Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar merhaba. ben uzun zamandır giremedim. hem artık sona doğru yaklaştığımdan hemde en son pazartesi girdim. bişiler yazdım sevgililer günüydü ve kandildi üstelik. anneme yürüyüşe gittim eşimden tel geldi eve hırsız girmiş. o an nasıl şok olduğumu anlatamam. annemle nasıl otobüse bindik nasıl eve geldik bilmiyorum. çelik kapıyı patlatmış. evin halini bir gördüm bayılcam sandım. taş taş üstünde kalmamış diyeyim siz anlayın. bişey bulamamış alamamış ama evin o hali bile yeterdi zaten. bütün çekmeceleri dökmüş evin içi curcuna. bomba patlamış gibi. neyse biraz sakinleşince annemle toparladık hemen. ama en büyük şansım o anda evde olmamam. bişiler alsaydı da hiç umrumda değildi. evde olsaydım muhtemelen delikten bakıp tanımadığım için ses vermeyecektim ve onlar kapıyı kurcalamaya başladığında neler olacaktı düşünmek dahi istemiyorum. neyse bu geçti koca alanyada 2 gün boyunca istediğimiz gibi sağlam bi kapı bulamadık. iki gün o kapıyla durmak zorunda kaldık. üstü falan kilitleniyordu ama alt kısmı kilitsizdi. annem geldi gündüzleri hep. evden hiç çıkamadık. kapı geldi bu kezde temizliği felan derken ancak oldu. neyse allaha şükür bende bebişte çok iyiyiz. allah beterinden saklasın. dün akşam tam sultanı arayıp haber verecektim aklıma yarının cuma olduğu ve eşimin çırakla camiye gideceği geldi o ara anlatırım dedim bu arada cumartesi kayınvalidemler geliyor. ne kadar kalacakları belli değil:18: işte böyle kızlar. ay çok uzattım sizler iyisiniz inşallah yaramaz bişey yok.

hoşgeldin cnm.

çok geçmiş olsunnn.başkasının kazandını nasıl yiyolar çalıolar anlamıyorummm.allah bildiği gibi yapsın o hırsızları

allaha emanet olun kızlarr ben çıkıyorummmm.

hoşgeldin cnm.

çok geçmiş olsunnn.başkasının kazandını nasıl yiyolar çalıolar anlamıyorummm.allah bildiği gibi yapsın o hırsızları

allaha emanet olun kızlarr ben çıkıyorummmm.

aynen canım. karşı dairemize de girmişler 10.000 tl lik altın ve 1.500 tl nakit almışlar. karı koca öğretmenler. yazıklar olsun diyorum mübarek kandil günü bu yapılır mı???

görüşürüz canım sende allaha emanet ol. umarım bu ay gelir seninde bebiş.

iyiler canımmm beni gördüklerine çok sevindilerr
edacım hoşgeldin :)) nihayet kavuştun ailene istanbula.Baban ne yaptı görünce seni :))
handancığım çok geçmiş olsun canım yakınınız dı galiba tam hatırlayamadım ama canım acil şifalar diliyorum
Teşekkür ederim kübracım şimdi iyi çok şükür..
Denizcim çok geçmiş olsun canım,birşey almaması,senin evde olmaman büyük şans olmuş.Ama yinede çok sinir bozucu bir durum evin altını üstüne getirmeleri..

çok geçmiş olsun dünür allah bir daha yaşatmasın inşallah sana ve damadıma birşey olmamışya gerisi önemli değil cana geleceğine mala gelsin...
arada fırsat buldukçada böyle girip haber ver bizlere mrkta bırakma

edecığım kazasızca ve sorunsuzca istanbula gelmene sevindim canım ailende iyilerdir inşallah kuşum

2 gündür topik çok sessiz yaaaa bir araya gelipte konuşamadık hiç[/I][/B]

sağol canm benimmm...evet çok iyilerrr...
keyfini çıkarmaya çalışıyorumm istanbulun :92:

evett arada bakıyorum kimsecikler olmuyorr...

seninde gözün aydınn canımm arkadaşın gelmiş ne güzel canın sıkılmazz...

sağol canımm benimm...dün gece aralıksız uyumuşum kendime geldim iyice...
sizide çok özledimm...öptümmm çokk

denizcimmmm çok geçmiş olsunn...
allahtan sen evde değilmişsin allah korumuşş...
iyi olmana çok sevindimm..öptüm senii

yaaa niye kimsecikler yokkkk...
sizi özledim geldim birazcık konuşalım dedim ama kimseler yokk :84: :84: :84:

kızlar merhaba.ben bir süredir takip ediyordum sizi.3 tüp bebek ve 1 dondurulmuş negatifim var.sorun sperm morfolojisi.
maya tüp bebekte tedavideyiz.yaza doğru genom bebeğe karar verdi osman hoca.ücret 4890 euro+ilaçlar dendi.sana4890 tl mi dendi sen mi yanlış yazdın?siz ne zaman yaptırcakasınız ?sorun ne ?sen nerede oturuyorsun?birbirimizden kopmayalım iletişimde olalım.

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
ua27|23.02.2011
KUBI|24.02.2011
maonyaaa|26.02.2011
karats|04.03.2011
mutlukız|07.03.2011
hperi|16.03.2011
nazderin|?.03.2011
edammm|1 ay nadasa bırakıldı
imjuli|1 ay nadasa bırakıldı
tben|?
GÜNÜ GEÇENLER

İsim|BAT
HAMİLELERİMİZ

Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
impaladeniz|37 hafta|Erkek|Efe
babu|37 hafta|Kız|Nehir
darkangellove58|36 hafta|Kız|Buğlem
CNNYSR|35 hafta|Erkek|?
ozpar|35 hafta|Erkek|Çağan
betus19|29 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|21 hafta|Kız|Azra
n_a_z|16 hafta|Kız-Kız|Naz-Eda
pretty9217|7 Hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ

Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010

Oh ne güzel canım benim keyfiniz bol olsun..
Eh tabi yoğun geçicek zaman şimdi,gez dolaş ne güzel keyfine bak canım..

selam, ben yanlış yazmışım ama gene seninki gibi değil, bize euro değil dolar dendi.

bizim sorunumuz yok, sadece benim acelem, ama zaten rafa kaldırdık bir süreliğine, ocakta biyokimyasal gebelik yaşadım tam tedaviye başlayacakken. o yüzden bir süreliğine böyle bir planım yok artık. yani tedaviye başlayacakken kendiliğinden gebe kalmış olmak beni bu fikirden biraz uzaklaştırdı anlayacağın :)

sana kolay gelsin şimdiden. eğer birgün yeniden karar verirsem ben de mayada olacağım ama ne zaman olur bilmiyorum.

herkese merhaba :)
sizi çok özledim, en kısa zamanda yeniden bol bol görüşmek üzere.

sevgiler :)

Kuzum yemek yiyordum kaçırmışım seni..

Midem çok kötü bugün çok ağrıyor,sürekli açlık hissi gibi his var..birde hastalandım karın ağrım geçsin diye apranax içmiştim iyice coştu hep yattım bir yandanda boğazım batıyor,genzim dolu.. Offf ama olsun yinede çok şükür yıkılmadım ayaktayım

Bende hepinizi çok özledim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…