Kuzum yemek yiyordum kaçırmışım seni..
Midem çok kötü bugün çok ağrıyor,sürekli açlık hissi gibi his var..birde hastalandım karın ağrım geçsin diye apranax içmiştim iyice coştu hep yattımbir yandanda boğazım batıyor,genzim dolu.. Offf ama olsun yinede çok şükür yıkılmadım ayaktayım
Bende hepinizi çok özledim
ben geldimmmm
handancım geçmiş olsunnnn.apranakstan başka hap yokmuydu o migren ilacı değilmii
Oh ne güzel canım benimkeyfiniz bol olsun..
Eh tabi yoğun geçicek zaman şimdi,gez dolaş ne güzel keyfine bak canım..
zaten bende dayanamayacak kadar ağrım olunca içiyorum öyle sık sık değil.çok ağır bi ağrı kesici bana nörolog yazmıştıı ağrısından dayanamadınnn kustuğun zaman iç.kolay kolay alma dedi.vücut ağır haplara alışınca öle minoset vermidon kesmio zaten.onun için alıştırmamak lazım
aman napim işte yoğun bir hafta geçirdim,bugünde dediğim gibi karın ağrısı mide ağrısı boğaz ağrısı bunlarla uğraşıyorum :))) bütün gün yattım..evet canım bende öyle yapmaya çalışıyorumm...
sen napıyorsun görüşmeyeli??
aman napim işte yoğun bir hafta geçirdim,bugünde dediğim gibi karın ağrısı mide ağrısı boğaz ağrısı bunlarla uğraşıyorum :))) bütün gün yattım..
eda nasılsın cnmmmmm
ist nasıll
ayyy canım yaa çok geçmiş olsunnn...
dikkat et kendinee tatlımm...
saol edoşum,senden naber,neler yapıyosun?
iyiyim tuğbacım sen nasılsınn??
ist süper bugün havada çok güzeldi dışarı çıktım dolaştım...
ohhh neee güzelll cnm gez gezzz
bende iyiyim allaha şükür cnmmm
ben çok iyiyim canımmm...
daha pek birşey yapamadım dinleniyorum canımm..
pazartesi başlarım açılmayaa
ama çok mutluyummm eşimde olsa çok güzel olurduu...
ama ne yapalımm böylede tadını çıkarmaya çalışıyorumm..
evet değil mi eşin yanında olmadımı hep bir yanın eksik oluyor,neyse sayılı gün çabuk geçer..Hem biraz hasret kalmakta iyidir arada :))
ohhh ne güzel canım
evet hep bir yanım eksik oluyor yaptıgından zevk almak daha zor oluyor canımm...
1 ay böyle devam edicez napalımm artıkk..
topikte bugünlerde hiç sayfa ilerlemiyorr...
evet ya 1 haftadır işler kesatherkesin aynı ana denk geldi yoğunluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?