Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aaaaaaaa bacım cok gecmıs olsun canım yaaaa

ben geldimmmm

handancım geçmiş olsunnnn.apranakstan başka hap yokmuydu o migren ilacı değilmii

ben geldimmmm

handancım geçmiş olsunnnn.apranakstan başka hap yokmuydu o migren ilacı değilmii

hoşgeldin,saol canım valla minosette vardı ama o kadar ağrıyoduki kesin çözüm onu içtim yarım saate bıçak gibi kesiyor ağrıyı..
bilmem ağrı kesici işte özellikle migren için değil sanırım..

çok ağır bi ağrı kesici bana nörolog yazmıştıı ağrısından dayanamadınnn kustuğun zaman iç.kolay kolay alma dedi.vücut ağır haplara alışınca öle minoset vermidon kesmio zaten.onun için alıştırmamak lazım

zaten bende dayanamayacak kadar ağrım olunca içiyorum öyle sık sık değil.
evet canım bende öyle yapmaya çalışıyorumm...
sen napıyorsun görüşmeyeli??
aman napim işte yoğun bir hafta geçirdim,bugünde dediğim gibi karın ağrısı mide ağrısı boğaz ağrısı bunlarla uğraşıyorum :))) bütün gün yattım..

aman napim işte yoğun bir hafta geçirdim,bugünde dediğim gibi karın ağrısı mide ağrısı boğaz ağrısı bunlarla uğraşıyorum :))) bütün gün yattım..

ayyy canım yaa çok geçmiş olsunnn...
dikkat et kendinee tatlımm...

saol edoşum,senden naber,neler yapıyosun?

ben çok iyiyim canımmm...
daha pek birşey yapamadım dinleniyorum canımm..
pazartesi başlarım açılmayaa

ama çok mutluyummm eşimde olsa çok güzel olurduu...
ama ne yapalımm böylede tadını çıkarmaya çalışıyorumm..

evet değil mi eşin yanında olmadımı hep bir yanın eksik oluyor,neyse sayılı gün çabuk geçer..Hem biraz hasret kalmakta iyidir arada :))
ohhh ne güzel canım

evet değil mi eşin yanında olmadımı hep bir yanın eksik oluyor,neyse sayılı gün çabuk geçer..Hem biraz hasret kalmakta iyidir arada :))
ohhh ne güzel canım

evet hep bir yanım eksik oluyor yaptıgından zevk almak daha zor oluyor canımm...
1 ay böyle devam edicez napalımm artıkk..

topikte bugünlerde hiç sayfa ilerlemiyorr...

okulu bıraktım cnm.sabah 8akşam 5 ben dayanamam.hemde bu ay gebe kalsam bırakacaktım.kalmadıysam ben 2günde bir doktora gidicemmm yine bırakmak zorunda kalırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…