burdaki analizde detaylandırdılar ve açıkçası bunu keşke daha önce öğrenseydik dedik(
inşallah canım kuzum, inşallah 2010 dan alamdıklarımızı 2011den söke söke alacağız
hoşbuldukk şekerr...evet nihayet kavuştumm
babam yeni gelmişti iştenn..abim ve eşi beni almaya geldi otogara...abimler içeri girdi eve babama dedi kahvaltıya geldik...babamda hoşgeldiniz gelin dedi birlikte yapalımm..arkası dönüktü..içeri girdim bende geldim kahvaltıya dedimmnasıl şok oldu bir kaç saniye hiç birşey söyleyemedi...geldi sarıldı öptü beni çok mutlu olduu...
akşamda beni görmeye gelenler oldu baya kalabalıktı ev..sadece size haber verebildim daha sonra nete giremedim kuşumm...
kızlar merhaba.ben bir süredir takip ediyordum sizi.3 tüp bebek ve 1 dondurulmuş negatifim var.sorun sperm morfolojisi.
maya tüp bebekte tedavideyiz.yaza doğru genom bebeğe karar verdi osman hoca.ücret 4890 euro+ilaçlar dendi.sana4890 tl mi dendi sen mi yanlış yazdın?siz ne zaman yaptırcakasınız ?sorun ne ?sen nerede oturuyorsun?birbirimizden kopmayalım iletişimde olalım.
herkese merhaba :)
sizi çok özledim, en kısa zamanda yeniden bol bol görüşmek üzere.
sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?